Sari la conținut

themadman

EX+
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de themadman

  1. piaggio fly pare excelent. 2 ani garantie fara limita de km. pret: 1260 euro
  2. eu am spus ca cei de acolo sunt amabili si iti dau toate detaliiile despre scuter,intretinere piese, defecte. nu am spus neaparat ca din acest motiv vreau sa cumpar scuterul. tot vad ca scrieti aici de "kymco'. astea nu sunt tot chinezesti? eu ca nestiutor nu am auzit in viata mea de ele.
  3. http://www.zn-motor.com asta e site-ul celor cu znen producatorii scuterelor aduse de scootermania
  4. am fost astazi pe la magazin. cei de acolo sunt foarte amabili. personal imi place foarte mult modelul clasic. garantia oferita de ei este de 2 ani. scuterul costa 3500ron.
  5. Salut baieti!! A venit caldura si din nou mi-au revenit sentimentele pentru un mic scuter. Am citit cu interes toate aspectele legate de vclic. http://www.scootermania.ro/ modelel vitality si clasic de pe acest site sunt bune?! am vazut pe cineva in oras cu un model clasic de pe site de aici si mi-a placut foarte mult
  6. multumesc pentru raspunsuri in special pmoldovan. pana la urma o sa aman episodul scuter pana la venirea caldurii.
  7. salut! TRK este cam primul la care ma gandesc. As vrea totusi sa il achizitionez pe firma sa mai salvez si eu ceva tva. Care e schema reviziilor la peugeot-uri?
  8. In fiecare zi in Bucuresti petrec infinit de mult timp in trafic. Pentru distantele scurte care le am de parcurs deseori doresc sa-mi achizitionez un scuter peugeot. Problema este ca nu prea ma pricep la scutere! Cat costa o revizie la un scuter si la cat timp se face? Ce este mai bun, motor in 2 timpi sau in 4? Cam care este durata de viata a unui scuter in km? Face fata un scuter de 50 cm unei persoane de 80 kg? Daca mai iau pe cineva cu mine pe el mai pleaca de pe loc? Multumesc! De pe acest site sunt bune? http://www.scuterul.eu/
×
×
  • Creează nouă...