Sari la conținut

jordan

Membru
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de jordan

  1. Bravo organizatorilor,ptr o competitie de nivel,dusa la bun sfarsit.

    urmariti cu atentie...

     

    cita tehnica !? :banana:

     

    Daniel,

     

    Daca ai fi participat la acest concurs, la clasa B, ai fi terminat cele 2 zile fara probleme. Au fost 2 coborari de genul celei prezentate in filmulet (scurte, marcate corespunzator si anuntate in fiecare dimineata la briefing). Prologul nu e obligatoriu, dar din cate stiu, toti au participat si se putea face fara probleme in 2 minute (la clasa B unde nu existau bolovani). Diferenta dintre aceasta cursa si prieteneasca de la Monteru din august (am participat la ambele si le-am terminat) e mare. Intreberea mea e urmatoarea: Daca la cursa de la Monteoru ploua toata noaptea dinaintea cursei si ziua in timpul cursei, cati treceau de prima urcare sau cati mai terminau?

     

    In rest numa' de bine si respect pentru ceea ce faci!

  2. De la cp2 la cp3 pe traseu am facut 3 ore jumate... in trei (eu, un polonez si francois care ne ajuta). asa ca ar fi fost interesat pe drum de la cp 2 la cp3, doar 1 ora de penalizare. acum din fata calculatorului insa, ma simt bine c-am facut acea parte a traseului care a fost pe departe cea mai dificila (zici ca au dat cu ulei pe jos). fain o mai fost!

  3. BRAVO pentru o cursa hard-enduro si o organizare perfecta (trasee senzationale marcate extraordinar - marcajele se vedeau chiar si pe ceata, toate CP-urile dotate cu apa, prologul joi, vineri si sambata zile de concurs, premierea sambata seara urmata de o binemeritata petrecere etc.). Aveti o echipa minunata si cu siguranta anul viitor va fi si mai bine!

  4. Felicitari pentru organizarea evenimentului. Mi-a placut foarte mult traseul, mai ales ultima parte dupa realimentare (tehnic si solicitant). Multumesc baietilor de la organizare care au facut posibila si o a doua realimentare (cu sticla pe traseu inainte de finish). Voi reveni!

  5. curiozitatea mea este de cate ori va trebui sa repet operatia ca sa ajung la un rezultat multumitor. inca experimentez!

     

    dar s-a intamplat ceva dupa prima operatie?

     

    PS ideea cu dopurile doar am auzit-o pt ca nu toti au posibilitatea de spatiu de inghet mare (gen lada etc).

  6. salutare , dumineca la iesire am reusit sa fac ce nu prea multi au vazut pe la noi , am indoit evacurea in bucla de linga scutul motor , din toata suprafata tevii am ramas cam cu 20% din volumul acesteia . intrebarea mea este daca nu exista cineva cae si-a schimbat evacuarea cap-coada si nu are cumva de vanzare bucata de la chiuloasa pina la finala pt KTM EXC 525 din 2005.

     

    eu am schibat deja 2 evacuari (le-am prapadit rau de tot) la un exc 450 factory.

    dupa am auzit de treaba cu inghetul, dar trebuie sa ai si dopuri rezistente (asa am auzit).

    incearca, nu te costa nimic.

    succes!

  7. Nu mai am nimic cu tine... faptul ca ti-ai cerut scuze public, fata de cei pe care ai incercat sa-i tarasti prin noroi "alde ketemeu, rebelul, moz si braccio & CO" (cum spuneai tu) m-a facut sa mai uit de atitudinea ta rautacioasa, de faptul ca ai ripostat cu jigniri la adresa celor care au indraznit sa spuna ca nu s-au simtit bine la EMD si nu au bagat capul in nisip. Consider ca atitudinea ta a lasat de dorit si cred ca aveai un impact mult mai mare la public daca vorbeai frumos, explicandu-ne noua, celor care n-au beneficiat de ceea ce au platit, ca vina nu iti apartine in privinta cazarii si a lipsei de apa.

    Am postat un citat din postul tau vechi cu care faceai reclama cazarii, ca sa vezi ca noi cei cu "fite de capitala" (asa cum tot tu ai scris) ne-am increzut doar in vorbele tale, nu aveam de unde sa stim ca vom plati pt. ceva ce nu vom avea.

    Oricum e tardiv... Eu ti-am acceptat scuzele.

    Am un raspuns pt. fiecare post in care ai facut referire directa la noi, ca sa inelegi ca lucrurile nu stau in totalitate asa cum le-ai expus tu, dar consider ca oamenii astia au dreptul sa vada poze si filme de la Valcea, nu sa citeasca raca asta care s-a iscat. De aceea, eu ma opresc aici!

    Felicitari pt. trasee! Felicitari pt. speciala de duminica! Felicitari pt. munca depusa!

    Cu stima!

     

    "fite de capitala" am scris eu...

    Scuze inca odata!

