Sari la conținut

hoinaruu

INACTIV
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Baia Mare
  • Carnet moto din
    2001

Informații profil

  • Motociclete detinute
    mobra hoinar mz etz

hoinaruu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" frumosi si sanatosi!!!
  2. De critici nu aveam nevoie sa sti ,si nu cred ca esti tu in masura sa-i spui omului ce ar trebui sa faca si ce nu .Nu asta am solicitat in acest topic, ci doar ceva informatii despre motoare mai accesibile . Daca nu poti fi de folos ,macar pastreaza-ti remarcile acide pentru tine .
  3. Era in cluj un Xl de 250 cu ceva defectiuni la motor , dar din pacate s-a vandut si nu era asa scump 290 euro Mai e unul in bucuresti care cica e bun tot pe la 250 euro dar nu am reusit sa iau legatura cu vanzatorul sa stiu daca mai e valabil anuntul(http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-honda-xl%20250r-din-1993-247277.html). Daca mai stiti alt model de motor care mai se vinde la un pret rezonabil ,sau pe cineva care ar cumpara WOSHODU ,pt muzeu? PS wosgodu nu porneste.
  4. Xl 250 chiar e o optiune buna , nu e scumpa si e destul de ieftina . nu stiu cum sta cu piesele oare se mai gasesc ca e un model destul de vechi oricum mersi de sfat e o optione buna
  5. este in tratament de 7luni iar enduro pe care il face el e mai putin hard
  6. Salut enduristi si nu numai . Am deschis acest topic in speranta ca ma veti ajuta sa ajut un prieten sa-si ia o motocicleta . O sa va spun pe scurt despre ce e vorba . Eu sunt din Baia Mare si impreuna cu 4 prieteni facem iesiri regulat prin paduri si detinem urmatoarele motoare : DR 650 SE. Dominator , Transalp si !!! ruseasca Voshod de 175 cm. Cei cara cunosc VOSHODUL stiu ca acesta nu este deloc potrivit pt asa ceva , dar problema mai mare este ca e defect si nu mai merita reparat . Posesorul lui se numeste Vasile , 30 ani si este bolnav cronic (Hepatita C cronica ), este pensionar de boala si are o fetita de 5 ani pe care o intretine, deci nu are posibilitati sa-si ia un motor mai bun . Aici fac apel la voi la toti cei care stiu cum e sa-ti doresti ceva ce-ti place foarte mult ,dar sa nu-ti poti permite si sa stii ca ceilalti vor fi pe coclau iar tu nu . Cred deasemenea ca stiti cat de greu v-a fost la unii cand v-ati cumparat primul motor si cate sacrificii ati facut pt a-l avea , ei bine acest om nu poare sa faca nimic decat sa fie ajutat ,si aici apelez la voi si anume : Ar vrea o motocicleta de teren in 4 timpi cu capacitate cilindrica intre 350 si 650 chiar daca nu are acte si nu se poate inmatricula nu conteaza pt ca padurea e aproape . chiar daca necesita ceva reparatii nu conteaza pt ca cineva deja s-a oferit sa repare daca ceva e defect, nu conteaza cat e de veche doar sa se mai gaseasca piese . A vazut dr 600 xt 600 , dr 350 si ii plac foarte mult . Are doar 700 lei pe care si i-a pus deoparte, stiu ca e o suma infima si ca un motor cat de cat costa cca 500-600 euro dar daca stiti pe careva sau detineti o astfel de motocicleta pe care sunteti dispusi sa o vindeti la un pret mai mic va rog sa ma contactati pe mail (costel_priala@yahoo.com). Multumesc si astept sa ma contactati . Sanatate tuturor si fara evenimente neplacute.
  7. Oare alea de 125 in 4t din cate stiu au cam 11 HP si nu pot sa-mi imaginez daca e suficient (chiar si pt o femeie ) ca a mea are 44 si tot ar mai incape O sa studiez si clasa 125 ca astea de 250 in sus is cam grele ,dupa cu ziceti si voi Daca stiti ceva modele de 125 care sar preta chiar si numai cu kic starter as fi recunoscator sa aflu. Ciudat totusi ca Enduriste nu prea sunt su nu vor sa vorbeasca ? Cagiva cica are 150 kg e mult prea grea deci.... ms oricum
  8. 2t sau 4t cagiva aia ? di n ce an? daca e 4t da-mi datele.ms
  9. Salut , dupa cum zice si titlul topicului vreau sa-i cumpar sotiei motor enduro . Semnalmente 1.67m 53 kg si ai place tare mult sa mearga cu motocicleta (am lasato de cateva ori cu a mea , un Dr 650 se dar e grea pt ea si nu ajunge cu picioarele jos ). Mentionez ca e incepatoare dar nu vreau ceva mai mic de 250 ,si musai sa fie in 4 timpi. Bugetu e undeva intre 100-1500 E max . Astept pareri de la voi si exemple , voi ce conduceti ? sau ce va-ti dori? ce sa nu-i iau?
  10. Al meu sigur nu are 17 lt pt ca Ieri l-am masurat si merg aproape 13 lt.
  11. Slut Am un DR 650SE din 2000 , am 180 inaltime si asi vrea sa-mi inalt ghidonul pt ca atunci cand merg in picioare e destul de dificil deoarece stau cam aplecat pt a ajunge la ghidon . Am studiat un pic si cica cele mai mari inaltatoare sunt de 4.5 cm . Acum va intreb daca ati avut situatii similare si daca se simte diferenta cu inaltatoare ? daca au dezavantaje? O a doua intrebare se refera la consum . Am facut plinu si am mers cam 170 KM 80% sosea 20% ofroad dupa care sa oprit si am mers pe rezerva dar nu m-am riscat sa merg pana se termina de tot benzina asa ca am mai mers vreo 20 kmsi am facut din nou plinu si a intrat 11 lt. Acum urmeaza intrebarile . 1 Cat are rezervorul ? (stiu ca pot sal masor da ...) 2 Cat are rezerva? 3 Cat ar fi normal sa consume la mers pe sosea 90-100 km/h?
  12. Si cica ai dr-u 650 ? din ce an ? ca si eu am unu si credeam ca sunt SINGURUL din oras
  13. Vin si ieu cu motoru meu cu care tare ma madndresc . Sper sa va placa.
  14. Ai scos tu mufa sau ai duso in service ? Daca sti mai multe te rog detaliaza . De unde vin firele ? unde duc ? la carburator?la cutia aia cu electronice ?
  15. Poi cica la Bucuresti e singuru tester din tara care iti spune cati Kw dezvolta motoru tau. Aha!!! Da de toba tot nimic?
×
×
  • Creează nouă...