Sari la conținut

scorpion031185

INACTIV
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de scorpion031185

  1. :lol: De azi inainte sunt fan kosty toma :funny:

    eu apreciez ca a avut curajul sa scrie asa ceva in acest topic. sunt sigur ca a mers tare cu gxeru lui dar nu inteleg de ce a exagerat cu viteza ca nu castigi nimic sau e vre-un premiu in topicu' asta si mi-a scapat mie. in caz de se da premiu sa stiti ca si eu merg tare pe curbe :)

  2. Respect KOSTY.Jumate de aici nu au mers in viata lor pe sportiva,jumate au si le e frica de ea si alta jumatate nu au mers niciodata pe nimic.Ma rog cam multe jumatati da voi intelegeti dastea ca printre randuri sunteti experti(printre randurile scrise nu cele de masini)

     

     

    :)) daca tu ai mers pe sportiva inseamna ca sti ce inseamna 260-280 pe curbe? sau nici tu n-ai mers dar vrei sa ajungi ca "Kosty" ?

  3. Discurile de frana de bicicleta se indreapta si e chiar simplu de facut acasa, e nevoie de un patent si un minut de liniste.

    serios? asa moi sunt discurile sau trebuie sa ai tehnica?

    eu am pus mana pe discurile de la bicicleta pe care o detin si par destul de tari....

  4. Salut, am gasit si eu o bicicleta first bike la cineva si am luat-o, parca raptor ii zice. La prima vedere arata intreaga doar ca furca pare ca ar avea nevoie de servisare.

    Intrebarea mea e, inainte sa o stric, cum sunt furcile astea de biciclete, au si ulei in ele sau doar arcuri? Sa nu ma apuc s-o demontez prin sufragerie :rusinica:

     

     

    furca mea lucreaza si cu aer si cu ulei... si arcuri si nu e o furca foarte scumpa.. gen 400 de lei

  5. in link-urile date aici se gasesc exclusiv notiuni elementare, informatii intuitive. e bine sa le citesti dar n-o sa afli prea multe.

    mersul pe motocicleta se deprinde prin exercitiu, nu din carti. cauta sa relationezi cu motociclisti educati si experimentati, pe care sa-i insotesti in ture de weekend si de la care ai ce sa inveti.

    e important sa-ti cunoasca nivelul si sa aiba rabdare cu tine. in ultimul timp au aparut si scoli de soferi care au in curricula nu doar legislatie si jaloane in poligon, ci si iesiri in trafic cu instructor insotitor. e foarte important!

    acum 12 ani la ilioara eu n-am beneficiat de asa ceva.

    sa nu te lasi influentata de stilul de mers al celorlalti, important e sa te simti tu sigura pe ceea ce faci.

    bafta sa ai !

    Sunt bune si informatiile de genul asta cu mentiunea ca aceste informatii trebuie digerate progresiv adik exersate pas cu pas. Multi fac greseala ca atunci cand primesc mai multa informatie sa utilizeze toate sfaturile in acelasi timp. Gresit! trebuie sa inveti treptat.

    Este interesant si urmatorul film (vad ca a reaparut pe youtube:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=dsAQZ_x0Xzg

     

    Bafta!

  6. Foarte bun topicul. O remarca am si eu: eu am inceput pe un R1 2003. Nu am cazut niciodata in trafic cu el (decat pe amckart o data). Este foarte important care-ti este scopul de a merge pe doua roti ca daca acel scop este de a te da mare si a plimba "mitzi", sunt de parere ca si daca incepi pe cbr 125 tot praf o sa te faci.

     

    As completa lista de sfaturi cu inca unul: evita sa mergi noaptea, in week-end si de sarbatori (din pacate sunt inca foarte multi soferi care merg obositi sau bauti)

     

    Bafta tuturor!



    si inca o completare pe care am invatat-o de curand la cursurile de perfectionare de la amckart: cand simti ca ai obosit (sau ca nu te mai asculta motocicleta) oprestete si trageti sufletu pentru 5 minute.

×
×
  • Creează nouă...