Sari la conținut

king

EX+
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti

king's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dupa cum s-a mai spus poate sa fie de la alimentarea cu benzina(furtun, carburator). Ai grija sa ai toate furtunasele bagate in carburator, trebuie sa fie vreo 4 inclusiv ala de ulei.Daca se opreste dupa trei minute cu un zgomot metalic inseamna ca nu ai ungerea cum trebuie---> verifici rezervorul de ulei . Vezi ca un motor rece in 2t trebuie sa scoata fum la pornire. Bafta!
  2. Un coleg de servici - cel care m-a sunat initial sa-mi spuna - a fost martor direct al accidentului. Mergea cu bicicleta putin in spatele motorului (care nu avea mai mult de 40 la ora!) Masina a intrat cu viteza mare in intersectie si a lovit in plin motociclistul care se deplasa regulamentar si cu viteza mica. In urma impactului motociclistul-care NU PURTA NICI UN FEL DE CASCA- a decedat. Soferul s-a dat jos din masina si s-a indreptat initial spre cel accidentat . Vazandul pe motociclist intins pe jos, tremurand si cu o mare balta de sange sub cap s-a razgandit si a fugit de la locul accidentului. PS Nu as fi intitulat topicul accident mortal daca nu as fi fost aproape sigur .Speram totusi ca m-am inselat
  3. Cineva m-a sunat si mi-a zis ca a vazut un chopper lovit de o masina. Din cate am inteles baiatul nu purta casca si s-a lovit cu capul de asfalt. Dobitocul cu masina s-a dat jos si dupa aia s-a suit inapoi in masina si a plecat. Sper sa nu fie adevarat.
  4. Coboram azi pe la ora doua dealul de la Academie si am vazut doua masini lovite destul de tare si un Suzuki negru, care avea geamul spart.Stie cineva ce s-a intamplat?
  5. Posibil sa am si eu un pinion din ala undeva prin casa , maine ma uit si iti spun.
  6. king

    Baieteste-romaneste

    "Duca-se la canal, genul asta de oameni chiar nu ma intereseaza. La fel cum nu ma intereseaza daca a scapat sau nu." Eu zic sa te mai gandesti cand faci genul asta de afirmatii; toti am fost incepatori odata si multi dintre noi am condus fara permis intr-o parcare sau pe o strada mai neumblata.Sper sa scape cu bine baiatul accidentat.
  7. king

    Minsk

    Hmm poate din cauza ca e Minsk...
×
×
  • Creează nouă...