Sari la conținut

angelina28gia

Membra
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de angelina28gia

  1. la mai multe...ca mai venim........si unde drak a fost gulas-ul ala ??????.....ca l-am ratat :banana:

     

    Cred ca a fost doar pentru organizatori gulas, ca mirosea la un moment dat sambata, dupa concursuri, si am vazut si ceva strachini si borcane cu muraturi.... Dar nu cred de vanzare. :cheers:

  2. Cea mai buna organizare de la intrunirile moto la care am fost. Felicitari domnilor organizatori! :bounce: De apreciat ca pazeati zona de campare zi si noapte, ca trebuia sa arat bratara si la 4-5 dimineata! O singura rugaminte: mai multe bude.... De modul cum aratau nu sunt organizatorii responsabili ci aia care nu sunt in stare sa nimereasca dupa N beri, dar de numarul lor ar fi bine sa se tina cont. Am ajuns vineri la 19.30 si aratau ca dupa o saptamana..... In rest nicio "reclamatie", ne-am simtit foarte bine, asteptam urmatoareleintruniri! :D :rock:

  3. Singurul minus: daca lasi masinile la liber in locul de campare, e inevitabil sa nu apara probleme -> cat am stat noi unul a daramat 1 motor si-un scuter in scurt :kali:

     

    Dupa care era sa dea si peste o fata...... Dar si-a primit un pumn meritat.

     

    In rest ne-am simtit foarte bine, mancare buna, vreme frumoasa..... Felicitari organizatorilor! :scratch:

  4. bine, patrunjico....ti-ai facut temele. Ai invatat ca pasagerele poarta casca si se lauda cu asta. Acum, te rog sa taci si sa te abtii de la posturi inutile.

     

    On-topic: Imi pare rau pt prietenul tau, pur si simplu se intampla si nu ai absolut nici un control...

     

     

    Riscurile sunt aceleasi, responsabilitatea nu este aceeasi cu a pilotului.

     

    Nu ma intereseaza sa adun posturi inutile pentru ca nu vad la ce imi foloseste....

  5. Mai bine nu mai avea loc aceasta intrunire, decat asa cum a fost.... Au scris destul ceilalti, dezamagiti toti. A fost o bataie de joc :lol: la adresa tuturor celor care am venit, oare organizatorilor le place ce a iesit? Conditii sub orice critica, mancarea numai diversificata nu s-a putut numi, desi la stratul de praf care se depunea pe tot ce era acolo, orice as fi mancat avea acelasi gust. Ne-am bucurat ca nu am mai luat cortul, pentru ca am fi curatat la el mai mult timp decat am fi stat in el. Acu' nu m-ar fi deranjat sa pun cortul pe ceva tare, dar macar umbra sa fi fost.... Am ramas cu un gust amar, dar poate ne trece pana la Breaza!

  6. Am fost dezamagiti in comparatie cu ce ne asteptam, chiar daca citisem cate ceva (nu de bine) vineri pe forum; Am inteles ca erau doar 2 bude, organizare ingrozitor de proasta. Nu ne pare rau ca am mers, ne-am bucurat de plimbare. Chiar daca intre Sinaia si Brasov am turbat in soare stand pe loc sau mergand cu 15 km/ora :lol: ..... Oricum, nu cred ca o sa se mai organizeze ceva acolo.... toata lumea a avut numai cuvinte de "lauda" :eek:

    Asteptam intrunirea de la Breaza, speram sa fie mult mai bine! :P

  7. Speram sa mai veniti prin Targoviste si intr-o zi cu soare, ca sa puteti vizita orasul, nu doar sa-l traversati... In ce priveste ospitalitatea celor de la terasa, cred ca nici eu nu o sa ma mai opresc vreodata acolo; de vreme ce exista atata spatiu, patronii/bucatarii ar trebui sa fie in stare in orice moment si in orice conditii sa acopere orice cerere....

    O sa pun si poze cand o sa fac rost de ele!

    Asfalt uscat!

×
×
  • Creează nouă...