Sari la conținut

termi14killa

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de termi14killa

  1. hmmm...deci s-ar putea sa pot inmatricula sa zicem o honda cr 125, daca as avea de toate la ea, dar sar putea sa nu, complexa treaba, oricum, ma duc in weekend in tg mures sa ma uit de 1 enduro. totusi, voi cam ce miati recomanda la 125 cc??
  2. ....daca stiam atatea nu intrebam pe nimeni..... honda cr 125 stiu ca e de cross dar daca ias monta tot ce tre as putea sa o inscriu????????
  3. hey nu va faceti probleme ca o sa fac A1, dar chestia e ca dupa ce am plasticu in mana o sa ma duc sami iau un enduro de 125 urgent....de aceea intreb de acuma sa stiu cam ce miati recomanda. o sa incerc sa scriu corect. motoru' o sal conduc si pe drum de aceea vreau sa stiu daca se poate inmatricula o honda cr 125 daca ias lua toate cele necesare, imi place mai mult decat aprilia xr 125, p.s. nushtiu carei faza cu ''nu meriti'', nu ma cun, daca vrei sa ma ajuti e bine daca nu...e bine iara. p.p.s. am cautat pe forum, dar nu am gasit sugestii despre enduro de 125cmc. de aceea va intreb, nu ma mai chinuiam sa deschid topicu daca gaseam deja raspunsuri la intrebarile mele.
  4. imi doresc un enduro in ultimul hal....ce pot sa mai spun...maicamea mia promis cami ia unul cat de curand....asa ca vreau sa ma interesez sa stiu exact ce vreau sami iau, nu am de gand sa ma trezesc cami cumpar ceva ce nu o sami placa. nu dispun de un buget nelimitat, poate ceva la 1000 euro second, dar vreau sa ma tina cat de cat. o sal conduc 90 % offroad, asa ca mam gandit la o aprilia xr 125, sau poate o honda cr 125. stiu ca honda nu kilometraj, far, semnalizari...etc...deci banuiesc ca nu pot sa circul cu ea pe drumuri publice. daca ias monta eu de exemplu toate cele necesare, as putea sa o inscriu in circulatie sa circul cu ea si prin oras????? apropo, daca ati putea sami mai spuneti tipuri de enduro de 125 cc pana in 1000 euro....pls facetio p.s. am 90 de kg si 1.85 inaltime...si miau zis unele persoane ca un motor de doar 125 nu ar fi in stare sa ma ''care'' calumea. voi ce parere aveti?????
×
×
  • Creează nouă...