Sari la conținut

hotea2002

Membru
  • Număr conținut

    74
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj Napoca
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    xjr1300
  • Club
    Rock N'Road

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ZR7, FZ6 N, FZS 1000 Fazer

hotea2002's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Declaratia soferului o gasiti aicea http://maramedia.ro/accident-motociclist-lovit-de-o-ma-ina-pe-bulevardul-republicii. » Post actualizat in 02 Jun 2017 10:54 Ceva e cu linkul. Sper ca acesta sa functioneze. » Post actualizat in 02 Jun 2017 10:54 http://maramedia.ro/accident-motociclist-lovit-de-o-ma-ina-pe-bulevardul-republicii
  2. hotea2002

    Util

    Buna tuturor. Stiti pe cineva care ar putea sa adapteze niste suporti pentru genti laterale? Ar fi bine sa le poata si vopsi in camp electrostatic. Din pacate nu exista gata facute sa le pot cumpara.
  3. Nu ai inteles totul din postul anterior. Am sa incerc sa mai explic o data. Fiecare are gradul lui de intretinere. Spre exemplu la fratele meu tinde spre intretinere maniaca ceeace ar zice ca multe motoare nu au ce cauta pe drumuri inclusiv a unora care tu ii numesti motociclisti si is si mai invarsta. Ca unul nu il spala sau nu apucat sa isi unga lantul, gata nu is intretinute. Daca asculti un ducati o sa zici ca e o rasnita si nu e intretinuta ca suna ca dracu ambreajul ala. Esti mecanic de profesie si nu stiu eu, ca sa poti zice ca o motocicleta e praf. Cat despre cei ce fac boacane stai linistit ca isi trasi la raspundere. Ca nu sti tu asta e alceva, cei care au facut scandal aiurea au avut pedepsele lor. Si totusi ce sti tu despre hell's, ai intrat in comunitatea lor, sau doar documentare si filme? "in Hell's nu ai voie sa "o comiti" nici cand esti in timpul tau liber" serios? Intra intre ei si ai sa vezi ce se intampla dupa ce esti full patch. Sincer discutia asta nu o sa duca nicaieri, asa ca asta va fi ultimul raspun pe aceasta tema. Intrebarile sunt doar pentru gandul tau, mi-e indiferent daca raspunzi aicea sau nu. Cat depre ce se intampla cu unul altul am sa te rog sa mergi la o sedinta sau sa ceri exact cum ti-a zis si John Paul cuiva explicati directe. Fac si eu aceiasi oferta. O cafea sau un telefon si povetim nu asa cu timp aiurea pierdut pe forum.
  4. Draga George, nu toti stiu sa il intretina, uni platesc la cineva alti nici nu isi permit, dar pana la urma fiecare cu alegerea lui. Adica daca ai o garsoniera si atat poti nu esti la fel de om ca si cel care sta in vila cu menajera sau firma privata de curatenie? Sigur, siguranta e un lucru important, dar totusi de ce isi cumpara lumea vitezana pentru strada? Multe intrebari au sau nu raspunsuri logice sau ilogice pentru uni, dar sunt decizile lui si il privesc in mod direct. Si pentru asta nimeni nu ar trebui facut in toate formele si felurile. Daca tot e sa faci ceva productiv, ii dai un sfat sau il inveti nici de cum nu il injuri sau mai rau dai cu pietre dupa el. Noi incercam sa ii sfatuim uni le accepta alti nu pentru ca aicea gasim o problema eterna ca uni s-au nascut atotstiutori. Cat despre partea cu imaginea ca sunt uscaciuni peste tot este foarte adevarat nu exista loc, grupare etc fara asa ceva. Crede-ma se incearca rezolvarea lor dar nu e o problema de azi de maine, astfel de probleme exista de sute de ani si nimeni nu a gasit o solutie 100%. Daca cunosti soluti pentru oricare din aceste probleme te rog sa ni le expui si le vom lua in calcul.
  5. Ca Iti permiti sa faci cateva persoane care le cunosti ciobani e una, dar sa generalizezi e cu totul alceva. Inseamna ca toata lumea care merge la intrunire e un cioban dupa vorbele tale. Al dracului, tu ii cataloghezi ca drept ciobani poate mai multi din jumate din motociclisti din romania. Sa nu mai zicem de cei care merg si inafara la intruniri. Sincer mi se pare josnic. Dar asta esti tu omul care jigneste aproape pe oricine fara nici un pic de problema. Cant despre ce se intampla in interiorul RNR poate ar fi bine sa te informezi inainte sa vorbesti.
  6. Cu placere. Ca si adaugare e a 6 editie. Si pentru cei dependeti de telefoane ii anunt de pe acuma ca semnal nu prea exista. » Post actualizat in 08 Aug 2016 11:20 Pentru cei care merg pe drumul Caseiu - Tg Lapus va anunt ca la iesire din Rohia pe o portiune de ~2 km se lucreaza la drum.
  7. Mie putin greu sa cataloghez drumul pentru ca nu stiu pe ce drumuri circuli tu deobicei si care sunt gradele tale de comparatie dar am sa incerc. De la Tg Lapus pana la locatie pot sa zic ca nu e foarte bun. Este asfalt mai putin ultimul km din localitate pana la locatia intruniri. Dar in schimb pana in Tg Lapus ai mai multe variante. 1) Baia Mare - Tg Lapus drum denivelat si exista si gropi 2) Galgau - Tg Lapus ceva mai rau ca si cel de la Baia Mare - Tg Lapus 3) Caseiu - Rohia - Tg Lapus. Drum deschid de curad (~3 ani) asfaltul bun privelisti minunate dar e foarte ingust.
  8. In perioada 12 - 14 august 2016 va avea loc intrunirea Rock N'Road Weekend. Locatia intrunirii este la Baiut judetul Maramures, la ~27 km de Targul Lapus. Cazarea pentru participanti doar la cort.
  9. hotea2002

