Sari la conținut

sapte62

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    '98
  • Motocicleta
    caut...

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Voshod 175( 2 ), Cagiva River 500, Aprilia Strada 66o, Peugeot JetForce TSDI 50, Sym Jet Sport X 50, Sym Cruisym

sapte62's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. sapte62

    scutere SYM

    Sezonul incepe devreme anul acesta. Ce discounturi ati negociat la achizitia unui maxiscuter Sym?
  2. sapte62

    scutere SYM

    Confirm, ca semnatar al petitiei am primit acelasi email de la asociatie. De aceea ziceam ca astept metodologia de implementare, atunci vedem exact ce a vrut legiuitorul sa zica.
  3. sapte62

    scutere SYM

    Vedem exact cand o sa apara metodologia si se inroleaza dealerii in program. Poate o sa procedeze ca la auto, sa gasesti bonuri contracost direct la dealer. In martie ma prezint pentru o comanda
  4. sapte62

    scutere SYM

    Vad ca pe Olx sunt la 2000 bucata. Stie cineva daca anul acesta se pot cumula tichete?
  5. sapte62

    scutere SYM

    Gata, e oficial. Rabla moto cu voucher in valoare de 3500 lei, acelasi ca pentru auto doar suma difera. Intra in vigoare din martie. Sa vedem cat mai costa un bon Remat pe piata libera
  6. sapte62

    scutere SYM

    S-au reluat discutiile pe marginea Rabla moto. https://motoadn.ro/program-rabla-moto-2020/. E inscrisa Sym Romania pe lista dealerilor participanti? Ar fi un real plus pentru clienti si afacere. Sper sa se concretizeze ca vremea de afara deja trage la plimbare.
  7. sapte62

    scutere SYM

    Am trecut azi pe la baietii de la Sym. Frumos showroomul, era George acolo (unul dintre patroni), foarte ok omul. Aveau reduceri la mobrele de anul acesta dar am preferat sa astept primavara. Motive multiple, gen posibila Rabla, sezon terminat, etc. Calitatea finisajelor este super, vorbesc aici de ce m-a interesat: Joymax si varu' Cruisym. La primavara voi avea de ales intre Piaggio Medley 150 si Joymax...Sym e prima alegere. Inainte sa dati cu paru' va zic ca am avut italiene si Sym, primele prin serviceuri frecvent. Na...
  8. sapte62

    scutere SYM

    Mult mai elegant decat ce ii scriam eu. Respect
  9. sapte62

    scutere SYM

    Wide open throttle (WOT) Pe romaneste, la blana.
  10. sapte62

    scutere SYM

    Nou. Poate apare si rabla moto la anul
  11. sapte62

    scutere SYM

    2t, asa ca n-am avut supape de reglat Ulei bun si atat. Injectarea uleiului se face in galeria de admisie, DUPA carburator (Keihin, btw...), asa ca nici jigloare n-am suflat. As merge pe capacitate mai mare si ceva portbagaj suplimentar, fara sa ajung la gabaritul unui maxi. S-au schimbat datele navetei zilnice, am si ceva drum extraurban.
  12. sapte62

    scutere SYM

    Salut! Am un Sym JetSport 50, luat de nou in 2008. La 20k km cat are acum, ma declar foarte multumit. Nicio problema tehnica, dotari super pentru clasa lui (frane disc, furtunase in camasa, bord complet electronic cu turometru). Consum pana in 3, mers wot. Am avut si altele, maxi si de 50, coreene si italiene. Asta a fost cel mai fiabil. Plasticele s-au pastrat impecabil, consumabile si atat. Mobrele de 5-600 au venit si au plecat, asta a ramas. La primavara intentionez sa-l schimb cu unul nou, sunt tare curios cum arata noua gama. Ceva pana in 300, sa ramana manevrabil in oras dar nici sa nu ma sufle tirurile pe centura. De la concurenta e Medley-ul, sa vedem cu ce vine si Sym.
  13. Mi-a ramas de la motocicleta costum complet-geaca si pantaloni cordura, cizme, manusi, casca...La 50 cazi la fel si de pe motor si de pe scuter, normal ca merita sa fii echipat corespunzator. Nu mai zic de 70 sau 90...In loc sa se duca geaca se duce carnea, ce ai prefera?
  14. Am taiat cotul de la toba si am scos inelul de pe variator...in rest e stock.
  15. Parca seamana cu asta, desi nu e chiar asa aratos
×
×
  • Creează nouă...