Sari la conținut

piesamati

EX+
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2002

piesamati's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pt cultura ta generala nu prea merg pe bicicleta pt ca sunt ocupat cu condusul tirului de vreo 20 ani( si propietatea mea de vreo 4ani), deci avand permis cat. a,b,c,d,e inchipuieti ca am mers de cateva ori si cu motorul, dar nu cu 100 prin oras, si chiar de se intampla nu ma laudam cu asta si nu dadeam sfaturi celorlalti asa cu faci tu ! si mai afla ca asa cum tu esti satul de ''comentatori din astia...''si eu sunt ff satul de smecheri de buftea capatuiti peste noapte sau de bani gata, care in loc sa intre aici ca sa se afle in treaba sau sa vada lumea ce motor au( eu nu am motor dar am mazda rx8...si nu ma laud)mai bine si-ar vinde porcariile din pravalie ! Puiutule , ca sa vezi cat de utile sunt sfaturile celui ce a deschis acest topic, citeste cat de multi( mai ales incepatori) sunt multumiti de acele sfaturi, si vorbeste numai in numele tau! Nu te mai simti dator cu vreo replica din aia stupida, ca nu ma mai obosesc sa-ti raspund, nu merita efortul, la vidul care este in capul tau !! p.s. Vrajeala de asta proasta gen ''pilot de robot de bucatarie''. faceam si eu cand tu probabil erai la gradinita si te incaltai cu fesul in loc de ciorap !!!
  2. luc 1f3r....eu am spus( sinu eu ci multi altii) ca ESTE BINE sa inveti din greselile altora . vorbeste mai bine numai in numele tau. unii intr-adevar fac cum ii taie capul( adica si tu) , altii chiar invata de la altii si nu vor sa se dea ''originali'', ca oricum originali au fost altii inaintea lor, ei doar copiaza originalitatea. sunt satul de ''cacati'' din astia. sa fii norocos omule ca se pare ca tie chiar iti trebuie din belsug ! eee oricum nai inteles nimic...lasa mai bine mai fa o tura ''asa cum te taie capul'' ! Oricum sincer asfalt uscat ! E adevarat ca d-zeu face totul dar cateodata trebuie sa-l ajutam si noi ca nu poate singur.....sau macar sa nu-l incurcam !
  3. In viata in general si pe motor in special, e bine( sau chiar necesar) sa inveti din greselile altora !!
  4. Bravo frate ! sunt suta la suta de acord. Sunt sigur ca si prin acest mod de a gandi ai ajuns sa poti scrie acum aceste randuri( pe care ar fi util sa le citeasca oricine, inainte de a se urca prima oara pe un motor).......parerea mea !
×
×
  • Creează nouă...