Sari la conținut

jordan

Membru
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1997

Informații profil

  • Motociclete detinute
    honda cb 750, yahama fzr 600, suzuki intruder volusia 805, suzuki v-strom 650, ktm 250 exc-f, ktm 450 exc factory, ktm 250 exc

jordan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ajung si eu. Am fost si anul trecut si mi-a plăcut. Am reușit sa si termin cursa cu benzina livrata prin curierat. Succes!
  2. Bravo organizatorilor,ptr o competitie de nivel,dusa la bun sfarsit. urmariti cu atentie... cita tehnica !? Daniel, Daca ai fi participat la acest concurs, la clasa B, ai fi terminat cele 2 zile fara probleme. Au fost 2 coborari de genul celei prezentate in filmulet (scurte, marcate corespunzator si anuntate in fiecare dimineata la briefing). Prologul nu e obligatoriu, dar din cate stiu, toti au participat si se putea face fara probleme in 2 minute (la clasa B unde nu existau bolovani). Diferenta dintre aceasta cursa si prieteneasca de la Monteru din august (am participat la ambele si le-am terminat) e mare. Intreberea mea e urmatoarea: Daca la cursa de la Monteoru ploua toata noaptea dinaintea cursei si ziua in timpul cursei, cati treceau de prima urcare sau cati mai terminau? In rest numa' de bine si respect pentru ceea ce faci!
  3. Am trimis mail pentru rezervare... Spor la treaba!
  4. De la cp2 la cp3 pe traseu am facut 3 ore jumate... in trei (eu, un polonez si francois care ne ajuta). asa ca ar fi fost interesat pe drum de la cp 2 la cp3, doar 1 ora de penalizare. acum din fata calculatorului insa, ma simt bine c-am facut acea parte a traseului care a fost pe departe cea mai dificila (zici ca au dat cu ulei pe jos). fain o mai fost!
  5. BRAVO pentru o cursa hard-enduro si o organizare perfecta (trasee senzationale marcate extraordinar - marcajele se vedeau chiar si pe ceata, toate CP-urile dotate cu apa, prologul joi, vineri si sambata zile de concurs, premierea sambata seara urmata de o binemeritata petrecere etc.). Aveti o echipa minunata si cu siguranta anul viitor va fi si mai bine!
  6. Felicitari pentru organizarea evenimentului. Mi-a placut foarte mult traseul, mai ales ultima parte dupa realimentare (tehnic si solicitant). Multumesc baietilor de la organizare care au facut posibila si o a doua realimentare (cu sticla pe traseu inainte de finish). Voi reveni!
  7. S-ar putea sa vin si eu dimineata (adica sambata), sa plec seara...
  8. Bai Ionut, De la minutul 9 vreo 15 secunde numa' tu tii prim planu'!
  9. Vii de azi? Ne vedem acolo deseara? Dupa 11?
  10. repede te-ai bagat si tu. poate vine si goto cu vio. c-au nevoie. daca vii, ne vedem acolo.
  11. jordan

    Am Indoit Evacuarea

    dar s-a intamplat ceva dupa prima operatie? PS ideea cu dopurile doar am auzit-o pt ca nu toti au posibilitatea de spatiu de inghet mare (gen lada etc).
  12. jordan

    Am Indoit Evacuarea

    eu am schibat deja 2 evacuari (le-am prapadit rau de tot) la un exc 450 factory. dupa am auzit de treaba cu inghetul, dar trebuie sa ai si dopuri rezistente (asa am auzit). incearca, nu te costa nimic. succes!
×
×
  • Creează nouă...