Sari la conținut

Sc00teristul

EX+
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Sc00teristul

  1. Reverse pun pariu ca esti un "din ala inalt" cu cosuri caruia i-au luat parintii motor ca a intrat la facultate si care e inca virgin si cauta subiect de discutie printre soareci,oricine e vreun cutitar in fata unui monitor.Da lasa-ne sa traim si noi cand o sa am nevoie de consiliere din partea ta sa stii ca nu o sa ezit sa te contactez pana atunci..noroc si sanatate.Oricum trebuie sa iti scuz stilul ca ai avatar cand faci wheelie si ca esti un guru al motoarelor,wow eu sigur nu pot face asa ceva...te-as ruga sa ma inveti si pe mine ca sa ai cu cine sa iti petreci timpul.

    @Scooteristule: Esti un papagal,nu vezi ca nu iti da nimeni atentie,te certi de nebun pe forum cu oamenii,ai mancat ceva azi macar sau asa faci tu cand ti-e foame?

    Te bagi in seama ca musca in kakat asa ca :crack: si pe langa asta lumea in general stie sa faca wheelie si cred ca si tu esti virgin plin de cosuri =))))))))))))))))

  2. fratieee tu incerci sa te compari cu mine?

     

    Da am mers pe scuter inainte de 16 ani si am mers si cu masina dar nu pe drumuri publice ... incearca sa faci diferenta asta ...una e sa ma dau eu pe camp si prin curti de fabrici si alta e un virgin de 13 ani care dabea a trecut de la tom&jerry la pokemon s-o arda pe strazi , unde poate da peste pietoni etc ...

     

    E cam greu sa intelegi , stiu ...

    :crack:

    @adysme55 aleluia, macar nu te mai baga ca musca in c.a.c.a.t. ca sti bine ca am dreptate

  3. :crack: Eu zic ca nu trebuie sa vii tu cu gura mare pe aici,ok???nu mai crescut tu sa te intereseze de mine si nici de alti.

    @Reverse tu de la ce varsta mergeai pe scuter?nu cumva tot de la 15 ani?(no ofence) :lol:

    Eu nu te-am crescut, tu ai fost crescut de oameni inconstienti daca ai primit scuter sub 16 ani asa ca :crack:

  4. Logic ca am dreptate, sunt pline strazile de copii kamikaze de 15-16 ani (mai nou vad si de 13 pe forum) pe scutere de capacitate cilindrica mai mare de 49cm3 care se cred Valentino Rossi sau Casey Stoner. Pana mea, puneti mana pe legislatie si invatati ca nu e de glumit, marea majoritate dintre voi nici nu stitzi regulile de circulatie.

    P.S. adysme55 si ce daca acuma mi-am facut cont? Pe vremea cand am inceput eu sa citesc forumul tu de abia ce invatza-i sa mergi pe bicicleta si acuma te crezi mare Jedi. :crack:

  5. cosminake......esi mai rau k bunika...... :D ....pai unii de 16 ani pot fii mult mult mai pregatiti pe 2 roti decat tn........io la 16 ani o sa am deja aproape 4 ani de mers pe scuter........sa nu uit k prin oras......si nu am avut si sper sa nici nu am prtobeleme......varsta nu inseamna in totdeauna si experienta.......numa unii dintre voi o ramas cu ideea asta comunista.......dak ma uit in b-ta ......numa scuterele primariei is limitate.....in rest.....ciusssss . Si dak am numa 15 aniu nu inseamna k ma duk cu 100 cat imi merge scuteru' prin centru orashului ......si ma dau mare la femei......si nush ce......port casca...la inceput am purtat si cotiere / genunchere........ cu tot k ma bucur k nu mi-au fost de nici un folos.......si la faza cu parintii inconstienti......intr-un fel ai dreptate.......da in general toti parintii isi cunosk copiiiiii ..dak eram unu nebunatik 100% nu miar fi luat scuter............... :D ....:)) primul meu burnout:)) inainte sa schimb cauciucu.....

     

    Mah putzoiule, ce dreq cautzi la 15 ani pe scooter mah :crack: . IN LEGISLATZIE SCRIE CLAR CA DE LA 16 ANI AI VOIE PE MOPED. tu nici macar cursurile de legislatzie rutiera nu le ai, da vi si te dai mare pe aici cu experientza ta pe motor. Da-ne pace si plimba-te cu bicicleta pana la anu'. Pana atunci nu avem ce discuta!!! :crack: :lol: :D

×
×
  • Creează nouă...