Sari la conținut

sebastyan

Membru
  • Număr conținut

    179
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de sebastyan

  1. Mai repet odata in speranta ca primesc mai mult de un raspuns

     

     

     

    am si eu o problema ... am un scuter chinezesc de 3 saptamani --- 450 km parcursi ... Uneori , in mers , pur si simplu motorul incepe sa se opreasca .. Deci nu brusc .. vreo 4 secunde nu mai trage cand accelerez .. si dupaia se opreste... Daca cumva stiti sau vii s-a intamplat si voua ... Aaa si o alta chestie la cele 3 saptamani si 450 km e tare lenesa ... Pleaca greu de pe loc si mai mult de 45 km/h nu trage ... e posibil sa nu ii fii facut eu rodaju cum trebuie ... ce-i drept am cam turat-o si am cam fortato ... In cazul asta trebuiesc schimbati segmentii si pistonul asa am inteles .... Sfatuiti-ma ce sa fac pls /// Cei de la garantie spun ca nu stiu ce are :kali: Nici nu am fost uimit ma asteptam l;a un astfel de raspuns

    Opritu e de la bujie, da-o jos si ia una noua, am patit la fel. In legatura cu viteza vezi sa nu fie limitat, daca nu e limitat stai linistit ca isi mai da drumu, al meu in primi 1500 - 2000 km lua 60km/h maxim, dupaia a inceput sa tot creasca viteza pana a ajuns la 80km/h, acum la 8500 km cu cauciuc mai lat pe spate ia 75km/h.

  2. Am luat si eu acum aproape o sptamana un sprei dasta, am dat 12 lei pe el dintr-un supermarket. Pana acum in 15 minute eram pe janta, acum am aproape o saptamana si e ok. Mod de utilizare: pui roata cu valva in sus, roata sa fie cam jumate desumflata, incepi si bagi sprei(eu am bagat cam jumate de tub), dupaia dai o tura cu ea ca sa se imprastie bine prin cauciuc si daca mai e nevoie mai bagi aer. Spreiu asta merge si la roti tubeles si dastea cu camera. Uitati-va s aluati unul cat mai scump, si e bine sa lasati tubulu cu ce va ramane in portbagaj ca cine stie pe unde te lasa iar.

  3. Nu te-ai invatzat minte, lai mai dat odata de sa facut unu zdrente cu el si nai ramas cu nimic in cap...... trist. Si eu l-am dat la un tov si sa infipt intr-un Leon cu el, da dupa ce mi la facut nici sa il mai atinga nu ii lasam ....

  4. Salut,

     

    Foarte intersant tread-ul acesta si ma bucur ca mai exista inca oameni interesati de astfel de lucruri prin tara asta si in timpurile astea! O sa urmaresc indeaproape subiectul si o sa fac si cateva explorari pe cont propriu in curand sa vad daca pot suporta aspectul sinistru al forturilor :lol:

     

    Linia de la Lujerului am explorato eu si pot sa spun ca nu e nimic secret acolo. Porneste din gara Cotroceni intra intr-un tunel paralel cu pasajul de masini si iese la suprafata in spatele blocurilor din zona Lujerului continua prin spatelel benzinariilor intra apoi in subteran si comunica cu statia Semanatoarea. Acum multi ani alimentam la benzinaria Agip de pe Virtutii, era o noapte de vara pe la 1:00- 1:30 si deodata aud un zgomot de locomotiva Diesel... mirat ma uit in jur si brusc imi amintesc de acea linie, apoi cand imi indrept privirea spre locul pe unde stiu ca trece linia vad o locomotiva din acea de manevra pentru metrou. Au acoperisul taiat ( chopped ) si le vezi noapte mai ales pe la statia de metrou Eroilor inainte de ultimul metrou si uneori mai devreme pe la orele 10 sau 9 juma seara.

     

    Aparent nimic spectaculos cu acea linie.

     

    Pai daca ai explorat deja linia de la Lujerului, nu ti-ai dat deja seama daca poti sau nu sa suporti aspectul sinistru ??? Baieti eu zic sa aveti grija la noii veniti de pe aici care vor sa se alaturer voua, nu de alta da sa nu va treziti cu vre-un copoi prin echipa :lol:. In rest am urmarit de la prima pagina tot topicul si este foarte interesant. Bafta in continuare.

