Sari la conținut

sebastyan

Membru
  • Număr conținut

    179
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    rebegea_sebastian2001

Profil

  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    mic si galben

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Malagutti f12 si in prezent Sukida

sebastyan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. De vanzare sukida, 4t, 9000 km, adus din Bulgaria anu trecut, am factura la el. Pretul este de 350 euro negociabil. Id meu rebegea_Sebastian2001 sau 0766191121
  2. Stie cineva de unde pot cumpara nou sau sh un capac de transmisie ? Ma refer la capacul cu pedaua, am dat mai tare la peda si sa rupt cu tot cu o bucata de capac. Scooterul este un Sukida baotian.
  3. Opritu e de la bujie, da-o jos si ia una noua, am patit la fel. In legatura cu viteza vezi sa nu fie limitat, daca nu e limitat stai linistit ca isi mai da drumu, al meu in primi 1500 - 2000 km lua 60km/h maxim, dupaia a inceput sa tot creasca viteza pana a ajuns la 80km/h, acum la 8500 km cu cauciuc mai lat pe spate ia 75km/h.
  4. As avea eu un parbriz de la o honda care seamana foarte mult cu scooterul din avatarul tau. Daca esti interesat id meu rebegea_sebastian2001.
  5. Daca vrei set ca al lui Hasted pm me ca eu i lam procurat, pentru detalii tehnice vorbeste cu el ca el si la montat
  6. Ba ia nu va mai luati de vecina mea Crissu nu de alta da mi-o furati si nu am cu cine sa ma plimb dupaia
  7. Am luat si eu acum aproape o sptamana un sprei dasta, am dat 12 lei pe el dintr-un supermarket. Pana acum in 15 minute eram pe janta, acum am aproape o saptamana si e ok. Mod de utilizare: pui roata cu valva in sus, roata sa fie cam jumate desumflata, incepi si bagi sprei(eu am bagat cam jumate de tub), dupaia dai o tura cu ea ca sa se imprastie bine prin cauciuc si daca mai e nevoie mai bagi aer. Spreiu asta merge si la roti tubeles si dastea cu camera. Uitati-va s aluati unul cat mai scump, si e bine sa lasati tubulu cu ce va ramane in portbagaj ca cine stie pe unde te lasa iar.
  8. Nu te-ai invatzat minte, lai mai dat odata de sa facut unu zdrente cu el si nai ramas cu nimic in cap...... trist. Si eu l-am dat la un tov si sa infipt intr-un Leon cu el, da dupa ce mi la facut nici sa il mai atinga nu ii lasam ....
  9. Motorul e de 49cc sau de 125cc ? Daca este de 125 as fi interesat, daka te apuci sa il dezmembrezi as vrea semnalele spate, releul de semnalizare si manetele de frana(doar levierele stanga - dreapta).
  10. Pai daca ai explorat deja linia de la Lujerului, nu ti-ai dat deja seama daca poti sau nu sa suporti aspectul sinistru ??? Baieti eu zic sa aveti grija la noii veniti de pe aici care vor sa se alaturer voua, nu de alta da sa nu va treziti cu vre-un copoi prin echipa . In rest am urmarit de la prima pagina tot topicul si este foarte interesant. Bafta in continuare.
  11. In targ la vitan la reprezentanta Policolor, gasesti tot ce ai nevoie, si poti sa iti faci si sprei cu absolut orice nuanta de vopsea ai nevoie.
  12. Eu de obicei franez in linie dreapta numai fata si spatele rar de tot, in curbe de obicei mai ciupesc putin spatele daca intru prea tare.
  13. Nu e neaparat apa din Dambovita, aici in sectoru 3 iau apa si din IOR(dar e lafel de jegoasa ), cred ca zvonu cu 500 euro e cam umflat, totusi la cate cisterne de apa sunt varsate zilnic ar iesi niste sume exagerat de mari.
×
×
  • Creează nouă...