Sari la conținut

bogdancbr

Super Membru
  • Număr conținut

    591
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bogdancbr

  1. Care ai haine pe-acasa de aruncat si vrei sa le donezi strang pentru o familie cu 15 suflete (de la 8 luni pana la 13 ani) din Izvorani unde nu au curent si locuiesc intr-o camera de 3 m².....persoanale doritoare sa doneze orice/oricat va rog sa-mi lasati un mesaj si trec eu sa le iau sau facem cumva sa ajunga la familia nevoiasa. Mltumesc. Bogdan- 0723.583.830
  2. Salutare , Am nevoie de 2 motociclete Yamaha YZF R 125 pentru un spot publicitar timp de 2 zile...plata se va face dupa cum urmeaza : 100 Euro / zi. Pentru intrebari...nelamuriri etc...astept telefon : 0723.583.830 / 0729.862.654 Bogdan
  3. Donez casca HJC cum e in poza ..e folosita dar in stare buna si cred ca ii trebuie viziera nou (nu din cauza zgarieturilor ..cand o ridici sare din locasul ei) 0729.862.654
  4. R,I.P https://www.facebook.com/andrei.motz ...a postat cineva pe facebook un anunt ca el ar fi victima...
  5. Unu` a murit iar altu` e mai sarac cu 2000 de lei...dar in viata.
  6. In lege scrie ca daca sunt cel mult 2 benzi (asta inseamna 1 sau 2 ) si linia de tramvai poti circula pe linie cu obligatia de a lasa libera linia cand vine tramvaiul. Daca sunt 3 benzi si linia de tramvai atunci nu am voie sa circul pe linie.
  7. "Cercetata pentru distrugere" ..ma intreb de ce nu se aplica si chestia asta la accidentele in care nu sunt implicate vehiculele statului ? sau se aplica ca eu unu n-am auzit de asta. @Euforiu : Pentru ca e om !
  8. Daca are fractura de coloana cum sa ii miste capul...cred ca de-abia dupa ce ii fac radiografii etc o scot.
  9. R.i.P George *Asasini platiti cred ca cei mai multi sunt made in Transnistria.
  10. SMAEB'u nu e casa de binefacere..nu mai tanjiti toti dupa mocangeala !!! n-am ce sa cumpar cred ca la voi e echivalent cu n-am avut cu ce sa cumpar....
  11. Salut , vreau sa cumpar bratara din poza 3...cum facem ?

    0737.274.569- Bogdan

  12. Sal , am niste ghete lotto dar sunt 43..cred..daca te intereseaza da-mi un sms : 0737.274.569

  13. bogdancbr

    Pod Colentina...

    Motocicleta n-am vazut-o...era un seat ibiza alb pe sina de tramvai.. si el in fata ei intins pe jos....am vazut un scuter langa trotuar dar cred ca era vreun gura-casca ca era intreg.
  14. bogdancbr

    Pod Colentina...

    Accident la coletina spre mec, eram pe partea opusa, am vazut un motor kavasaki,honda,suzuki, vechi, erau 2 ambulante si politia, erau 2 notociclisti acolo si am intrebat daca e ok motociclistul si a zis ca nu stie multe.nu am putut sta nult din pacat.sper sa nu fii patit nimic motoristul. A postat o prietena pe fb...am trecut si eu pe-acolo avea mana stanga ridicata deci mai respira..iar la 2 min a venit si SMURD'ul..
  15. Foloseste capul ...nu forta !:| Daca chiar vrei sa il faci iti iei 10 prieteni buni in care sa ai incredere in ei si dau declaratii ca au fost martori si a trecut lesinatu pe rosu......stiu ca e ilegal dar nici ce'a facut el nu a fost chiar legal ...so that's even !
  16. Da ma am auzit de voi toti...evitati pana si gloantele...clarvazatorilor. Toti sunteti motociclisti cu experienta dar in rond la fantani' o ardeti cu 30.
  17. Panter eu personal cred ca ai unele probleme de exprimare , pur si simplu nu am inteles nimic din ce ai scris tu. "a fost ady era in coarne am vazut de sus duba nu a franat" ????
  18. Sunt de acord cu tine lil debul in legatura cu pofta/poftele dar tare imi e ca o sa ia curba mai rau ca un MANN....acum ramane sa ne spuna el cum a fost Pana atunci spor la treaba !
×
×
  • Creează nouă...