Sari la conținut

BikerGirl-4Life

EX+
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de BikerGirl-4Life

  1. Astea sunt de la Parada....am mai multe dar sunt pe alt calculator...am sa le postez altadata!! kisses
  2. Eu vorbeam strict de pozitie...nu de mers pe motor...era vorba de lungimea picioarelor...atat!
  3. Hmmm...cred ca s-a cam deviat de la topic...ma retrag!! Va doresc o seara placuta in continuare... Aveti grija de voi!
  4. Era o expresie...si o usoara gluma... Ei T Rex...de aia am zis ca va tin la curent...deocamdata nu vreau ceva mai mare...sper sa ma ajute Dumnezeu sa imi iau o mobra de 600...acum nah...nu ma compar cu voi...toti aveti motoare si experienta...dar am timp... Terente sa sti ca am stat pe miare...pe 1000rr stateam cu talpile perfect pe asfalt...la R1 aveam calcaiul putin ridicat...dar stabilitate aveam...
  5. Esti prea dragut...multumesc de sfat ..."am sa-l urmez" )...desi nu cred ca o sa dispun de atatia bani...un 1098 chiar si SH se duce dupa 10.000 iepuroi (daca esti norocos)...am sa raman totusi la 600cc...sper totusi sa nu ma plictisesc...nah...noi femeile (unele) nu ne plictisim asa repede ca voi barbatii...odata ce ne indragostim ne tine ceva timp...oricum inima mi-e pusa pe 600cc...o sa va anunt daca ma indragostesc de ceva mai mare PS- Am 1.70...cred ca nu e bine...sa imi mai scurtez picioarele? In felul asta nici sa nu ating pamantul, ce naiba...stau direct pe scarite
  6. Ce diferenta de exprimare Terente...de la mesajul dat pe privat la cel postat...nu mai spun nimic...evident nu are rost!!
  7. Mda... Defapt va rog sa nu ma primiti...eu ma retrag...e putin cam rautacioasa lumea asta a voastra...si am eu destule rele in viata mea ca sa ma mai supar cu ale voastre...oricum...dupa prezentarea facuta nu ma asteptam la asemenea critici negative...poate niste sfaturi...dar nu la rautate!! Asta este...eu chiar credeam ca voua va pasa...si sunteti capabili de obiectivitate si maturitate si sfaturi bune!! Dar vad ca va descurcati mai bine la critici... PS- Nu! Nu eu am scris poezia...am gasit-o pe un site si mi-a placut!!
  8. Pai daca te face sa te simti mai bine nu o sa mai postez...doar ca tu care esti un motociclist mai vechi ar trebui sa stii cum se simte un om...cand cineva moare...in seara aia eram praf...si cand am mai vazut si comentul tau...nu stiu, pur si simplu nu am mai rezistat...eram nervoasa pe tot...pe Dumnezeu ca a luat un tanar de 21 de ani la el...pe cel cu masina care i-a taiat calea...pe el ca mergea cu viteza...pe parintii lui ca i-au luat motorul...pe tine ca te-ai luat de mine...pe persoanele care le-am pierdut si eu in timp...pe tot...poate intelegi aceste stari...sau poate nu...oricum sper ca ti-ai dat seama ca nu sunt o persoana rea si chiar nu imi place sa vb urat...a fost un caz izolat..si oricum mi-am invatat lectia!! Dar erau momente delicate...pt ca aceasta moarte mi-a amintit si de pierderile din trecut care le-am suferit... Si nu te-am jignit...poate am fost putin mai acida decat tine... Oricum nu imi place ce s-a facut aici...atata circ pt niste replici in vant...si totul de la o banala prezentare!!
  9. Da! De ce?n Aveti de gand sa va luati si de poza aia?
  10. As dori sa imi aratati si mie unde am spus ca dau ceata cuiva...eu doar m-am prezentat si mi-am enumerat optiunile in materie de viitoare mobra... Si ca sa nu ma judecati gresit...eu nu imi iau mobra sa ma vada lumea sau sa ma dau mare...eu mi-o iau pt mine si placerea mea!! Si da...sunt constienta ca de 600cc e ft mare pt o incepatoare, dar in acelasi timp ma cunosc ft bine si stiu ca nu sunt teribilista...mereu am gandit inainte sa fac ceva... Si daca ati citi prezentarea mea de la inceputati vedea ca nu a fost nici o aroganta sau lauda din partea mea...doar m-am prezentat...cu bunele si relele mele...am recunoscut ca mi-a fost frica de motoare (inca imi este), dar si ca le iubesc...si da...sunt incepatoare...dar voi invata...si cand m-am urcat la volan prima data (acum 4 ani) mi-a fost frica de moarte...dar am fost atenta...perseverenta si pasionata si acum sunt sigura pe mine si lumea care ma cunoaste apreciaza stilul meu atent de a conduce... Cat despre motoare...cunosc riscurile ft bine...dar alegerea este a mea...si daca mi-e scris sa mor, atunci asta este...nu am cum sa controlez acel moment... Eu cred ca nu ar trebui sa va aruncati atat de tare...mai citit odata prezentarea mea...poate o sa