Sari la conținut

stefanLCS

Membru
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    Lupascu_stefan@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Ducati Monster M600 Dark
  • Club
    Monster Lounge

stefanLCS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 1.O sa sterg filmul de pe youtube doar ca nu imi place sa pornesc discutii proaste cu oameni nu mai zic de care ! 2.Era domeniu public si poate ca io ii faceam publicitate lui piticu de Adrian...(plm poate sunt si manelist nu doar gay) sper sa intelegi la ce ma refer. 3.Am postat filmiletul DOAR pentru a ii face mai atenti pe motociclisti si pe viitorii motociclisti. 4.Imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu acest filmulet.
  2. Acum 25 de min pe bulevardul Tineretului Din pacate dupa ce am filmat am vazut ca nu are sunet... O sa va spun exact ce sa intamplat Clio albastru a intors pe linie continua,motocicleta a lovit aripa fata ,cei doi de pe motocicleta au zburat aproximativ 5 m.Pasagerul este cel intins pe jos ,spunea ca il dor coastele,in rest putea sa se miste,iar baiatu care conducea motocicleta avea doar cateva julituri din cate am vazut..Ambulanta a venit in 5 min . Tanti din Clio a spus "NU L-am vazut" ................... Uitati filmarea aici (nu am reusit sa il urc aici..) http://www.youtube.com/watch?v=zdGexYISkts
  3. Angajez Barman sef !! Lupascu Stefan 0727028173
  4. Incredibil au luato de sub geam...si cred ca si cu mine in casa...nu mai zic nimic inca nu imi vine sa cred.Singura mea sansa e sa sa ii dau de urma pe bucati la dezmembrari sau nu stiu,oricum am nevoie de ajutorul vostru.Sfat cumparativa alarme ca e de belea.Daca cumva printr-o minune aflu si ii gasesc pe hoti pe orice hoti nu neaparat ''hotii mei'' o sa ma duc la puscarie pt ce o sa le fac.Incredibil nu am poze cu disparuta!!!
  5. Vand 2 bilete la Depeche Mode,gazon C pret 150 ron.Poate ma ajutati sa scap si eu de ele multumesc anticipat...
  6. am plecat spre ARC,sper sa mai vina cineva
  7. deci cum ramane ??? maine la 10 o zi sau cum? io duminica muncesc asa ca nu pot sa raman peste noapte....
  8. se pleaca maine la Cheia ????vin si iooo
  9. Unde pot sa montez si io doua anvelope ?? m-am innoit cu doua Dunlop Qualifaier
  10. Are cineva oglinzi de vanzare ??de monstru binentels!
  11. Din pacate astazi dupa un drum pana la Brasov alaturi de un prieten cu un R6 ambreajul Monstrului meu a cedat ...sa intamplat pe drumul de intoarcere la Rasnov.Norocul meu a fost ca am fost primit cu bratele deschise in parcul de service a unei echipe de raliu.Baietii de acolo mi-au pus la dispozitie bancul de scule si un bidon cu lichid de frana,am completat cu lichid,am aerisit ....nimic ambreiajul mort.Si uite asa am venit io de la Rasnov fara ambreiaj..Nu am avut mari probleme pe drum (am avut un noroc fantastic nu am prins nici un strop de ploaie)doar in Bucuresti a fost putin mai greu.Imi pare rau ca nu o sa fiu alaturi de voi maine,poate ne vedem cand va intoarceti sau la urmatoarea intalnireDaca maine mai stati la o barfa mica dupa ce va intoarceti poate ma anuntati si pe mine (vin cu masina sau cu ceva ..) asta e tel meu 0724336881 Stefan.Asfalt uscat si distractie placuta.
  12. De unde cumpar si eu o maneta de frana si placute de frana pe fata?
×
×
  • Creează nouă...