  8. fost la OPC..numai cand am deschis gura despre comanca..mi s-a spus:stim,primim din 2 in 2 sapt reclamatii de la grupuri mai mari ca nu au apa..am depus reclamatie...sa vedem ce iese..

     

    la mancare a fost ceva ce nu am inteles..s-au dat 50 de bratari ptr all-inclusive si s-au servit cu zeci de portii in plus..in fine..am crezut pe cuvant si le-am achitat din buzunarul meu personal(32.000..echivalent a 20 de portii)..eu nu am vazut ce s-a mancat cat si unde ptr ca am fost ocupat cu speciala,traseul,tabara etc..etc..

     

    MULTUMESC PE ACEASTA CALE TUTUROR MARLANILOR CARE AU AVUT NESIMTIREA SA SE DUCA SA CEARA DE MANCARE FARA SA PLATEASCA UN BAN,invocand ca au bratara in masina,sau ca au pierdut-o etc...sunt situatii pe care voi nu le cunoasteti,cat poate sa mearga de departe marlania omului..daca toti ar fi fost corecti si cei care au mancat si administratorii si bucatarii..era una din cele mai reusite intruniri enduro din tara...am strans aproape 100

    de motociclisti,am adus si dat premii de zeci de milioane,am incercat sa fac aradul sa se imprieteneasca cu iasi-ul

    si cu braila..ca a iesit un fiasco (ptr cine considera ca este vina mea..stati linistiti..nu se va mai repeta am spus-o si o mai spun)..

     

    CRED CA FORUMUL ASTA AR FI TREBUIT SA SE REFERE STRICT LA PARTEA DE TRASEU SI SPECIALA..CA PRACTIC DE ASTA V-AM INVITAT PE TOTI SA VA DATI CU MOTOARELE,NU SA MANCATI SI SA DORMITI IN TABARA..ASTA A FOST OPTIONAL..NU V-AM IMPUS EU SA RAMANETI IN TABARA..AM FOST MINTIT DE ADMINISTRATOR CA O SA FIE TOTUL OK CHIAR DACA STIAU CA NU FAC FATA CU APA DOAR CA SA ISI IA BANUTII..EU V-AM SPUS MAI DEPARTE CE M-AU MINTIT EI..DECI,FIIND IN NECUNOSTINTA DE CAUZA NU TREBUIE SA MA JUCATI ASA IN PICIOARE,

     

    STIU ESTE DE INTELES DAI UN BAN SI VREI CE TI S-A PROMIS..DAR CERE-TI LA CINE ESTE IN MASURA SA O FACA..

    UNDE VROIATI SA PLEC CU 120 DE MOTOARE,10AtV-URI SI ZECI DE MASINI,RULOTE ETC +vreo 60,70 OAMENI OBOSITI SI MURDARI DE NOROI..UNDE CAZAM EU ATATA AMAR DE OAMENI?????????????DACA VREUNUL DIN VOI IMI DA O SOLUTIE VALABILA PTR IESIREA DIN IMPAS II DAU MOTORUL CADOU...

     

    CREDE VREUNUL DIN VOI CA NU M-AM GANDIT..ADELINA S-A DUS PE NAMOLUL ALA PANA SUS LA BAZINUL DE CAPTARE AL CACATULUI ALA DE CAMPING SI A INCERCAT SA VADA DE CE NU E APA..SI CHIAR NU ERA..FIINDCA DOBITOCII CARE AU FACUT DUS AU LASAT APA SA CURGA IN NESTIRE SI EU IMI TRAG PONOASELE PTR NISTE CRETINI CARE NU STIU SA OPREASCA APA DUPA CE IES DE LA DUS..NU SARE NICI UNUL CU GURA SA SPUNA ..DA BAH STEF EU AM LASAT-O ASA CA SUNT MARE SMECHER CA ASA AM VRUT EU..STAU TOTI SI TAC CHITIC

     

    ps..LE-AM CUMPARAT TOT EU DIN BANII MEI APA PLATA SA SPELE VASELE SI SA FACA CEAI CA TOATE IZVOARELE ERAU TULBURI.. EU MAI MULT NU AM PUTUT..

     

    MA DECLAR INVINS DE KETEMEU,BRACCIO,MOZ &CO(si un mic sfat..puteati sa imi dati un pm pur si simplu nu sa ma balacariti la modul asta in public..asta doar daca intr-adevar ati apreciat munca titanica pe care am dus-o sa organizez tot ce s-a intamplat acolo)

     

    VA MULTUMESC CA ATI FOST ALATURI DE MINE..SI SPER SA VA AMINTITI CU PLACERE CA ATI STAT 2 ZILE FARA APA SI ATI FOST LA PADURE..POATE PESTE 2-3 ANI O SA RADETI SI O SA REGRETATI CA NU MAI EXISTA ENDURO-MANIACO-DEPRESIV 4,5,6..

     

    omule... adica "domnilor organizatori" - urmati reclama de la Johny Walker - KEEP WALKING!

