Sari la conținut

miculbila

Membru
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2007-08

miculbila's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Motocicleta merge perfect am facut nenumarate drumuri in afara bucurestiului cat si prin padurile de pe langa bucuresti si giurgiu. sa calat,ba nu sa gripat ba nu sa stricat rulmentul de la joja sau o fi cazut relantiul in rezervor ideea este ca sunt multe persoane plictisite pe acest forum . Va multumesc .
  2. Nu am intrat pe acest forum sa fac polemica cu nimeni vroiam sa ascult si alte pareri dar nu ineptii, am citit cu atentie tot ce ati scris si va multumesc , am sa fac o tura de 200 km cu ea sa vedem cum se manifesta , Va multumesc! Salut
  3. Va multumesc pentru replay, dar tu uzunu esti praf , motorul meu nu poate acumula presiune in carter pentru ca epuratorul care iese afara din motor si nu intra in filrtu de aer, are o iesire destul de mare . Motorul era foarte incins de aceea am spus ca era calat , nu am stiut ca motor calat inseamna ca atunci cind sa racit ramane tot intepenit , nu am stiut ce alta formulare sa folosesc . Azi am pornit motorul iar si a luat-o la sfert ) da cu foarte putin fum dar asta e , sper ca sa gripat si pentru ca l-am cam fortat asa curand de la reparatie si nu este alta problema, am sa merg la un mecanic sa vedem daca au ramas urme pe cilindru , pentru ca eu nu mai am putere si nici rabdarea sa il dau a doua oara jos . Va multumesc mult pentru replay inca o data si se vede ca inca mai sunt pe forum persoane care stiu mecanica dar si persoane care repara motociclete pe genunchi si gasesc gresit adaugarea de ulei atunci cand motorul era gripat ba mai mult considera ca se strica chiuloasa ..... Inchiriez carti de mecanica atat universala cat si dedicata . Uzunu te intereseaza?
  4. Salut am o Honda NX 125 si am facut setul de 200 km si in timp ce urcam podul de pe Fundeni sa oprit motorul in mers am tras ambreiajul si am coborat podul cu ambreiajul tras, jos fara sa stiu ce sa intamplat am apasat demarorul si motorul a pornit fara sa ezite , dupa jumatate de km acelas lucru dar de data asta cand am apasat demarorul nu a mai invartit ba chiar mi se stingeau becurile (lucru clar ca motorul era blocat ) si dupa 3 min am incercat iar demarorul motocicleta a pornit , i-am mai bagat niste ulei cu vreo 300 ml peste maxim si a mers de la Fundeni pana la Titan unde am parcat-o . Ce anume sa repar la ea , pentru ca sa incins asa tare sa schimb segmentii, sa fac iar setu' ??? Multumesc : kick:
  5. Salut am tot scotocit acest minunat internet si acest forum si nu am gasit un manual pt honda nx 125 toate paginile pe care le-am gasit au de la 250cc in sus.La ce model de Honda sa mai folosit acest motor de pe Nx 125 (Trancity )?Cel de 250 e racit cu apa .nu stiu daca in afara de racire si cmc mai sunt si alte diferente. Multumesc
×
×
  • Creează nouă...