Sari la conținut

Anamaria Comsa

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    -

Anamaria Comsa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Citeste raportul politiei si pe urma comenteaza despre viteza pe care o avea.
  2. Nu va cred bolovani. Si probabil ca toata lumea a auzit de acel accident. Imi exprimam o parere doar. Spune-i unuia de un accident in care e implicat un motor (fara sa ii dai detalii) si o sa vezi reactia lui, ceva de genul: "pai da, motociclistii astia, ca nu ii mai satura Dumnezeu", indiferent daca motociclistul era sau nu de vina, daca avea sau nu viteza.
  3. Uite ca nu vreau sa folosesc PM-ul... Si mai intelege ceva: nu vreau sa ma cert cu nimeni! dar nu mi se pare corect ca toata lumea sa arunce cu noroi in motociclisti! Nu trebuie sa ii bagam pe toti in aceeasi oala! Si cred ca stii si tu ca daca ii spui cuiva de cineva care a avut accident cu motorul, prima reactie a aluia e "motociclistii astia, ca nu ii mai satura Dumnezeu!" Nu conteaza ca ala poate a murit nevinovat! Prejudecatile lor ii fac sa ii considere mereu vinovati pe motociclisti. Hai sa iti mai zic ceva... Acum vreo 7 ani am avut accident cu motorul. Mergeam INCET, in spatele meu era unul cu un Volskwagen. Cred ca ii placea fundul meu pe motor, pentru ca se apropia de mine, ma lasa sa ma departez... si tot asa, de cateva ori, pana cand ultima data mi-a atins roata cu bara. Cred ca iti poti da seama ce a urmat...Acum am o intrebare: eu cu ce eram de vina?
  4. Nu la asta se gandea... Si daca nu stii ce s-a intamplat ... nu vorbi! Idioata aia a facut stanga fara sa semnalizeze, fara sa se asigure! Si nu o spun eu, ci martorii! Aia nici nu trebuia sa fie pe strada... Are carnetul expirat de vreo 20 de ani, nu are asigurare... Si nu ca l-a omorat pe George, dar a mai nenorocit un om, care are ambele picioare fracturate, e posibil sa nu mai poata merge. Asa ca nu mai fi tare-n clont, ca nu ai de ce! --- Mesaj completat în 23 Sep 2007 23:05 ------------- Si pentru ca tot le stii pe toate, poate te interesezi ca doamna are vreo 4 dosare pe numele ei! UCIDERE DIN CULPA e primul, vatamare corporala, etc. Nu inteleg de ce trebuie sa o jignesti pe Adina! Nu-ti doresc sa fii in locul ei, sau al meu! Eu am mai pierdut un prieten, acum 2 ani, tot cu motorul. Acum l-am pierdut si pe George! Si ce daca mai calca stramb? Care barbat nu face asta??? HAi sa fim seriosi! Asta o stiam si eu, a aflat si Adina la randul ei, stia si familia lui George. Asta nu inseamna ca fata asta nu l-a iubit. Sau eu... desi era o diferenta de varsta destul de mare intre noi. Eu zic sa mai inveti regulile de circulatie. Circulau amandoi pe drum cu prioritate, din directii opuse, iar ea schimba directia de mers, iesea de pe drumul cu prioritate pe unul secundar. Din cate am invatat eu, mai intai trece cel care nu schimba directia de mers si pe urma cel care o schimba. Poti sa ma contrazici, evident... Pana una alta, tine jignirile, ironiile si sarcasmul pentru tine. Lasa-ne pe noi cu durerea noastra! Iar pentru cei care vor sa ii aprinda o lumanare lui George... o pot face pe http://george-dumitru.memory-of.com Dumnezeu sa il odihneasca! --- Mesaj completat în 23 Sep 2007 23:22 ------------- Da, asa e, nu inveti nimic... si daca stai sa te gandesti...erau atatea asemanari intre Dan si George... Dar acum chiar a fost "ceasul rau"Trebuia sa plece in alta parte, dar a preferat sa ajute mai intai un prieten. Offf, daca as putea da timpul inapoi...
  5. Mai fratilor, nu v-ati obisnuit? Mereu motociclistii sunt de vina! Nici soferii si nici "pietonii" nu sunt obisnuiti cu motoarele.... Pe unul din cei mai dragi prieteni de-ai mei l-a omorat o idioata, a virat stanga fara sa se asigure.... E postat si aici pe site accidentul (cautati George Dumitru). Iar aia a circulat bine mersi dupa accident, desi carnetul ei era expirat de aproape 20 de ani... Asa ca ... Nu trebuie sa va mai mire nimic! Rugati-va doar sa fiti norocosi.
×
×
  • Creează nouă...