Sari la conținut

alchool

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alchool

  1. alchool

    yamaha fzx 750

    Da, dar nu suna la fel de bine ca varianta in engleza... http://www.pro-bike.ro/catalog/detalii-FZX+750-5913.html
  2. Noua mea achizitzie...........Cine mai are asa ceva? From Saturday night downtown cruising, sport-touring and commuting to drag-racing and even for casual track-day use! Here's a bike that does it all reliably, very quickly and with style and comfort General information Model: Yamaha FZX 750 Year: 1991 Category: Naked bike Engine and transmission Displacement: 749.00 ccm (45.70 cubic inches) Engine type: In-line four Stroke: 4 Power: 94.00 HP (68.6 kW)) @ 9500 RPM Compression: 11.2:1 Bore x stroke: 68.0 x 51.6 mm (2.7 x 2.0 inches) Valves per cylinder: 5 Fuel control: DOHC Cooling system: Liquid Gearbox: 6-speed Transmission type final drive: Chain Physical measures Weight incl. oil, gas, etc: 225.0 kg (496.0 pounds) Chassis and dimensions Front tyre dimensions: 110/90-16 Rear tyre dimensions: 140/90-15 Front brakes: Dual disc Rear brakes: Single disc Speed and acceleration Top speed: 216.0 km/h (134.2 mph) Other specifications Fuel capacity: 13.00 litres (3.43 gallons)
  3. Motorul se etanseaza cu garnituri din carton si lac de bachelita (lacul de bachelita merge si asa da la carte zice ca se amesteca cu praf de aluminiu si inca ceva)
  4. Nu stiu ce parere aveti voi despre comuniste dar parerea mea este ca achizitionarea unei motociclete vechi este comparabil cu ati lua o nevasta batrana (nevasta cu acte sau amanta dc nu are acte). Mai are ea viata in ea, mai misca dar nu se compara cu una tanara. Poti sa-i faci unei babe implant cu silicon, s-o machezi rujezi etc dar nu va fi niciodata tanara. Parerea mea e sa evoluam si noi si sa nu mai stam cu babe. Costa putin pt ca nimeni nu le mai vrea dar la cata munca trebuie investita mai bine te lasi pagubas. una e sa-ti placa mecanica alta carpaceala. Eu am muncit enorm la ij-u meu si pe cate satisfactii am avut cu el pe atat de multe dezamagiri. Ma gandesc sa-mi iau una tanara si pe asta batrana s-o mai tin pana-si da duhul. Sper ca nu am jignit penimeni. Astept pareri!!
  5. LA IJ JUPITER SE POTRIVESC PLATINI DE MOSWICH! DA NU CRED CA GASESTI DE MOSWICH! INCEARCA IN TALCIOCURI LA RUSI SA DAI COMANDA CA ADUC EI CE VREI!
  6. Gata fratilor m-am documentat si acu spun si io ca sa stie si altii. La motoarele ij planeta pistonul se pune cu sageata spre evacuare, la ij jupiter cu sageata spre motor. (am citit intr-un manual de reparatie ij) in felul asta nici capetele segmentilor nu mai trec prin ferestre. A Acu mai trebuie doar sa mearga ivanu!
  7. La mine nu se mai vedeau sagetile de calamina. Dar asa trec capetele segmentilor prin ferestre. e oare normal? Nu stiu. Merci pt sfat oricum.
  8. Stie cineva sigur cum se monteaza pistoanele la ij jupiter 4 (cu opritorii de segmenti in fata sau in spate). Normal capetele segmentilor nu trebuie sa treaca prin ferestrele de admisie si evacuare da am vazut si invers.
  9. alchool

    Ij (izh)

    poate acu se vede
  10. alchool

    Ij (izh)

    asta e iju meu nu mai sunt asa mandru de el dupa ce a inceput sa faca pe nebunu.... a fost reconditionat complet aproape....anu trecut arata jalinic si mergea pefect anu asta arata bine si merge cam indoielnic...toata iarna am muncit la e ... ultima problema a fost ca mi s-a rupt o platina
×
×
  • Creează nouă...