Sari la conținut

theBD

Super Membru
  • Număr conținut

    1.751
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de theBD

  1. Cu parere de rau climatul economic ma determina sa vand vaca la pret de dumping asa ca fara prea multe prezentari vand:

     

    990 Adventure R 2010 cumparata de noua de la Dementor

    24500km

     

    Pret: 6700 EUR fara accesorii (se pot cumpara si accesoriile dar o pot da si asa ca sa fie ok la pret).

    Se poate oferi factura dar este o alta discutie.

    Detalii: 0744800900

    post-2419-0-94111600-1376006229_thumb.jpg



    Cu parere de rau climatul economic ma determina sa vand vaca la pret de dumping asa ca fara prea multe prezentari vand:

     

    990 Adventure R 2010 cumparata de noua de la Dementor

    24500km

     

    Pret: 6700 EUR fara accesorii (se pot cumpara si accesoriile dar o pot da si asa ca sa fie ok la pret).

    Se poate oferi factura dar este o alta discutie.

    Detalii: 0744800900

    attachicon.gifIMG_0236.JPG

    vanduta!

  2. Destinatia este interesanta doar prin rezonanta numelui. Altfel locatia este cam in campie, ceea ce nu prea o face atractiva dpdv al drumului pana acolo. Exista evident si posibilitatea, sa te strecori in zona interzisa cu mobra, inclusiv in niste localitati, probabil camine ale lucratorilor fostei centrale acum abandonate. Exista riscul sa fii surpins de patrule inarmate si tre' sa fi pregatit sa o stergi in viteza. Pentru asta iti trebuie un anume fel de mobra. Nu prea merge cu orice utilaj.

     

     

    Ceea ce am scris mai sus, reprezinta interpretarea mea, asupra unei povesti scrisa de un motociclist, care a trecut pe acolo cam anul trecut .

     

    P.S.

    Mie mi-a propus tura asta o tipa acum vre-o 2 ani cred. :mexicanwave:

     

    daca te plictiseste locatia iti propun sa dai un ocol pe la tiraspol/transnistria sa iti mai treaca blazajul :) (skywalker sa nu ii strici supriza bajetului)

  3. Salut, cine poate sa-mi faca o recomandare de bicla de oras buna?

     

    Ce ma intereseaza e ceva cu o pozitie mai comoda decat o cursiera (sa nu stau asa aplecat) dar cu cauciucuri relativ subtiri, buna pt pedalat pe asfalt. Nu tin neaparat sa aiba suspensii full. Sa fie insa usoara si sa poti merge cu viteza.

     

    Am probat mai demult un Felt xcity foarte minimalist, cu schimbator cu 8 viteze in butuc. Ar fi fost excelenta daca nu avea cadrul prea mic pentru mine (si bineinteles nu se mai putea comanda una mai mare).

     

    A si, sa nu uit, ca buget sa nu sara de 3000 de lei.

     

    Multumesc!

     

    Cat sa bage maxim?

  4. Tinker, Tailor, Soldier, Spy!

    Nu sariti peste titlul asta!

    http://www.cinemagia.ro/filme/tinker-tailor-soldier-spy-488845/

    Filmul nici nu a aparut la noi, il gasiti insa pe torente.

    Un remake britanic extrem de profund, de adanc.

    Trebuie vazut de doua, poate trei ori si abia dupa asta intelegeti filmul asta!

    Un scenariu uluitor, alaturi de niste actori superbi, Gary Oldman, Colin Firth..

    De mult nu m-a mai miscat asa de tare un film, chiar daca aici este vorba despre un film cu spionaj, despre barbatie, camaraderie, colegialitate si prietenie, toate inselate la un moment dat!

    Ultimul film pe care l-am vazut de 6/7 ori cu multi ani in urma si la care plangeam efectiv de fiecare data a fost 'Once upon a time in America', cu De Niro, facut cam cu aceleasi ingrediente.

    Nu as fi crezut, dar si la filmul asta cu spioni si servicii secrete aveam lacrimi mari in ochi, la sfarsit..

    Iar scena de la sfarsit in care unul dintre personaje isi impusca camaradul si prietenul cel mai bun, scena pe fundalul sonor cu piesa 'La Mer' a lui Charles Trenet, cintata de Julio Iglesias este tulburatoare..!

    Nu-l scapati..!

     

    Inca unul la fel de bun :

     

    http://www.imdb.com/title/tt1797469/

  5. Papa moldoveneasca este in Chisinau, o terasa La Placinte pe calea Iesilor, la intrarea/iesirea spre Leuseni.

     

    In ceea ce priveste banii va recomand sa aveti EUR (cursul este de 10 hrivne/EUR) dar si card bancar (1 leu/3,42Hr)

     

    O problema f importanta in UA este benzina, va recomand numai benzinariile SHELL, WOG, THC (a se citi TNS) fix in ordinea asta. NU alimentati de la benzinariile noname pt ca va asteapta surprize.

