Sari la conținut

mariusz78g

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mariusz78g

  1. Salutare!

    Asta cu mutatul motoarelor e chiar o gluma de prost gust ca sa nu zic altfel.

    Editia de anu acesta m-a intristat sa zic asa in ceea ce priveste locatia, anul trecut datorita formei(locatiei) puteai sa iei salonul dintr-un capat si sa-l vezi tot, te urcai sus aveai iar posibilitatea sa vezi situatia cu alti ochi:D, acuma insa destul de aiurea, sansele sa-ti scape un stand erau destul de mari.

    Lipsa numor marci importante iar a fost ceva la care nu m-am asteptat, Honda fiind una din ele...Doamne cat am mai cautat-o pe acolo:))

     

    Afara insa mi-a placut ce am vazut, multe motoare decat anul trecut, e imbucurator sa vezi ca fenomenul moto ia amploare;)

    Show-ul oferit de Zoltan a fost ceva maret as zice:D , chiar mi-a placut...mi-as dori ca noi toti sa putem stapani un motor macar 20% cum o face el si ar f bine!

     

    Per total mi-a placut editia de anul acesta, bineinteles ca se poate si mai bine totusi sa nu uitam ca suntem in Ro, mai e si criza asta de 2bani si yo tin sa multumesc organizatorilor pt ceea ce au facut.:peace:

  2. Bv Bogdan! Pana la urma se vede cine traieste motociclismul si cine nu :)

    Yo am fost si anul trecut si nu mi-a parut rau chiar daca nu aveam moto pe atunci ;), iti poti face ceva idei despre ce echipament sa-ti cumperi si nu numai, pana la urma depinde de fiecare imi parte cum vede un asa eveniment ,unii spun ca nu-i mare lucru:)) iar altii vad ca pe ceva frumos.

    Tot respectul meu pt organizatori si sa ne vedem acolo:D

     

    WE LIVE TO RIDE ...

  3. Salut ! Un subiect cu adevarat interesant .

    Yo am stat de vb cu multi rideri italieni , ca na am lucrat acolo ceva vreme si toti mi-au zis ca poti sa iti cumperi din prima si SS doar ca tre sa fii atent si temperat :)

    Apoi am mers cu un prieten de-al meu , pe un CBR 600 RR si am ramas placut impresionat de cum se comporta motorul in curbe , fara voblaje aiurea sau chestii din astea ... si tipul era cu 7 ani de exper in spate si s-a vazut asta .

    Cat despre faza ca un SS nu e facut pt strada , sa fim seriosi ...ce e mai placut decat sa mergi cu un SS pe un drum virajat , am mers (ca pasager) si cel putin am vazut ce senzatii poti sa traiesti .

    Yo acus fac scoala si in iarna o sa-mi iau un 600RR , imi place cum merge , cum arata ....ce sa mai zic sunt indragostit:)) ...si sincer n-as putea merge pe strada cu un motor care nu-mi place cum arata indiferent de cat de bun e sau cata experienta am yo , ce sa fac asta sunt.

    Multa bafta le doresc toti incepatorilor si sa fie ei insisi , nu mergeti pe motor pt altii ci pt voi :lol: .Sa auzim numai de bine !

×
×
  • Creează nouă...