Sari la conținut

bogdancbr

Super Membru
  • Număr conținut

    591
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de bogdancbr

  1. Care ai haine pe-acasa de aruncat si vrei sa le donezi strang pentru o familie cu 15 suflete (de la 8 luni pana la 13 ani) din Izvorani unde nu au curent si locuiesc intr-o camera de 3 m².....persoanale doritoare sa doneze orice/oricat va rog sa-mi lasati un mesaj si trec eu sa le iau sau facem cumva sa ajunga la familia nevoiasa.

     

     

    Mltumesc.

     

    Bogdan- 0723.583.830

  2. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-subofiter-de-la-politia-rutiera-bucuresti-ranit-grav-dupa-ce-o-masina-i-a-lovit-motocicleta.html

     

    sincer mi se par niste chestii dubioase la prima vedere. nu vreau sa iau partea nimanui da parca acolo unde exista cel putin o banda de mers pe langa linia de tramvai e cam interzis sa o folosesti ca si banda de circulatie. headscratch.gif

    Sanatate motopolististului !

     

    In lege scrie ca daca sunt cel mult 2 benzi (asta inseamna 1 sau 2 ) si linia de tramvai poti circula pe linie cu obligatia de a lasa libera linia cand vine tramvaiul. Daca sunt 3 benzi si linia de tramvai atunci nu am voie sa circul pe linie.

  3. Accident la coletina spre mec, eram pe partea opusa, am vazut un motor kavasaki,honda,suzuki, vechi, erau 2 ambulante si politia, erau 2 notociclisti acolo si am intrebat daca e ok motociclistul si a zis ca nu stie multe.nu am putut sta nult din pacat.sper sa nu fii patit nimic motoristul.

    A postat o prietena pe fb...am trecut si eu pe-acolo avea mana stanga ridicata deci mai respira..iar la 2 min a venit si SMURD'ul..

  4. am citit tot topicul si il urmaresc de ceva vreme... destul de delicata situatia in care te afli !..Nu te cunosc personal dar iti urez multa sanatate si sa continui sa crezi ...o sa te faci bine si te apuci iar de mobre! ..Sfatul meu : suport de telescopica pe motor...si cu ultima suflare sparge`i mufa la (cuvant urat)!

     

    Recuperare cat mai usoara!

     

    si in situatii ca astea vorba cu fieru` e fier ....duca-se! ...bine ca inca respiri si te "dai pe forum .

     

     

    Multa bafta!

     

     

     

    Foloseste capul ...nu forta !:|

     

     

    Daca chiar vrei sa il faci iti iei 10 prieteni buni in care sa ai incredere in ei si dau declaratii ca au fost martori si a trecut lesinatu pe rosu......stiu ca e ilegal dar nici ce'a facut el nu a fost chiar legal ...so that's even !:D

  5. Si inca o intrebare ca am uitat in primul post : Vei pune comenzile dupa cilindrii si anume , schimbator-frana?

     

    Cat despre manevrabilitate sunt foarte curios care va fi impresia dupa prima tura.

×
×
  • Creează nouă...