     

    Mancaruri traditionale tataresti sunt Cebureki (un fel de placinta prajita cu carne (miaso) sau branza (sir)) si Lagman (macaroane cu carne tocata si foarte mult ulei). Trebuie sa incercati frigaruile de berbec (shaslic), si ciorbele Okroshca si Soleanka. Toate mancarurile lor sunt gatite in foarte mult ulei asa ca la restaurant puteti cere sa fie servita fara ulei (bez masla). Apa plata este voda bez gaz si bere este piva. Vodka buna este Hortita Platinum si restul mai descoperiti si voi.

     

    Daca va opreste militia in functie de gravitatea vitezei cotizati intre 100 si 150 hrivne. Se poate si mai putin dar cum nu vorbiti limba rusa nu puteti negocia. Nu va certati cu ei pt ca sunt MILITIENI, sa o dati mereu in negociere, nu tineti toti banii cash in protofel, tineti maxim 150h si cel putin 2 carduri bancare, chiar daca nu pricep rusa inteleg de "niet cash, card este";)

     

    Pt. baieti recomand o seara in Sevastopol la una din multele terase din portul central, privelistea va fi priceless :laugh:

     

    Drum bun si succesuri!

  6. Multa bafta si distractie va urez! Din nefericire in urma unui accident stupid am reusit sa imi fracturez femurul si pana in toamna sunt la recuperare!

    Toata trupa Kunn Racing este de mare exceptie si cine va lipsi de la evenimentele organizate de ei va pierde o distractie pe cinste!

  7. Oaaaaaa ... ce ai facut mane, ai dat vre'un tun de ti-ai luat asa mobra ? ..... Te urasc ! :crack: ... Bad boy, bad boy !

     

    Sa-l stapanesti sanatos ! Bravo ! :hug:

     

    __________________

     

    As merge si eu la evenimentul respectiv, insa nu cred ca te suporti tu sa mergi cu 120-130km/h dupa mine, asa ca e posibil sa ne vedem acolo ! ..... eu plec cu o zi avans ! :nono:

     

    :laugh:

     

    Am tras la jug un an si coroborat cu promotia de 30% de la Dementor am luat Kaziol-ul. Acum astept sa imi dea RAR-ul omologare individuala.

     

    Fiabilitatea acestui model a fost imbunatatita continuu, baietii de la KTM au tras la planseta an de an pentru a face LC8 o adevarata motocicleta de adventure touring. Doar daca va uitati pe istoricul acestui model incepand cu 2003 pana in prezent veti vedea imbunatatirile si progresul de la un an la altul. Daca compari motocicleta cu modele din aceeasi clasa care au in spate o isotie si o tehnologie de peste 15-20 ani atunci trebuie sa te intrebi oare acel propulsor in momentul in care a intrat pe piata era la fel de bun ca cel de azi de dupa 20 ani.

     

    Yamaha - si TDM bazat pe tehnologie aparuta in anii 90, inclusiv noul Supertenere care urmeaza traditia TDM 2 cilindri paraleli, mai putin greutatea de 260 :haha:

    Honda - Varadero bazat pe tehnologia lui XRV (africa twin), dar cati stiu ca XRV a devenit legendara abia dupa modelul RD04 care nici ala nu era perfect.

    Suzuki - propulsoarele de pe DL1000 si 650 sunt derivate din vechile intrudere de 750 aparute in 1985.

    Kawasaki - Versys cu aceeasi tehnologie din 1991 (kle500) cu cilindree imbunatatita si pana in 2005 a fost KLV1000 cu motorul de pe Suzuki TL1000.

    Triumph - Tiger aparut in 1993 ...

    Aprilia - ETV1000, propulsor dezvoltat in 1998

    BMW - urmariti fiabilitatea noului lor propulsor de 800cmc iar motorul boxer din seria R isi are originile in 1919 fiind reproiectat in 1970

     

    Apoi trecem la noul 690 care se bazeaza pe vechiul LC4 si va rog sa imi spuneti care este motorul de la concurenta care se poate compara cu el, inclusiv la ciclistica.

     

    KTM intotdeauna a venit cu chestii de nisa si multiple inovatii si imbunatatiri care acum au inceput sa dea roade si care la randul lor au fortat concurenta sa tina pasul, numai ca NU exista concurenta, cel putin nu inca

     

    _________________________

     

    Petrica, sa nu crezi ca ma roade mania vitezei, 130-140 merg si eu in mod normal.

×
×
  • Creează nouă...