Sari la conținut

Sc00teristul

EX+
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Sc00teristul

  1. Te bagi in seama ca musca in kakat asa ca si pe langa asta lumea in general stie sa faca wheelie si cred ca si tu esti virgin plin de cosuri =))))))))))))))))
  2. Eu vad ca tu faci gura la toti mah, si la mine si la Reverse, du-te tu pe alt forum si daca tot nu reusesti sa te bagi in seama shoot yourself
  3. @adysme55 aleluia, macar nu te mai baga ca musca in c.a.c.a.t. ca sti bine ca am dreptate
  4. Eu nu te-am crescut, tu ai fost crescut de oameni inconstienti daca ai primit scuter sub 16 ani asa ca
  5. Logic ca am dreptate, sunt pline strazile de copii kamikaze de 15-16 ani (mai nou vad si de 13 pe forum) pe scutere de capacitate cilindrica mai mare de 49cm3 care se cred Valentino Rossi sau Casey Stoner. Pana mea, puneti mana pe legislatie si invatati ca nu e de glumit, marea majoritate dintre voi nici nu stitzi regulile de circulatie. P.S. adysme55 si ce daca acuma mi-am facut cont? Pe vremea cand am inceput eu sa citesc forumul tu de abia ce invatza-i sa mergi pe bicicleta si acuma te crezi mare Jedi.
  6. Mah putzoiule, ce dreq cautzi la 15 ani pe scooter mah . IN LEGISLATZIE SCRIE CLAR CA DE LA 16 ANI AI VOIE PE MOPED. tu nici macar cursurile de legislatzie rutiera nu le ai, da vi si te dai mare pe aici cu experientza ta pe motor. Da-ne pace si plimba-te cu bicicleta pana la anu'. Pana atunci nu avem ce discuta!!!
×
×
  • Creează nouă...