Sari la conținut

andrei_1402

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2016

andrei_1402's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Miercuri la ora 13.00 va avea loc inmormantarea celor 2 care se aflau pe motor. Ar fi bine sa va strangeti cat mai multi sa-i conducem pe ultimul drum asa cum si-ar dori...in zgomotul motoarelor.
  2. Este linie continua sigur. Trec de cel putin 2 ori pe zi pe acolo si cunosc zona. Camera aceea este de supraveghere nu are montata aparat radar. Politia va investiga camera de supraveghere sperand ca se vede ceva de la distanta aceea. Ei se deplasau dinspre Bucresti spre Ploiesti. Nu au trecut prin dreptul ei. Va tin la curent cu informatii cat se poate de reale si exacte.
  3. Nu este linie punctata. Este linie continua DUBLA. In concluzie conducatorul auto nu avea voie sa iasa. Pana la intrarea spre Snagov mai erau 500m, unde putea sa intoarca legal si fara atatea riscuri. Dar 1 minut pierdut inseamna mult, iata ca a insemnat viata a trei oameni. Niciodata nu mergea cu 200 cu pasager.
  4. Cei doi baieti de pe R6 erau foarte buni prieteni cu mine. Conducatorul (Marian) avea 26 de ani iar cel de pe coada (Claudiu) avea 21. El avea permisul de vreo 4 luni si motocicleta si-a cumparat-o in ziua in care a luat permisul. Mercedesul in care au intrat a iesit de pe un drum lateral si a incercat sa ruleze spre Bucuresti taind linia continua. Soferul era campion de calarie si instructor se pare. Cineva a sustinut ca acest om facea asta des, de fiecare data cand parasea respectivul hipodrom. Discutiile despre viteza nu isi mai au rostul, au avut cat au avut, erau in treapta a 6, asta este sigur. Acum nu mai conteaza cine a fost vinovat, conteaza ca am pierdut 2 dintre cei mai buni prieteni. Ceremonia va avea loc miercuri in jurul pranzului in comuna Peris, judetul Ilfov Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti trei.
×
×
  • Creează nouă...