Sari la conținut

angelina28gia

Membra
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Targoviste
  • Carnet moto din
    -
  • Motocicleta
    Yamaha
  • Club
    Valah MC - Support Crew

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Virago 535 Yamaha XTZ 660 Tenere

angelina28gia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Hai si cu poze, ca astept si de la my brother, poate imi trimite ceva.... A fost prima parada in Targoviste la care am participat!
  2. Cred ca a fost doar pentru organizatori gulas, ca mirosea la un moment dat sambata, dupa concursuri, si am vazut si ceva strachini si borcane cu muraturi.... Dar nu cred de vanzare.
  3. Cea mai buna organizare de la intrunirile moto la care am fost. Felicitari domnilor organizatori! De apreciat ca pazeati zona de campare zi si noapte, ca trebuia sa arat bratara si la 4-5 dimineata! O singura rugaminte: mai multe bude.... De modul cum aratau nu sunt organizatorii responsabili ci aia care nu sunt in stare sa nimereasca dupa N beri, dar de numarul lor ar fi bine sa se tina cont. Am ajuns vineri la 19.30 si aratau ca dupa o saptamana..... In rest nicio "reclamatie", ne-am simtit foarte bine, asteptam urmatoareleintruniri!
  4. Mai, care ati venit cu elodia pe motor si ati ingropat-o in talea, ca a zis la stiri de dimineata ca pe acolo ar zace cu viermisorii pe ea!
  5. A intrebat cineva, dar din cate am vazut, daca am vazut bine, nu i s-a raspuns: Motoarele langa cort? Sau zona separat pentru ele? Ca toti prefera sa le aiba sub ochi, cred. Bere fara alcool gasim?
  6. Dupa care era sa dea si peste o fata...... Dar si-a primit un pumn meritat. In rest ne-am simtit foarte bine, mancare buna, vreme frumoasa..... Felicitari organizatorilor!
  7. La pensiunile din Rasnov stie careva ce tarife sunt? Cele mai ieftine, evident.
  8. Riscurile sunt aceleasi, responsabilitatea nu este aceeasi cu a pilotului. Nu ma intereseaza sa adun posturi inutile pentru ca nu vad la ce imi foloseste....
  9. Eu port casca mereu, am purtat chiar si pentru 1 km, din desertul Prejmer pana la alimentara Prejmer.... Si tot echipamentul. Nu se stie niciodata. Ca dovada acest topic si multe altele....
  10. La Antena 1 a spus ca nu purta casca. Nu ma apucam eu sa inventez, pentru ca nu aveam niciun interes sa fac asta..... http://www.antena1.ro/index.php?page=news&...p;currentPage=5
  11. Trebuia sa-i spui lui, cand era in viata, sa poarte casca si echipament.....
  12. Da, asta da locatie, , putem lua cortul linistiti, nu ne sufocam ca in desertul prejmer...
  13. Asteptam cu nerabdare pozele, sa nu se repete ce-a fost la brasov.
  14. Pai parca sezonul se incheia cu Paulesti, 29-31 august. Nu se mai tine? Sper ca aceste ultime 2 intruniri sa ma faca sa uit de brasov.
×
×
  • Creează nouă...