Sari la conținut

someone_else

Membru
  • Număr conținut

    266
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de someone_else

  1. maine la finis se va urca in crazy bike house pana la etajul cinci. se vedem, reuseste cyril sa castige?

     

     

    Sincer, mie imi pare rau ca ai renuntat la 'povestioare'. Rezultatele seci le putem citi si pe site-ul oficial, sau in 'comunicatele' lui Nitescu. Mie unul mi-a placut sa aud si cum e atmosfera pe acolo, la fata locului.

     

     

     

    P.S. Multumiri celor 2 ovizi pentru poze. Anul asta parca e mai saraca sectiunea foto/video de pe site-ul oficial.

  2. Eu folosesc ciorapi speciali, inalti (peste genunche). Pe langa faptul ca sunt foarte comozi pe picior (intr-adevar nu se compara cu sosetele 'obisnuite', mulandu-se mult mai bine pe picior, si stand mai fix, neriscand astfel sa se adune in cizma) cei lungi sunt foarte utili pentru genunchere. La ture mai lungi, majoritatea genuncherelor tind sa provoace iriatatii (de la transpiratie + frecare continua cateva ore) iar ciorapii lungi previn asta. Sunt scumpi, dar isi merita banii, zic eu.

  3. Platosa e mai putin incomoda, insa ofera alt gen de protectie decat armura. Platosa e folosita mai mult la cross, unde nu se cade asa des ca la enduro. E (in general) mai rezistenta la strapungere (pentru cioturi) si impact foarte puternic, insa pentru cazaturi mai dese (si nu extrem de violente - i.e. la viteze mari) cred ca armura e mai buna; in plus, armura are in general protectii pentru umeri si coate, care la enduro conteaza (terenul nefiind asa de 'curat' ca la cross).

×
×
  • Creează nouă...