Sari la conținut

Sigmund

INACTIV
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.chopperacademy.ro/home.html
  • Yahoo
    Alexandrughinea63@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Honda Shadow 750
  • Numar Moto
    B-71- UYA
  • Club
    Eagles Chopper Grup

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Dupa multe masini asta este prima

Sigmund's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Intentionez maine ..sa fac o plimbare ..Am ales Ruse pentru ca este mai cald decat in nord .. este accesibil si mai neaglomerat sambata . Imi doresc sa plec la o ora decenta [ aprox. 9:00] Daca cineva este amator , da-ti un telefon ,,...sau lasati-mi PM...si stabilim
  2. Va Salut Nu sunt de acord cu ''zmei de tastatura ".Inainte de a denigra ceva sau pe cineva ,ar fi corect daca a-ti reda adevarul in totalitatea lui . Cei doi contestatari anteriori ai C.A. ,sunt prieteni nostri cu care am stat la masa ,care s-au bucurat inpreuna cu noi ,cei ramasi in CA, Si ei si noi suntem aceiasi . Mihai : -cele scrise de tine nu au fost sterse se afla si acum ,pe forumul privat al membrilor. -Pe amandoi [ Kawalin si Filozofull] , amici vostri cu care a-ti impartit bucuria drumului ,v-au asteptat sa le spuneti ,barbateste in fata ce-a ce aveati de spus , nu ascunsi in fata unui monitor . Aveti respectul meu. Acelasi
  3. Bravo Lary ca de obicei la inaltime. Mi-a placut plimbarea si m-am bucurat de atmosfera calda si prieteneasca care domneste in Chopper Academy. Asteptam langa noi cat mai multi "inpatimiti "de chopper si de privit natura.
  4. Imi cer scuze , pentru raspuns, dar am crezut ca intrebarea asupra traseului se referea la pozele din postu lui Old Lary. Sunt sigur ca si prieteni nostri din alte grupuri s-au distrat foarte bine. Vremea a fost superba si ne-a ajutat foarte mult.
  5. Da intradevar a fost o tura superba , Peisaje de vis , atmosfera prieteneasca si buna dispozitie, asa cum s-a dorit mereu in Chopper Adademy. Pana la Brasov am fost 8 motoare .Am continuat drumul duminica pe Rucar -Bran -Campulung numai 4 , ceilalti avand pb presante s-au intors mai devreme. Bineinteles ca vom face si Transfagarasanul , este programat .Dar sa vedem cand este timp . Il vom face intr-o tura de 2 zile ,pentru a ne putea bucura de al.
  6. Pentru kytynel: Voi incerca sa clarific cateva aspecte . In primul rand ,multumesc lui kytynel pentru faptul ca a citit acel regulament , si mai mult l-a privit obiectiv si fara patima. Voi raspunde punctual; S-a vrut de la inceput un grup al posesorilor de choppere-cruisere. Este stiut faptul ca alegerea motocicletei tine de temperamentul fiecaruia si de modul lui de a gandi . Da , daca la asta te referi , este discriminatoriu. 4.8.1- Incearca sa evite creditarea cu increderea noastra , a celor cu instabilitate emotionala . Cand intri in hora trebuie sa o joci. La capitolul activitate , spectrul este foarte larg si mai avem de lucrat. Regulamentul se poate modifica doar cu votul majoritar al tuturor membrilor [ asa scrie ,nu?] . Iti multumesc pentru interes , si va fi o placere sa dicutam , cind , poate , ne vom intalni.
  7. Raspund , pentru ca s-a sugerat ceva , in postul lui Cry . Nu ,eu nu am plecat ,eu sunt membru C.A. Cred ca a fost destul . Asfalt este pentru toata lumea , eu sunt ultimul care ar fi ranchiunos , v-am asteptat aseara la o bere si-o discutie barbateasca , amicala . In ciuda optiunilor diferita avem o pasiune comuna . Haide-ti sa lasam timpul sa curga , si el v-a demonstra cine a avut dreptate , voi grupul de amici sau noi care am ramas sa formam C.A. .Doar timpul va demonstra cine are dreptate sau daca am gresit . Numai cei care nu fac nimic nu greseac. . Si am speranta ca vom ingropa securea ,si la Brasov vom putea bea o bere cu alcol inpreuna ,ca oameni maturi ce au aceleasi pasiuni. . Numai bine.
  8. Siun loc si o aora pentru cei care vor mai devreme. eu as merge mai devreme ,am pb cu sculatul devreme si ma plictisesc sa astept .Da-ti o ora si un loc de intalnire pentru cei care merg mai devreme.
  9. Eu va astept la PECO -Pantelimon la ora 10;30
  10. Fata asta [Frumoasa -Scumpa si Delicata ]sta in Titan ,aproape de mine ,si i-am vazut de mult si filmuletul pe Yutube >Asa ca sapati si vedeti folmuletul sa stiti ce va doriti in plimbari .Asta cu dorinta este pentru cei care "iubesc femeia" [se stiu ei]
  11. Eu care sunt fan "baiatul tati" ,zic ca la 9;50-10;00 sa fiti la intrare pe strada Ilioara [ dinspre Grigorescu-P-ta Salajan},eu voi fi acolo [cand esti baran te scoli devreme -si nu lasi pe alti sa te astepte ,ca pe d-soare la intalnire] .Pentru Adda nu-mi fac probleme ,toti stim ca poate iar noi vom dovedi inca o data ca suntem -Chopper Academy.........................
  12. Din motive personale ,doua weichend-uri trebuie sa fiu in Bucuresti, am ore de zbor la sol. Motiv pentru care va urez asfalt uscat, si ne vedem in timpul asta la sedintele de socializare..
  13. Ok Eu voi veni ,este treaba de solidaritate .In cazul nefericit in care orcarui dintre noi i s-ar intampla ceva ,la fel as proceda ,si sunt convins ca si voi a-ti face ,pentru oricare dintre voi .Puterea minoritatilor sta in organizare-adeziune-solidaritate.Iubesc starea asta de spirit si consider ca este cazul sa fac ceva pentru mentinerea si aprofundarea ei.
  14. Este cazul sa ne mobilizam >A cazut unul de ai nostri .Vreau detalii unde? cand? Am A2 Hai baieti ,maine nu se stie .Dovediti ca este o stare de spirit.
  15. Hai d-nilor,si d-soarelor ,da-ti o ora? Ada , "baietelul" tati -daca calci stramb si te i-a flama ,te pun in cober si te duc acasa .Asa ca nici o grija
×
×
  • Creează nouă...