Sari la conținut

mish

Membru
  • Număr conținut

    286
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.hiremeesh.com
  • Yahoo
    razna2sad

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Pe asfalt
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Ducati Monster 600 '97 defapt 2001
  • Numar Moto
    EOY
  • Club
    Monster Lounge

Informații profil

  • Interests
    zgomot si poze

mish's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. surprinzator, as pune o singura calitate pentru trip-ul din iunie: sa scrie corect gramatical si asta ar fi cel mai bun triaj aici pe topic btw, si eu mi-am facut servisare la Dafway, la fel cum am facut si la Daytona Twins, la Andu, la Cumpat la garaj, la Coco la garaj, la Cristi JMP la garaj. si m-am mai intalnit prin tara cu oameni care au numai maruntaie de Ducati in cap.
  2. TRX-er, ti-am trimis un PM cu niste recomandari pentru schimbarea motorului si cum faci rost de adeverinta - important pt service e sa fie autorizat RAR, adica sa plateasca o licenta pe care multe biznisuri de garaj nu si-o permit. Nu bag mana in foc, dar e posibil ca licenta respectiva sa fie pe operatiuni: gen tinichigerie, mecanica, schimbare piese cu serie, schimbare sasiu, etc.
  3. maine (duminica) cine da o tura batraneasca pe cheia? mi-a lasat Alexandru Vlahuta mostenire sa documentez volumul 2 din "Romania pitoreasca", varianta "ghid moto"
  4. ma bag si eu in seama cu traseul ala prin Harsova, invocat de @MotoRocker poate cine mai e din zona poate sa confirme ca sunt multe sate cu limita la 50, drum cam prost iar tronsonul Harsova - Constanta are cam o banda pe sens si cu accidente frecvent, mai ales la intoarcere. Nu mai zic ca te arunca in Constanta dinspre Mamaia, dai piept cu toata aglomeratia de 1 mai. o alternativa foarte tare este A2 pana la Cernavoda, apoi breteaua spre Cochirleni in acel melc si mergi spre Vama pe firul Dunarii, prin sate cu micro-delta si podgorii de vin, monumentul de la Adamclisi si o sosea superba cu trafic putin, diferente de nivel si viraje in viteza. Cred ca acum 3 ani l-am facut cu Angel si Sergiu.
  5. Multistrada pe Diesel, de 1 aprilie http://www.ducatinewstoday.com/2014/03/ducati-to-launch-diesel-multistrada-granturismo/
  6. si pe mine ma tenta mai demult sa-mi pun turometru, ca sa fiu in rand cu lumea dupa ce am dat farul jos cea mai tentanta optiune - inca ma gandesc si acum - a fost sa schimb bordul complet cu un Vapor http://goo.gl/3wkQS, costa 100$ kitul de baza. (ar mai trebui adaugate carcasa waterproof si martorii de bord + sistemul de prindere). treaba cu astea digitale puse pe carburatie este ca au lag cam de o secunda. am vazut ceva asemanator montat pe un monster de 900, gri, acum cativa ani. din ce stiu eu turatia o "citeste" din bobina de inductie, viteza ramane pe melc. acum am vazut ca ti-au recomandat colegii chestii de pe Louis.de > acum depinde si de gust, ce-am vazut pe zona asta la ei pare mai mult de uz pe atv, pocketbike sau mobre d-alea japoneze cu multe zorzoane. poate asta ar fi un pic mai rasarit, doar ca aici pretul pare destul de mare: http://goo.gl/VDFEb pe de alta parte cand achizitionezi primul motor parca-ti cam vine sa-l accesorizezi cu indicator de treapta viteza, semnale pe leduri, prize pentru gps, tot felul de nebunii... cu timpul o sa vezi ca incepi sa dai jos de pe motor: parbriz, aripi laterale, aripi motor, venturile de plastic... oglinzi (!)... si apoi, cand te linistesti de tot o sa vrei sa arate cat mai stock si aia e. ce-ti urez eu e sa ramai intreg pana la etapa asta, cel putin.
  7. Uite pentru Dafway: 0736DAFWAY (0736.323.929)
  8. Si azi e ceva defilare, mars - pe traseul Miorita > eroilor, de la ora 14. Uite despre ce este vorba: http://www.facebook.com/events/273301136134189/ Daca vreti sa mergem in grup hai sa ne vedem la Academie la 13:30.
  9. care jucai mha rol de cascador? http://stiri.tvr.ro/cascadorul-neprins-pilot-cinstit-in-viteza-la-limita-dintre-viata-si-moarte-pe-drumurile-publice_29407_video.html#view
  10. baieti si fete, nu mai dati cu monsterele de pamant! au si ele suflet!
  11. guys, am de dat pe bani un set de mansoane rizoma silver. eu nu le pun pe monster ca am ghidonul negru 120 ron pretul (sunt cca 200 ron la raft)
  12. al meu e din 97, mai sunt asa vechi?
  13. ducati monster diesel nu e pe motorina! http://www.twowheelsblog.com/post/17089/nicky-hayden-and-stefano-rosso-and-the-ducati-monster-diesel o ironie mica
  14. minimalismul e pe trend. lasi liniile, culorile brandului (motorului) sa vorbeasca. in directia asta e si noul blazon Ducati.
×
×
  • Creează nouă...