    Anunturi GARAJE !

    Eliberez un garaj in Manastur strada Iezer. Garajul este din beton, fara curent,e mare intra 6 motociclete lejer in el. Proprietarul e plecat din oras si in inchiriaza in continuare. Mai multe detalii pe privat.
  10. George, daca crezi ca sau facut bani te rog data viitoare sa parcipi la contabilitate. Dar am si eu o conditie, tot ce e suma negativa sa o scoti tu din buzunar. Cat despre parte ca de ce Cavnic, de ce nu mai departe are prea multe implicati ca poata cineva sa vi le zica la o contrazicere. Ar fi prea obositor si prea mult de scris. Oricum nu is sa luat la nimeni motorul de sub fud si nici nu a fost obligat sa mearga la cavnic, fiecare putea motori cat a vrut inainte, in timpul si dupa evenimentul de la aeroport.
  11. Nici o alre informatie cu privire la festivalul din 2015?
  12. hotea2002

    Accident Mesteacan

    Pentru toti cei care se dau cu presupusul, ar trebui sa stie ca nu o fost nici in slapi, nici in tricou sau fara casca. Chiar a avut echipament. Intradevar cauza accidentului a fost viteza. Acel drog pe care orice motociclist il are, l-a avut sau il va avea. Si oricinea ar zice ca el a circulat tot timpul legal fara sa faca nu traga putin de acceleratie acea persoana inseamna ca nu conduce cu adevarat, ci cel mai probabil ocazional cand ii mai dau prieteni sau e la inceput de drum cand inca curajul nebun nu sa stabilit inca. Pentru ca sa conduci o motociclieta iti trebuie un gram de nebunie. Motocicleta era un FZ1N.
  13. Sal Eddy. Se pare ca pana la urma va mai bem o palinca de Baia Mare. Ne vedem la Bike on ice.
  14. O sa fie interesant. De la o intrunire unde is multe reguli la una in inima paduri cu party si muzica pana dimineata. Sper sa nu fiti greu de gasit si sa mai aveti ceva palinca pe sambata.
  15. hotea2002

    fotbal

    Din pacate eu trebuie sa ma retrag joia asta. Anunt de pe acuma ca poate gasiti inlocuitor.
×
×
  • Creează nouă...