Sari la conținut

p15oi

INACTIV
  • Număr conținut

    62
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    p15oi

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    07.2008
  • Motocicleta
    Ducati Monster
  • Numar Moto
    Asta stiu eu si voi trebuie sa aflati!
  • Club
    monster lounge

p15oi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Foarte multa lume nu se inghesuie deci te astept. In leg cu world ducati week, aveti in grup si un BMW k1200 ? Ca am un amic care pleaca sambata.
  2. Multumesc de sfat dar din pacate nu am unde sa o tin. Stiu ca pe piese imi scot banii si s-ar putea sa scot chiar si mai mult, dar nu am unde sa o tin. Cum am promis ieri vin si cu poze.
  3. Salutare prieteni monsterisi, va deranjez si eu cu urmatoarea "problema", am un monster m750 din 1998, modelul propriu zis este cel din 1995, care din pacate (motive materiale) nu a mai fost pornit de vreo 2 ani, am stat si eu si am rumegat un pic la rece cum se zice si m-am hotarat sa il dau ca degeaba il tin, poate se bucura cineva de el. Fiind ca intre prieteni, va zic tot ce are din punct de vedere negativ, caucicurile sunt un pic mai mult trecute, ghidonul si rezervorul sunt un pic strambe de la o cunostinta pe care am facut-o cu asfaltul (fara voia mea ), si bine inteles faptul ca nu a mai fost pornit de vreo 2 ani, din puntul de vedere al actelor le am pe toate dar nu sunt pe numele meu (niste greseli la cumparare), dar el este inmatriculat, si se poate circula cu el fara nici o problema si scapati si de impozit . Inainte sa dau anuntul de vanzare as fi vrut macar sa mai bag niste bani in el macar de pornit sa porneasca, dar bugetul nu ma ajuta deloc. Pretul de achizitie a fost de 2300 E (sh bineinteles) si in mom de fata eu as vrea sa imi iau 1000 E, ca tre sa acopar alte gauri facute in buget. Il dau si la dezmembrat (la acelasi pret) dar cine il ia, vreau sa il ia tot ca nu am unde sa il tin. Din pacate in mom de fata poze nu am dar o sa postez maine.
  4. Asa deci cum am zis am luat filtrele de aer si benzina si au fost 105 Ron. In legatura cu cablul misterios l-am bagat si pe andu in ceata (dar a zis k se uita si v-a vedea). Toate cele bune
  5. mie asa mi-a zis il mai sun azi si vad exact si daca are si ce pret oricum filtru de aer ~ 50 si ala de benzina tot p acolo k am un monster 750 din 98 si mi-a zis k ar fi mai ieftine decat cele pt injectie care ar fi pe undeva pe la 23 E(doar filtru de benzina sa nu se inteleaga gresit ). Va zic azi exact ce pret au pt motorul meu dar intrati si pe http://www.romimoto-piese.ro ca sa va faceti o idee. .
  6. Problema e k italienii sunt si ei un fel de romani si tot speram k au pus senzorul de turatii dupa care sa se fi prins k modelul meu nu are si sa fi zis cineva din fabrica : "Ba lasa-l acolo k da bine !" ) deci am un cablu electric in plus . Oricum maine tre sa vb cu andu sa iau un filtru de aer si unul de benzina, si il intreb poate stie el secretele misteriosului cablu. multumesc de ajutor .
  7. totusi nu cred k sunt piesele care tre sa ramana in plus oricarui mecanic ).Alte variante ?
  8. Salut baieti ieri am fost pe la motocicleta sa imi ung un pic lantul si am descoperit ceva care este de mult timp acolo dar nu m-am intrebat niciodata ce e! Va pun pozele sa va dati si voi cu parerea. per tot este un cablu care nu duce nicaieri. Eu m-am gandit k ar putea fi cablu care ar da turatia, eu ne avand bord cu turometru nu sunt sigur ca este ala. Eu am urmarit cablul respectiv si unde am ajuns cu el se vede in a doua poza .
  9. Doar pentru o luna incepand de azi, accept donatii de scarita (scarite) de monster din 98 cu tot ce are nevoie (Placute, arc, bila, cui si siguranta), pentru o suma modica pot sa si cumpar.
  10. Salutare baieti tot va deranjez de cand m-am apucat sa imi fac motorul . Cam cat costa o curea de distributie pt un monster 750 k mi-a zis cineva 100 E si mi s pare f mult. Ma intereseaza piesa sa fie original ducati si daca se poate sa fie cumparata cat mai repede. Se poate si set atat timp cat nu e 250 E. Mentionez k am un monster din '98 Multumesc in avans. P.S. Eu am gasit ceva pe net in state si pare a fi 45 $ cureaua. Oare atat o fi ? Daca se poate astept un raspuns cate de urgent, Inclusiv locul de unde as putea achizitiona.
  11. Inafara de Andu care acum se muta de unde pot sa mai iau bujii ?
  12. Ce sa aleg din punctul de vedere al bujiilor ? NGK sau Champion ? Bujii normale champion/ngk sau iridium ngk ? Stie cineva cum se comporta bujiile ngk iridium pe monster 750 ? Merita diferenta de pret ?
  13. Salut baieti revin cu o noua rugaminte , daca e sa aveti cumva o pedala de frana pentru un monster din 98 as fi recunoscator sau tot blocul respectiv de comanda , sau daca e sa fie alta culoare decat cel stock cele doua blocuri de comenzi si daca imi dati si un pret as fi recuonscator.
  14. Revin cu o noua intrebare. Am vb azi cu andu si mi-a zis k muta service-ul si k mom nu primeste clienti , ce alt service bun ducati stiti si cam in ce zona si daca aveti si un nr de tel ar fi fantastic, eu pe net am gasit Motorosso care e pe secuilor 2 (banuiesc k e andu ca stiu k si el are service-ul tot in zona ala), deci astept un sfat, eu o sa ma mai interesez de mecanici buni dar nu cred ce este vre-unu dintre ei cu mai multa experienta k andu.
  15. salut baieti, stiu k nu am mai zis nic de foooarte mult timp dar na se mai intampla. Am si eu o mica problema. Am fost azi sa imi vad monstruletul si sa il pornesc si cu stupoare am observat k nu a pornit. Bateria era incarcata, acum tin sa mentionez monstruletul meu nu a mai fost portnit de un an si ceva :-S din motive financiare :-< dar anul asta nu mai merge am observat k sub sa langa cutia de sigurante am un releu care tot baraie, sa nu imi porneasca de la ala? sau sa fie alt ceva ? oricum vreau sa o duc la andu pentru o revizie mai amanuntita (daca ma primeste) dar parca as vrea sa o duc pe propiile ei picioare, nu pe o targa. Daca aveti idee ce poate fi si ma puteti ajuta cu un sfat as fi recunoscator. P.S. pe releu scrie asa : 12V 40A PA66-GF30 Va multumesc anticipat
×
×
  • Creează nouă...