Sari la conținut

someone_else

Membru
  • Număr conținut

    266
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de someone_else

  1. "German Newcomer Andreas Lettenbichler wins Red Bull Romaniacs Rallye 2009 on BMW, second comes Kiwi Chris Birch ahead of fellow KTM Rider Cyril Despres"
  2. Sincer, mie imi pare rau ca ai renuntat la 'povestioare'. Rezultatele seci le putem citi si pe site-ul oficial, sau in 'comunicatele' lui Nitescu. Mie unul mi-a placut sa aud si cum e atmosfera pe acolo, la fata locului. P.S. Multumiri celor 2 ovizi pentru poze. Anul asta parca e mai saraca sectiunea foto/video de pe site-ul oficial.
  3. Iaca: http://s4.transfer.ro/storage/pilotage_sable-025cb.zip parola e: enduro
  4. Eu am momentan niste probleme cu computerul, deci nu-l pot tine deschis suficient pentru a distribui un torrent. Daca imi spune cineva, insa, unde pot uploada un fisier de 700 MB, se rezolva.
  5. Intr-un numar mai vechi din MotoVerte era un DVD cu 'Pilotage Sable'. Daca sunt persoane interesate si nu se gaseste pe torrenti (n-am cautat) poate ca il pun eu. E in franceza, insa.
  6. Majoritatea genuncherelor sunt facute sa fie purtate pe sub pantalon. Stau mai bine pe picior si nu aluneca (odata cu pantalonul) la o cazatura.
  7. Limiteaza intr-o oarecare masura campul vizual, insa nu mult. Eu personal prefer o casca cu vizor, dar e chestie de optiune personala.
  8. Eu folosesc ciorapi speciali, inalti (peste genunche). Pe langa faptul ca sunt foarte comozi pe picior (intr-adevar nu se compara cu sosetele 'obisnuite', mulandu-se mult mai bine pe picior, si stand mai fix, neriscand astfel sa se adune in cizma) cei lungi sunt foarte utili pentru genunchere. La ture mai lungi, majoritatea genuncherelor tind sa provoace iriatatii (de la transpiratie + frecare continua cateva ore) iar ciorapii lungi previn asta. Sunt scumpi, dar isi merita banii, zic eu.
  9. Platosa e mai putin incomoda, insa ofera alt gen de protectie decat armura. Platosa e folosita mai mult la cross, unde nu se cade asa des ca la enduro. E (in general) mai rezistenta la strapungere (pentru cioturi) si impact foarte puternic, insa pentru cazaturi mai dese (si nu extrem de violente - i.e. la viteze mari) cred ca armura e mai buna; in plus, armura are in general protectii pentru umeri si coate, care la enduro conteaza (terenul nefiind asa de 'curat' ca la cross).
  10. someone_else

    Anunturi GARAJE !

    Caut garaj pentru doua motoare in zona Diana-Hermes (Gherogheni).
  11. someone_else

    Enduristi Din Cluj

    Am iesit si eu azi la o plimbare scurta, de dezmortire. Putinele zone uscate erau incojurate de noroaie, insa.
  12. P.S. Cel de Franchissements Enduro (care urmeaza sa apara) mai mult ca sigur ca mi-l voi lua.
  13. Daca as avea bani, mi-as lua DVD-ul Franchissements Trial. Cred ca e interesant.
  14. Un joc foarte haios pentru iubitorii de trial: http://www.redlynxtrials.com/Videos.action
  15. Au cantarit-o intr-un numar mai vechi din MotoVerte, si cica are 103 kg la plin. (Cu vreo 15 kg mai usoara decat un WRF250, cu care era comparata.)
  16. Eu inca n-am avut nici o problema cu ea, insa nici n-am mers mult. In alta ordine de idei, T-Ride 2009: http://www.scorpa.fr/actualites.php?actu_id=193
  17. Eu folosesc VholdR, si il recomand pt enduro. Calitatea e buna (pentru asa ceva) si se descurca bine cu zgaltaielile si tranzitiile lumina/bezna.
  18. Eu nu prea schimb vitezele cand stau in picioare, deci faptul ca e mai departe e un lucru bun pentru mine: nu-l ating din greseala la zgaltaieli.
×
×
  • Creează nouă...