Sari la conținut

theBD

Super Membru
  • Număr conținut

    1.751
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de theBD

  1. KTM 990 Adventure R 2010, pret 6700eur /index.php?/topic/700983-ktm-990-adventure-r-2010/ VANDUTA!
  2. Cu parere de rau climatul economic ma determina sa vand vaca la pret de dumping asa ca fara prea multe prezentari vand: 990 Adventure R 2010 cumparata de noua de la Dementor 24500km Pret: 6700 EUR fara accesorii (se pot cumpara si accesoriile dar o pot da si asa ca sa fie ok la pret). Se poate oferi factura dar este o alta discutie. Detalii: 0744800900 vanduta!
  3. daca te plictiseste locatia iti propun sa dai un ocol pe la tiraspol/transnistria sa iti mai treaca blazajul (skywalker sa nu ii strici supriza bajetului)
  4. abia l-ai luat si vrei sa-l strici? mergi cu el la pacanel ca te rezolva el
  5. Inca unul la fel de bun : http://www.imdb.com/title/tt1797469/
  6. Cel mai important eveniment moto din CIS. Anul acesta sunt asteptati peste 5000 de motoretijdi(tizde). http://www.odessa.ua/gallery/goblin_show/ http://www.youtube.com/watch?v=xPP6huxQh-w Din Bucuresti plecam 3 mobre vineri dimineata si ne intoarcem luni sau marti. Daca mai sunt doritori lasati un PM.
  7. Papa moldoveneasca este in Chisinau, o terasa La Placinte pe calea Iesilor, la intrarea/iesirea spre Leuseni. In ceea ce priveste banii va recomand sa aveti EUR (cursul este de 10 hrivne/EUR) dar si card bancar (1 leu/3,42Hr) O problema f importanta in UA este benzina, va recomand numai benzinariile SHELL, WOG, THC (a se citi TNS) fix in ordinea asta. NU alimentati de la benzinariile noname pt ca va asteapta surprize. Mancaruri traditionale tataresti sunt Cebureki (un fel de placinta prajita cu carne (miaso) sau branza (sir)) si Lagman (macaroane cu carne tocata si foarte mult ulei). Trebuie sa incercati frigaruile de berbec (shaslic), si ciorbele Okroshca si Soleanka. Toate mancarurile lor sunt gatite in foarte mult ulei asa ca la restaurant puteti cere sa fie servita fara ulei (bez masla). Apa plata este voda bez gaz si bere este piva. Vodka buna este Hortita Platinum si restul mai descoperiti si voi. Daca va opreste militia in functie de gravitatea vitezei cotizati intre 100 si 150 hrivne. Se poate si mai putin dar cum nu vorbiti limba rusa nu puteti negocia. Nu va certati cu ei pt ca sunt MILITIENI, sa o dati mereu in negociere, nu tineti toti banii cash in protofel, tineti maxim 150h si cel putin 2 carduri bancare, chiar daca nu pricep rusa inteleg de "niet cash, card este" Pt. baieti recomand o seara in Sevastopol la una din multele terase din portul central, privelistea va fi priceless Drum bun si succesuri!
  8. un XT125 putin folosit sau un DR350/XT350 si cu putin noroc chiar un DRZ400. daca vrei nou.. ia un scooter.
  9. Multa bafta si distractie va urez! Din nefericire in urma unui accident stupid am reusit sa imi fracturez femurul si pana in toamna sunt la recuperare! Toata trupa Kunn Racing este de mare exceptie si cine va lipsi de la evenimentele organizate de ei va pierde o distractie pe cinste!
  10. Domnu' Oproiu, nu prea faci cinste tatalui si nasului tau prin atitudinea adoptata.
  11. Pentru unul care participa din placere te roade cam tare cum fierbe ciorba altuia.
  12. Ar fi o chestie faina sa ne demonstrezi cu niste rezultate umitoare care sa ii faca sa crape de ciuda pe astia cu bani si fara talent. Cred ca nu vor intarzia sa apara si sponsorii care sa se bage si cu tine in seama.
  13. theBD

    Bursa SuperMoto

    Azi am trecut pe la ei si mai aveau SMR la vanzare in promotia mentionata mai sus.
  14. Ofer mirror daca aveti nevoie! Felicitari Patrick pt initiativa si la cat mai multe numere !
  15. http://www8.garmin.com/manuals/GPSMAP60CSx_OwnersManual.pdf uite aici, nu are decat 116 pagini, iti uram succesuri
  16. poti sa incerci sa cumperi unul de la reprezentanta garmin.
  17. dar la kile cred ca sunt mai mai mare dar ma antrenez cu capritza
  18. Am tras la jug un an si coroborat cu promotia de 30% de la Dementor am luat Kaziol-ul. Acum astept sa imi dea RAR-ul omologare individuala. Fiabilitatea acestui model a fost imbunatatita continuu, baietii de la KTM au tras la planseta an de an pentru a face LC8 o adevarata motocicleta de adventure touring. Doar daca va uitati pe istoricul acestui model incepand cu 2003 pana in prezent veti vedea imbunatatirile si progresul de la un an la altul. Daca compari motocicleta cu modele din aceeasi clasa care au in spate o isotie si o tehnologie de peste 15-20 ani atunci trebuie sa te intrebi oare acel propulsor in momentul in care a intrat pe piata era la fel de bun ca cel de azi de dupa 20 ani. Yamaha - si TDM bazat pe tehnologie aparuta in anii 90, inclusiv noul Supertenere care urmeaza traditia TDM 2 cilindri paraleli, mai putin greutatea de 260 Honda - Varadero bazat pe tehnologia lui XRV (africa twin), dar cati stiu ca XRV a devenit legendara abia dupa modelul RD04 care nici ala nu era perfect. Suzuki - propulsoarele de pe DL1000 si 650 sunt derivate din vechile intrudere de 750 aparute in 1985. Kawasaki - Versys cu aceeasi tehnologie din 1991 (kle500) cu cilindree imbunatatita si pana in 2005 a fost KLV1000 cu motorul de pe Suzuki TL1000. Triumph - Tiger aparut in 1993 ... Aprilia - ETV1000, propulsor dezvoltat in 1998 BMW - urmariti fiabilitatea noului lor propulsor de 800cmc iar motorul boxer din seria R isi are originile in 1919 fiind reproiectat in 1970 Apoi trecem la noul 690 care se bazeaza pe vechiul LC4 si va rog sa imi spuneti care este motorul de la concurenta care se poate compara cu el, inclusiv la ciclistica. KTM intotdeauna a venit cu chestii de nisa si multiple inovatii si imbunatatiri care acum au inceput sa dea roade si care la randul lor au fortat concurenta sa tina pasul, numai ca NU exista concurenta, cel putin nu inca _________________________ Petrica, sa nu crezi ca ma roade mania vitezei, 130-140 merg si eu in mod normal.
  19. aia se prinde doar de platosa EVS, Leat Brace este cea independenta
×
×
  • Creează nouă...