Sari la conținut

agireada

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    andy_usv

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sønderborg, Denmark
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Hornet '07

Informații profil

  • Motociclete detinute
    IJ Planeta 5

agireada's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. agireada

    Reparatii sei

    Nu ai inteles nimic Dariane!... Eu nu am zis nimic de bani inapoi, tu ai consumat niste materiale acolo, te las in pace cu banii. Ceea ce m-a suparat e modul in care m-ai tratat (indiferenta) plus lucrul de mantuiala. Dupa cum am zis si mai sus, am vazut treburi faine iesite din mana ta, asa ca o treaba simpla cum ai denumit-o si tu pe PM nu avea cum sa iasa atat de prost decat daca iti era complet indiferenta. Si daca ai mai mult feedback negativ decat feedback pozitiv pe forum, nu cred ca ai pe cine blama decat pe tine insuti.
  2. agireada

    Reparatii sei

    Dupa 3 luni jumate de asteptare (trimisa la inceputul lui martie) mi-am primit si eu in sfarsit saua de la Darian. Dupa atata asteptare singurul lucru care ma asteptam sa ma consoleze a fost ca voi avea o sa dupa placul meu pe motor. Ceea ce a urmat dupa ce am deschis coletul a fost cea mai mare dezamagire pe vara asta: 1. materialul trebuia sa fie un negru mat si fin - dupa cum se vede, Darian s-a decis sa puna alt material, "piele de porc" parca l-a denumit intr-o postare de acum ceva vreme 2. pe mijlocul seii am cam 1 cm de spatiu liber intre tapiterie si buretele de pe sa - l-am rugat pe Darian explicit, in scris, ca sa nu uite, sa umple zona aia cu putin burete - m-a ignorat 3. singura chestie de decor pe care o vroiam era 2 cusaturi gri si paralele pe de-o parte si de alta a cusaturilor de pe material - din foto se poate vedea ca numai paralele nu sunt (plus locuri in care cusatura e intrerupta, plus capete de ata lasate pe afara, la voia intamplarii) Am vazut ca din cand in cand se mai plangea lumea de Darian pe forum, insa am zis ca am design simplu, fara complicatii, deci treaba ar fi trebuit sa fie usoara - am vazut o multime de sei facute de el (sau asa zice el cel putin) care aratau foarte bine, insa ce mi-a facut mie pe sa e treaba de mantuiala. Fiind situat in Danemarca, m-a costat transportul mai mult decat treaba lui Darian, insa imi ziceam ca se merita - si uite asa au zburat pe geam 100 de euro in total pe o treaba de tot rahatul. Dupa o luna jumate de asteptare am inceput sa ii dau telefoane si sa il intreb care-i baiul si mi-a servit tot felul de minciuni care de care mai gogonate: ca e aproape gata, ca mai are 2 cusaturi, ca a fost in spital, ca l-a lasat la posta insa posta a avut o spargere si au trebuit sa faca inventarul si coletul a ramas blocat in depozit, etc. Intr-un final imi zice ca l-a trimis la inceputul lui iunie. Dupa 3 saptamani, ajunge si pachetul cu data postei 20.06.2012 - deci inca o minciuna. Stiam ca incearca sa ma duca de nas tot timpul cu gogosile astea, insa am zis ca nu am ce-i face, saua e la el si eu sunt la 2000 de km departare. Asa ca am sperat ca macar saua o sa iasa bine. Rahat!... Il rugasem de cateva ori sa imi trimita niste fotografii cu saua inainte sa o trimita, pentru ca e scump transportul si nu imi permit sa mai dau bani pe transport din nou. Rahat! ... Nu mi-a trimis nimic si acum stiu si de ce - a incropit la repezeala ceva cu saua intr-o zi si nu a vrut sa o vad pana nu e prea tarziu. Nu m-a sunat o data, nu mi-a trimis nici un SMS sau macar un email ca e gratis sa imi zica unde e saua si cum se prezinta. Asa ca pentru toata lipsa de profesionalism a lui Darian, nu il recomand nici pe el nici munca lui. Regret amarnic ca am ales sa ii trimit saua, insa acum nu pot decat sa ii zic mersi (cu juma' de gura) ca macar mi-a trimis saua si nu am de cumparat una noua.
  3. agireada

