Sari la conținut

mariusz78g

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2007

mariusz78g's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. mariusz78g

    Pietoni ticniti

    Aoleu! ) ... trebuia sa te faci ca nu o vezi si sa treci pe langa ea(point fixation) :)) E din cauza crizei bre, de la 1 iunie se reduc pensiile ~x( )
  2. Salutare! Asta cu mutatul motoarelor e chiar o gluma de prost gust ca sa nu zic altfel. Editia de anu acesta m-a intristat sa zic asa in ceea ce priveste locatia, anul trecut datorita formei(locatiei) puteai sa iei salonul dintr-un capat si sa-l vezi tot, te urcai sus aveai iar posibilitatea sa vezi situatia cu alti ochi:D, acuma insa destul de aiurea, sansele sa-ti scape un stand erau destul de mari. Lipsa numor marci importante iar a fost ceva la care nu m-am asteptat, Honda fiind una din ele...Doamne cat am mai cautat-o pe acolo:)) Afara insa mi-a placut ce am vazut, multe motoare decat anul trecut, e imbucurator sa vezi ca fenomenul moto ia amploare;) Show-ul oferit de Zoltan a fost ceva maret as zice:D , chiar mi-a placut...mi-as dori ca noi toti sa putem stapani un motor macar 20% cum o face el si ar f bine! Per total mi-a placut editia de anul acesta, bineinteles ca se poate si mai bine totusi sa nu uitam ca suntem in Ro, mai e si criza asta de 2bani si yo tin sa multumesc organizatorilor pt ceea ce au facut.
  3. Bv Bogdan! Pana la urma se vede cine traieste motociclismul si cine nu Yo am fost si anul trecut si nu mi-a parut rau chiar daca nu aveam moto pe atunci , iti poti face ceva idei despre ce echipament sa-ti cumperi si nu numai, pana la urma depinde de fiecare imi parte cum vede un asa eveniment ,unii spun ca nu-i mare lucru:)) iar altii vad ca pe ceva frumos. Tot respectul meu pt organizatori si sa ne vedem acolo:D WE LIVE TO RIDE ...
  4. Salut ! Un subiect cu adevarat interesant . Yo am stat de vb cu multi rideri italieni , ca na am lucrat acolo ceva vreme si toti mi-au zis ca poti sa iti cumperi din prima si SS doar ca tre sa fii atent si temperat Apoi am mers cu un prieten de-al meu , pe un CBR 600 RR si am ramas placut impresionat de cum se comporta motorul in curbe , fara voblaje aiurea sau chestii din astea ... si tipul era cu 7 ani de exper in spate si s-a vazut asta . Cat despre faza ca un SS nu e facut pt strada , sa fim seriosi ...ce e mai placut decat sa mergi cu un SS pe un drum virajat , am mers (ca pasager) si cel putin am vazut ce senzatii poti sa traiesti . Yo acus fac scoala si in iarna o sa-mi iau un 600RR , imi place cum merge , cum arata ....ce sa mai zic sunt indragostit:)) ...si sincer n-as putea merge pe strada cu un motor care nu-mi place cum arata indiferent de cat de bun e sau cata experienta am yo , ce sa fac asta sunt. Multa bafta le doresc toti incepatorilor si sa fie ei insisi , nu mergeti pe motor pt altii ci pt voi .Sa auzim numai de bine !
×
×
  • Creează nouă...