Sari la conținut

marelemosier

INACTIV
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    1997
  • Numar Moto
    B 74 KMX

Informații profil

  • Motociclete detinute
    carpati, ij jupiter5, ij planeta5, bmw f650

marelemosier's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mai oameni buni , daca tot v-a suparat soferul ala retardat , de ce nu luati o conserva cu casco si cat mai mare de preferinta, il pandesti cand pleaca in cursa, stai in fata lui mai departe pana se face drumul pe o banda, incetinesti il bagi in depasire si dupa aia accelerezi si nu-l mai lasi sa intre, eventual te si pregatesti sa tii contra de volan. Atunci sa vezi cum depaseste. Pe stanga. Copacii de pe acostament. Scuze pentru agresivitatea mesajului, dar e o solutie LEGALA de rezolvare a problemei. Cum el nu poate fi tras la raspundere, nici voi nu o sa puteti fi. O a zica lumea ca a fost un sofer inconstient de microbuz care a depasit fara sa se asigure.
  2. Scoate-ti-l dreacu` careva care aveti mai mult timp decat mine la o tura grava si bagat-ti-l sub vreo raba sau da-ti-l de mal ca sa se termine topicul cu un R.I.P. glorios. Scuzati postul rautacios, dar "iubesc omul prost cum iubesc mancarea de post"
  3. Ne orientam si noi Important e sa plecam. Ca dupa aia vedem noi pe unde bantuim.
  4. Salut. Nu vrei sa plecam mai dimineata si sa ne intoarcem tot sambata? Eventual pe Brasov - Cheia? Cu doua mese - una in Paltinis si cealalta pe la pensiunile de la Cheia. Avem tot timpul cu conditia sa plecam pe la 7:30.
  5. P.S. Zgomotul din furca a disparut de la sine, nu se mai aude pe nici un fel de denivelare.
  6. Relantiul meu sta pe la 1400 la rece, apoi coboara la 1200. Cand e f rece sau cu benzina de 95 la primul buton motorul merge 1-2 sec, apoi moare. La al doilea buton merge intotdeauna. Am vreo 3000 km acum, de 1000 km a mers din prima, dar am pus benzina super de la Petrom si a fost si mai cald. Primii 2000 km i-am facut iarna asta, cand am si avut problemele de care zic.
  7. Salut. Daca ceea ce spui tu se intampla cu motorul oprit, nu este nici o problema, asa face si a mea. Daca motorul este pornit si tot "face gat" mergi cu ea la service pe centura, sau macar suna. Eu nu cred ca e normal.
  8. Are cineva idee daca exista vreo metoda sau produs de intretinere pt lant care nu se curata imediat pe ploaie sau vreme umeda si care nu strange tot noroiul ? Exista vreo solutie impotriva situatiei : prima ploaie - imediat spalat motocicleta - curatat lantul - gresat lantul? Cumva sa tina macar 250 km de vreme uda inainte de a trece din nou la capitolul "hai sa fac lantul". Ma intereseaza in special produse pe care eventual le-ati testat. As prefera sa nu mi se raspunda cu remarci de genul "motocicletele nu sunt facute sa mearga pe ploaie, iarna!". A schimbat cineva kitul de lant cu pinion? La cati kilometri si in la ce maniera l-a exploatat (vreme uda, regim de viteza, etc)?
  9. Salut, bine v-am gasit!!! Sunt un posesor relativ nou de v-strom 650 si as vreu sa stiu daca se mai da careva dintre voi acum, dupa ce am rasturnat termometrul ca sa zic ca-i vreme frumoasa. mentionez ca eu ma dau cat e uscat, de nevoie.
×
×
  • Creează nouă...