Sari la conținut

xtr3me_pk

EX+
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta
  • Carnet moto din
    iunie 2008

xtr3me_pk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu stiu ca o motocicleta si o masina ( depinde de masina ) pot impartii linistite aceiasi banda. Acum daca motociclistul mergea de la inceput in partea din dreapta a coloanei de masini nu cred ca se poate numii depasire. Din cate imi aduc eu aminte din legislatie depasirea este manevra prin care un vehicol trece in fata altui vehicol sau pe langa un obstacol, prin SCHIMBAREA DIRECTIEI DE MERS si iesirea de pe banda sau din sirul de vehicole in care se afla initial. Si de asemenea eu stiu ca NU se considera depasire circulatia mai rapida a unui vehicol pe o banda decat vehiculele de pe alta banda. 2 masini nu incap categoric pe o banda dar o masina si o motocicleta pot incapea. Eu asa vad situatia. Dar in orice situatie nu treci repede pe langa coloana, sau o faci pe pielea ta.
  2. Ma bucur ca nu-i nimic grav. Insanatosire grabnica bikerului. Nu incepeti iar cu offtopicul.
  3. In seara asta 19.07.2008 ora 22:15 (appx) a avut loc un accident moto in zona scoala 8. Eram in 48 si din anumite motive nu am putut cobora asa ca voi zice ce am vazut din mers. Um moto galben ( nu stiu ce era nu am vazut ) s-a infipt in botul unui Cielo. Dupa parerea mea moto mergea regulamentar, nu cred sa fii avut viteza dupa avariile produse. Cielo care venea dinspre pod butelii a vrut sa vireze stanga dupa scoala 8 si banuiesc ca a zis ca are timp sa treaca. Cert e ca motociclistul l-a luat in plin aterizant la appx 6-8 metrii dupa Cielo. Era intins pe jos, si cam 8-10 oameni in jurul lui. Am vazut doar ca avea casca pe cap si ca a miscat piciorul. Rog pe cineva care are detalii despre accident si despre starea victimei sa ne impartaseasca si noua cunostintele sale. Sper sa nu fie nimic foarte grav.
  4. Arata bine dar nu e tocmai in regula. Din cate am inteles.. se ia amenda pentru un numar "ascuns" asa....
  5. Tinand cont ca am 17 ani si ca in mai dau examenul pentru A si B motocicleta e in garaj si uite asa stau actele in casa ( carte de identitate,asigurare, talon si posibil si cheia de rezerva) )))
  6. Bun problema mea este putin mai delicata. Am pierdut cheia de la motocicleta. Iar cheia de rezerva ( daca oi fi primito de la cel de la care am cumparat motocicleta si care sustine ca a dat si cheia de rezerva) ar trebuii sa fie impreuna cu actele motocicletei care sunt puse "bine" in casa. Cu alte cuvinte nu gasesc actele si nu am nici cheie. Daca ma duc la un centru unde se fac dubluri pentru chei cu contactul imi pot face o cheie pentru el ? Intreb asta pentru ca nu vreau sa-l schimb deoarece in cazul acesta as fii nevoit sa schimb si busonul de la rezervor + incuietoarea pentru furca ( daca se poate inlocui ) . Prezizez ca motocicleta este o Adventure DX200 (motocicleta chinezeasca asamblata la Brasov copie dupa Suzuki DR200 modelul japonez.) Este achizitionata de la FirstBike dar neavand actele momentan nu ma pot duce la ei sa le cer alta cheie. Deci se poate face alta cheie daca ma prezint la centru cu contactul ? sau nu am nici o sansa ?
×
×
  • Creează nouă...