     

    nu cred ca exista pt tine (voi) obstacole de netrecut...

     

    in fond aceste contre trebuie sa te faca si mai tare si mai bun.

     

    suntem o natie de carcotasi... poate ca e bine... dar mai ales de invidiosi... si frustrati.

     

    voi veni cu placere si la anu' chiar daca o sa ma spal tot la vana...

  9. * asta-i cel mai frumos post pe ziua de azi. Am venit acuma de la spalatorie, ..ce soare e afara! ce zi!... De-abia a venit vara, o sa avem mai multe ocazii sa ne intalnim (voi mai mult, ca eu inca nu am capra...), ce rost are sa va stricati la matze dupa un we. pe care eu, cel putin, il calific drept extraordinar! Lucrurile nu se mai pot repara acum (respectiv presiunea slaba a apei, mancarea ce nu a fost pe gustul tuturor, etc.), ar fi mai bine poate sa se gandeasca fiecare cum ar putera fi mai bine pe viitor. Sa vina fiecare cu sugestii, cu pareri, cu solutii pentru situatiile astea, ecvaeva constructiv.... Concluziile si le trag organizatorii singuri. Eu cred ca fiind din aceeasi comunitate, cei care s-au ocupat de eveniment au suferit la fel ca si voi de inconveniente. Si nu cred ca pe gratis (ca si pe ei i-a costat dormitul si mancatul acolo, nu?).

     

    Ce ma surprinde este faptul ca in loc sa gaseasca solutii, unii dintre voi au gasit mai repede tzapi ispasitori (e in natura omului, din nefericire). NU sunt de acord cu platitul unor servicii de proasta calitate (cum suntem prea des obisnuiti in tara asta), consider ca fiecare are nivelul lui de asteptari si de toleranta si pretul fiecaruia dintre noi pentru astea este diferit. Insa va rog, "nu trageti in pianist!", nu-i pacat ca la anu' nu o sa mai aveti un eveniment de enduro la Valcea? Ma refer mai ales la cei din Bucuresti si sudul tarii care ajung usor la Valcea si mai greu la alte evenimente din tara (din cauza distantei).

    Personal, m-as fi asteptat ca participantii, ca adevarati enduristi ce sunt, sa fie mai putin sensibili la lipsuri si la "fenomene" neasteptate si mai pregatiti sa infrunte orice dificultate din natura (nu numai noroi si trasee hard...). Instictul de supravietuire s-a atenuat intr-atat incat nu putem sa ne descurcam daca cineva opreste apa sau stinge lumina sau inchide gazul? ...hmmm, e destul de ingrijorator.

     

    Dar mergem inainte... Ca oricum nu mai putem sa ne oprim, nu? :D

    :cheers:

     

    Uff! "Viata e greu!" - citatul ii apartine lui Jumba

  10. Nu judeci, insa arunci cu vorbe aiurea! Nu ai stat acolo, nu ai facut frigul, poate ai avut cu ce te spala, poate ai avut unde sa mergi la toaleta si poate organizatorii n-au dat din umeri neputiinciosi la problemele tale! Nu ma priveste ce-ati facut anul trecut: pe mine ma intereseaza ca am platit fara sa beneficiez de nimic!

    Si n-am reclamat pe nimeni, stai linistit! Si asta numai in obrazul Adelinei, a lui Stef si al lui Claudiu. Si tot de-aia nu am cerut nici bani inapoi sau altceva!

    Ar trebui sa-ti ceri scuze pt. instigare si pt. jignirile aduse altor participanti in loc sa arunci cu vorbe...

    Si pt. informatia ta: ketemeu s-a spalat si pe el acolo la vana (cu apa de sulf), nu numai motorul, asa cum ai facut tu!

    Pacat ca s-a ajuns pana aici si pacat ca aruncam asa cu vorbe, fara sa fim in cunostinta de cauza... :cheers:

     

    cu ketemeu am avut o discutie in particular: el m-a scuzat, eu deasemenea.

    inainte sa-mi spal motorul, m-am spalat pe mine la vana, aveam noroi printre dinti. mi-am spalat dintii cu apa cu sulf. ma crezi?

     

    singura diferenta, se pare, este ca am avut asteptari diferite de la organizare (cazare, masa etc).

     

     

    PS sa stii, de fapt, ca sunt asa cum m-ati cunoscut si vazut...

  11. jordan considera "fite de capitala" sa aibe apa la "buda", ma intreb cum o sa fie intrunirea de la Breaza.. oricum imi pare rau ca nu am fost sa vad Erzberg ul si am stat la o "nunta proasta"

     

    Imi pare rau ca a iesit asa, stiu ca ati facut tot posibilul sa ne fie bine, eu personal nu m-am simtit prea bine. Din greseli invatam.

     

    eu m-am calmat...

    dar e foarte neplacut sa spui ca ai stat la o "nunta proasta"...

     

    PS "nunta proasta" depinde in mare masura de invitati, nu de organizatori.

×
×
  • Creează nouă...