Sari la conținut

NDR

INACTIV
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Numar Moto
    CAND O APARE
  • Club
    c.s. Pro Bike Bucuresti

NDR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vineri: Aron, Spitfire, Quartz, Luna Amara si Altar Sambata: Comandorul Hoisan, Teamsters Blues Band, Habar,Habar, Trooper si Act
  2. Sambata 23 August la ora 23.00 vor canta Trooper cei care au cantat in deschidere la Iron Maiden.
  3. Cam asta e macheta afisului dar inca se lucreaza la ea.
  4. In Ciolpani in dreptul Petrom-ului se face la dreapta (venind dinspre Bucuresti), si aproape de capat se face inca o data la dreapta iar dupa 2-3 sute de metri se ajunge la Campingul Snagov Parc.
  5. Intrare - 20 RON Securitate corturi - BGS Trupe- Altar,Antract, Interzis,Quartz, M.S., Hoisan
  6. Inscrierile se fac pe forumul site-ului http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?sh...=16413&st=0 sau direct la fata locului incepand cu orele 14. Participantii care se inscriu pe site sunt rugati sa isi confirme participarea in competitie pana la ora 14 la punctul de inscrieri amplasat in zona de concurs. Informatii suplimentare la 0722.351.392
  7. In ce sens te surprinde ? Acest an 'intrunirea' de la Bucuresti a fost organizata de Moto Union !
  8. La mare, Neptun-ul asteapta cu nerabdare !
  9. In topic-ul INTALNIRI 2005 care e postat la teme importante si tot odata blocat Dobrescu a scris: "La intalnirea cluburilor ce a avut loc la Predeal in 20.11.2004, s-au stabilit provizoriu urmatoarele date: APRILIE 8-10 - BUCURESTI- SMAEB 3..." Eu am participat la aceasta sedinta reprezentand clubul PRO-Bike din Bucuresti si nu imi aduc aminte ca UCMR-ul sa fii pus in discutie ca firma x sau y sa organizeze salonul din Bucuresti sau alt oras. Intradevar cluburi care nu sunt afiliate UCMR-ului au cerut sa organizeze si ei intruniri in orasele respective iar in functie de week-end-urile libere au fost inclusi in program. Intrebarea mea este ce club organizeaza Solonul Moto anuntat iar daca nu un club ci o firma privata organizeaza acest salon ce legatura are cu UCMR.
  10. Locatia o sa fie aceeasi, la Snagov Parc, data se stie intre 27-29 August iar pretul biletului 150.000. Atasez si un program iar celor care or sa vina azi la Arc o sa le dam fluturasi.
×
×
  • Creează nouă...