va dati seama ca circul nu de la mine a pornit...Terente s-a grabit in a ma judeca!! Si cand am spus ca sunt fete care pot da ceata baietilor nu am vb despre mine...dar cunosc fete care se incadreaza in aceasta categorie...poate si eu m-am grabit in a-l judeca pe Terente...dar multi de pe acest forum sunt incepatori si pot fi depasiti cu usurinta de multe din fetele de pe forum...a fost o remarca generala!! Si in incheiere...exact asta e motivul pt care nu postez mai niciodata pe forum-uri...pt ca se gasesc tot felul de persoane sa comenteze...si sa judece...si sa arunce cu cuvinte...nu imi place sa fiu subiect de discutie...si nici sa fiu tarata in mijlocul unor dispute care chiar nu isi au rostul...asa ca ma retrag si va las sa va agitati singuri... Si poate nu ar trebui sa fiti atat de agresivi...la urma urmei era un comentariu simplu... Rog admin. acestui site sa stearga toate comenturile mele...inclusiv prezentarea...ca sa nu ma mai aveti ca subiect de discutie...daca se poate!!! Oricum dupa aceste interesante schimburi de replici nu prea o sa mai auziti de mine pe forum...pt ca m-ati cam scarbit...si mai spuneti ca sunteti uniti...ce conteaza ca am motor sau scooter...sau ca sunt incepatoare sau avansata...cand aveti nemultumiri cereti sprijinul tuturor...dar nu sunteti in stare sa sprijiniti pe cei care sunt alaturi de voi...regret, dar mi-ati schimbat total parerea despre uniunea dintre motociclisti... De asta imi doresc motor...sa fiu libera...doar eu si el...singuri...fara rautatile celor din jur si prejudecatile lor...va las sa va agitati aici si sa ma mancati voi intre voi... Romania e o tara frumoasa...pacat ca-i locuita!! Va doresc asfalt uscat...si toate cele bune...cu cea mai mare sinceritate!!!
  11. "comentarii triviale", "te rog sa iti scoti arrow-ul din fund": Fetita mica si inocenta, tii cumva cuvintele intr-o sacosa si cand o deschizi incep sa sara ca pop-cornul?Nu prea stii sa le legi vad... "Se gasesc fete sa-mi dea ceata": interesant...si cam ce fete?probabil din acelea trecute de 70ani, care sa stie mai multe decat mine.Apropo, am aproape triplul varstei tale, deci nu mai comentez. Stai...lasa-ma sa inteleg...varstei nu ar trebui sa te faca mai inteligent? Ok, poate ai experienta mai multa...si la scoala vietii esti inaintea mea...dar nu iti da dreptul sa ma judeci cu aroganta si sa ma iei de sus... Poate, in loc sa fii superficial in judecati, ai putea sa fii sustinator...nu sunt cea mai buna...dar incerc...nu sunt nici o gagica de aia care nu stie cu ce se manaca si care cand se uita la un motor "vede culoarea care denota agresivitatea motorului"...nici mecanic nu sunt... Si sincer nu m-as fi luat si nu mi-as fi permis sa iti dau replica pt ca in general ma caracterizeaza bunul simt si diplomatia, dar aseara eram foarte afectata de recentele evenimente!! Iti doresc numai bine si asfalt uscat...
  12. Multumesc pt acest comentariu dragut Terente...ironia ta e deosebita...denota cata inteligenta se zbate prin materia ta cenusie... Dar din cate vad eu...topicului e "Fetelor, Prezentati-va"...tu esti cam aiurea....nu ai alta treaba de facut decat sa faci comentarii triviale te rog sa iti scoti Arrow-ul din fund...ca esti cam intepat... Intre motociclisti trebuie sa existe intelegere...cu un caracter de cacao nu ajungi prea departe....sau stai...tu nu ai fost incepator, pe tine te-a facut mama ta de pe motor...si te-a aruncat direct pe un motor...bravo!! Cat despre cunostintele mele despre motoare...pai....pana acum am inchis gura multor "motociclisti" care m-au luat la mijto...tu vad ca esti cam limitat (sa nu folosesc alte cuv urate)...si ai prejudecati cam multe...sunt sigura ca se gasesc multe fete care sa iti dea ceata (pe mine ma exclud din politete si modestie)...asa ca inchide gura si respecta pt a fi respectat!! Asfalt uscat tuturor...si va rog sa ma iertati pt limbaj...dar acum cateva ore am aflat ca a murit Adi din Bacau, vina unui conservar...si sunt cam data peste cap!! Dumnezeu sa il odihneasca in pace!!
  13. Buna!! eu sunt Alexandra, 22 ani si sunt din Botosani, studenta in Iasi ...sunt pasionata de motoare de vreo 3 ani (pana atunci mi-a fost frica)....dar mi-am invins frica si am transformat-o in pasiune ...nu am motor , dar cat de curand o sa imi iau si eu o bestiuta....GSX R 600 (K6-7) sau ZX6R 636 (2005)....urati-mi succes...am stat pe tusa destul!! Asfalt uscat tuturor!!
×
×
  • Creează nouă...