Sari la conținut

mihai_iunie

INACTIV
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bobocica
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    suzuki gs500f
  • Numar Moto
    NTZ

mihai_iunie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am venit pe la 8.35 - 8.40 deoarece m-am trezit abia la 8 si nu mai era nimeni!!! Unde v-ati dus? Mai ramane valabil diseara la 8 in parcare?
  2. Maine dimineata intre 8 - 8.30 o sa fie o intalnire a motociclistilor din zona Vitan, undeva pe langa MALL VITAN, e posibil sa se faca o plecare in afara Bucurestiului. Mai multe detalii aici : /index.php?...0&start=590
  3. M-am uitat la meteo, dupa prognoza maine are sa ploua dupa-amiaza si seara. Ramane sa mergem in alta zi, pana atunci ne vedem joi
  4. Hristos a Inviat! Are cineva chef sa iasa maine pana spre Vidraru, cu o viteza modesta de deplasare ?
  5. Hristos a Inviat! Am inceput sezonul de o saptamna si ceva dar nu am prea avut timp sa vin la intalniri. INSA propun ca sa mergem maine spre Vidraru, e cineva de acord? Nu ma gandesc la o iesire in viteza, ci la ceva de placere, mai incet.
  6. am fost pe la 7 si 5 la locul de intalnire si nu era nimeni nimeni... (pe la 7 fara ceva paaaarca am vazut pe cineva acolo) a mai venit cineva?
  7. salutare, am vazut ca e recomandat ca la sfarsitul iernii sa schimbi filtrul de ulei si sa pui ulei nou. dar eu astea le-am facut la 4000 de km si acum am vreo 6300, mai trebuie sa schimb iar uleiul? ca eu ma gandeam sa il schimb la 9000 de km. apoi - o intrebare mai naiva - de ce e important sa folosesti stabilizator? Mesaj completat sa folosesti stabilizator cand lasi motocicleta pe timpul iernii
  8. vin si eu cu capacul sa facem lipitura ! Mesaj completat eu as merge maine pe la brasov sau doar pana la busteni (cu mers mai degraba incet)
  9. abia acum am citit ...dar nu-i nimic... să zicem că n-am fost prezent azi, joia viitoare apar ca Âşi cum nu m-ați mai fi văzut... Âşi ... găsesc eu niÂşte bomboane cu alcool ... mhehe!
  10. sambata ies din Bucuresti, as merge chiar pana la Brasov, ca precis e vreme buna (merg mai degraba incet) cu cine m-am salutat eu azi pe la unirii, cu mephisto?
  11. o sa vin si eu la academie pe la 6 jumate probabil ( n-am mai fost niciodata )
  12. din cate imi dau eu seama, si nu sunt un cunoscator, modelul suzuki care se compara cu fazer 600 este bandit.
  13. am venit si eu cu gs-ul, sambătă.... straÂşnic! (n-am reuÂşit să ajung pană în parcare)
×
×
  • Creează nouă...