Sari la conținut

MIHAI T

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MIHAI T

  1. Caut anvelopa SH cross pentru roata spate pe 17. Ma poate ajuta cineva? Rog raspuns repede.
  2. nr meu de telefon : 0722465391. Nu te supara ca te intreb dar alte probleme ai mai avut cu motocicleta ?. Te intreb pentru ca vreau sa stiu la ce surprize ar trebui sa ma mai astept.
  3. Multumesc pentru amabilitate "sailordana8", dar deocamdata s-a oferit un prieten sa ma ajute cu unul sh de la o alta motocicleta. Sper sa mearga. Daca e cineva care a mai incercat acest lucru ( sa puna un releu de la alt model ) va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi. V-as fi recunoscator!
  4. Salut, Am o KAWASAKI KLX 650 din 1993 si am o problema cu releul de incarcare. Ma poate ajuta cineva cu un unul nou (as vrea sa stiu un pret si timp de livrare) sau va rog sa-mi spuna cineva daca exista o alta solutie mai ieftina pentru a rezolva problema (adik daca se poate lua unul sh de la alta motocicleta si adapta pe acest model)? Multumesc !
  5. Salut, tehnik_yo1, imi pare rau ca nu ti-am raspuns dar nu am microfon. Am incercat apoi sa-ti trimit mesaj pe adresa lasata dar primesc mesaj de eroare. Ai vreun raspuns pentru mine ?
  6. multumesc pentru raspuns. nu am reusit inca sa gasesc nimic. spune-mi te rog cum putem lua legatura. adresa mail: mihaitopala@yahoo.com
  7. daniel, am incercat sa te sun dar nu ai raspuns. poti sa imi dai mai multe amanunte? ai motorul complet sau doar chiuloasa? cat despre KLE stiu ca e cu totul altceva.
  8. salut! va rog daca stiti careva de unde pot lua un motor de KAWA KLX 650 productie 1993 sau chiuloasa pentru un astfel de motor. Am luat motocicleta de la cineva dar are chiuloasa terminata. Va rog dati-mi un sfat!
×
×
  • Creează nouă...