  5. Pana vara trecuta cand mi-am luat scooteru numai pe bicicleta mergeam, dupa ce am luat scooteru am lasat-o sa se prafuiasca si pana la urma in iarna am vandut-o. Acum cam plang dupa ea :rusinica: am pus si cateva kg de cand numai pedalez :rolleyes: , deja sunt in cautare de alta :blbl:

  6. Casca Shark S500 Air Demon - cand am luat-o era 120 euro redusa de la 160 euro - sunt multumit de ea, sta bine pe

    cap, se aeriseste bine, ce nu imi palce e ca fluiera de la 80Km/h in sus.

    Manusi Vanucci lungi de piele cu protectii carbon - cand le-am luat am dat 80 euro, acum sunt cam 35 euro reduse, se

    aerisesc foarte bine, nu transpira mana si sunt foarte comode

    Geaca Fastlane Racing - am dat 80 euro, se aeriseste foarte bine, nu transpir in ea chiar daka o tin inchisa, are protectii la

    umeri si coate semi hard, si la spate un burete mai gros, toate protectiile se pot da jos si pune hard.

    Combinezon Dainese - are protectii hard la umeri coate si genuchi, e de piele de 1.3 mm, se aeriseste bine. Nu am mers cu

    el decat cativa km cu scooteru ca aratam penibil in combinezon de raicer pe scooter :moto: revin cu mai

    multe detalii despre el cand imi iau motor si il probez calumea :)

  7. Salut baieti, vad ca pe aici nu sa discutat nimic de noul salon moto de la Prisma care are loc intre 17-20 aprilie. Mai multe detalii aici www.nefexpo.ro, intrebarea mea e daka e cineva interesat sa mearga... cred ca cele mai bune zile ar fi 19-20(sambata-duminica). Eu merg oricum ca vreau sa probez niste cizme de moto si niste casti ceva. Se spune ca ar fi mai reusit decat ce a fost la SMAEB.

  8. Cazatura aia mi-a deschis ochii pentru ca nici eu nu purtam casca decat cand plecam mai departe de acasa sau plecam in centru unde era politie. Imediat dupa cazatura mi-am luat un Shark S500 Air Demon, manusi cu protectii de carbon si de curand am luat o geaca cu protectii full si un combinezon Dainese cu protectii. Bine, combinezonul o sa il folosesc pe motocicleta. Acum vreau sa vand Sharku si Nolan-ul si sa imi iau un Schubert R1 sau S1, pretu e pe la 600 euro dar acum sunt la reducere, si o pereche de cizme pentru vitezane. Acum nici daka merg 100 de metrii nu ma sui pe scuter fara casca, manusi si geaca. Adevarat ca la o casca de 70 de lei nu te poti astepta la cine stie ce, dar uite la o viteza de 50-60km/h mi-a salvat viata, ganditiva ca acea gaura ar fi fost in capul meu. Eu as fi foarte bucuros daka toti astia fara casca ar purta in loc de sepci chiar si o casca de 70 de lei, chiar daka nu e ca una de 600 euro, e mai buna decat o sapca.

  9. Cum arata o casca de 70 de lei din targ. Si e putin mai groasa dekat alea din europa care erau 35 de lei vara trecuta. Cazatura am luat-o eu pe I.M.G.B la vre-o 50-60km/h. Am cazut ca mi-a fugit roata fata pe o pata de ulei cu nisip si era si fix pe urmele lastae de camioane vara, ca pacolo trec camioane non stop ca se duc pe centura. abcd0001qy2.th.jpg

  10. nici chiar asa:P imi place casca :angryfire: se cunoaste ca pantalonii nu's prea curatei :angryfire: i-a macar o carpa uda si stergei umpic :angryfire:

    Multumesc, casca e un shark S500 air demon, pantaloni sunt super jeghosi :baldy: lafel era si geaka, dar sa mai albit cat de cat la spalat. Pantaloni trebuie si ei spalati si ma gandeam sa il duc la un centru dasta de vopsit piele, sa il vopsesc, oriqm nu il folosesc inca.(o sa mai stea pe bara costumu cam 1-2 luni pana imi iau motorul :angryfire: )

×
×
  • Creează nouă...