    Danemarca

    In orice tara ai merge o sa platesti taxe si o sa ii tii in spate pe cei ce nu muncesc... intr-o mai mica sau mai mare masura. Da, Danemarca are taxe mari si multe ajutoare sociale, insa ai salarii care pot sustine taxele si vezi unde se duc banii din taxele tale. Serviciile medicale iti sunt asigurate, educatia la fel, la primarie nu ai de stat la coada juma de zi pentru o stampila, la orice ghiseu mergi nu esti tratat ca un golan ce ii deranjeaza siesta persoanei de dupa tejghea... si exemplele pot continua. Intr-adevar, danezii, ca si restul scandinavilor si a germanilor, nu sunt prea sociabili si comunicativi, insa sunt defecte pe care le accept, avand in vedere comportamentul altor natiuni de pe continent. Pot zice ca pe zi ce trece ma simt mai putin strain aici, chiar daca nu stiu limba prea bine. E o mare diferenta intre cultura noasra si a lor, insa decat "las-o bai ca merge'asa" prefer "rolig nu og vi vil gøre det".
  4. agireada

    Reparatii sei

    Si-a facut sa de bicicleta din saua de motor si a umplut gaura cu silicon... carpeli casnice
  5. agireada

    Danemarca

    Cred ca un traseu de vreo saptamana ar trebui sa incerci prin Cehia -> Slovacia -> Ungaria. Drumurile sunt destul de bune, cazare ieftina, mancare ieftina si buna ... Prin Slovenia doar am trecut noaptea cu autocarul odata, insa am fost prin muntii Tatra pe partea polona si sunt superbi, deci ma astept sa fie la fel de faini si pe partea slovaca. Partea proasta e ca cehii si slovacii nu sunt atat de departe de soferii romani, asa ca ochii cat cepele...
  6. agireada

    Danemarca

    Un scenariu asemenator lui Rider a fost si la mine... plecat vineri dupa-masa din Campulung Moldovenesc (orasul de bastina), si ajuns seara in Oradea. Definitiv cea mai periculoasa bucata a drumului si cea cu media orara cea mai mica. Sambata dimineata plecare din Oradea, facut 1200 de km peste Ungaria, Austria si o bucata din Germania, pana in Hof (pe langa granita cu Cehia). Duminica dupa masa plecare din Hof si ajuns noaptea in Sonderborg. Am ales locurile de innoptare in functie de unde aveam prieteni. Am fost singur tot drumul din pacate. Insa cred ca slabe sanse sa mai faca asa o tura vreodata - all work and no play. Daca mai fac vreodata drumul asta o sa fie cel putin 5 zile si maxim 500km pe zi. Sunt multe lucruri faine de vazut pe drum, oricare traseu ai alege, si nu se merita sa treci in viteza pe langa ele.
  7. agireada

    Danemarca

    Not really... Cred ca am economisit cam 1000 de euro inmatriculand fierul in DK in loc sa il fi luat de aici (second hand). Excluzand costurile turei de 2500km calare pe el din RO in DK
  8. agireada

    Danemarca

    Suna bine.. cu toate ca o sa reusesc doar ture de weekend. Deja mi-am programat 4 saptamani de concediu din alea 5 asa ca nu prea mai am de unde zile extra
  9. agireada

    Danemarca

    Ah... nu stiu cum mi-a scapat ca mai e cineva de pe aici ... Pai indata incepe sezonul, trebuie sa o punem de o iesire. Esti printr-un club ceva pe aici sau iesi solo la ture?
  10. agireada

    Danemarca

    Prin pura coincindenta am dat si eu de sectorul asta pe forum si iote... mobrangii romani in DK. Eu stau in Snderborg, aproape de granita cu Germania. Din cate vad cam toti sunteti mai departe... cu toate ca dintr-un capat in altul al tarii faci sub 4 ore pe autostrada
  11. agireada

    Reparatii sei

    Salut Darian, O sa de Hornet din 2007 cam cat ar face? Nimic extravagant in minte, doar piele neagra, eventual niste cusaturi pe margini. Mobra e complet neagra asa ca nu vreau sa adaug culori pe ea.
  12. Salutare, Are cineva un owners manual in engleza/romana pt Hornet 2007 (PC41)?
  13. Salutare tuturor! Io mi's Andy, sunt din Campulung si calaresc un IJ Planeta 5 (cu ceva modificari sa arate mai de doamne ajuta). Mai recent imi fac veacul si pe un GPZ, insa ala e alta mancare de peste.
×
×
  • Creează nouă...