Sari la conținut

porkypig

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de porkypig

  1. ---- Singurul show din Romania dedicat motocicletelor custom si culturii custom autohtone.---- Prima editie ne-a aratat ca sunt multi cei care doresc un eveniment alternativ si asta ne-a incurajat sa desfasuram si editia de anul acesta. - Ne dorim sa inviem spiritul muncii artizanale, sa incurajam constructorii moto, artistii si meștesugarii autohtoni printr-un eveniment dedicat doar lor, in care vizitatorii sa poata sa inteleaga si sa aprecieze creativitatea si procesul muncii lor. - Vor fi expuse proiecte din zona moto, velo si din cea artistica - totodata vor exista workshop-uri sustinute de artizani, care vor face demonstratii de modelare metal, prelucrare piele, personalizare de haine, casti, pinstriping, etc. - Ne dorim sa promovam cultura custom autohtona pe plan național și internațional si sa aratam ce avem mai bun. Totodata vrem sa inchegam o nouă comunitate de constructori artizani, sa oferim un altfel de entertainment si sa aducem un nou suflu in zona de evenimente cu acest specific. - Cu ocazia aceasta dorim sa atragem atentia asupra legislației dificile RAR, în ceea ce privește vehiculele artizanale. - Concursul de custom moto va avea 5 categorii: Best in show (ales de public), Best freestyle, Best cafe-racer, Best scrambler, Best retro. - Oferim expunere gratuita celor care doresc sa isi expuna motocicletele si ii rugam sa ne trimita fotografii elocvente cu exponatele (nu este admisa niciun fel de reclama in incinta). -- Sala Antilopa, Sos. Garii Catelu nr. 6, GPS (44.438574, 26.195819).,Bucuresti,Romania-- - Pentru inscrieri ca expozanti ne puteti contacta la: contact@customromania.ro. Pentru parteneriate media si relatii cu presa ne puteti contacta la: razvan@customromania.ro. -- Event FB - https://www.facebook.com/events/1117434624979569/
  2. Vor veni constructori din toate colturile tarii, iar exponatele vor fi la un nivel inalt. Big up!
  3. Salut, As avea nevoie de o Mobra intr-o stare buna (cel putin estetica) pentru o expozitie moto in Bucuresti, pe data de 25-26 aprilie. Se ofera cineva? Multumesc.
  4. Nu te supara, ai observat ghilimelele? Unde-i contradictia in cele scrise de mine? Da, se pune stampila instant, absolut artificial. ce nu intelegi? - vezi mai sus. Deci acceleratia nu e o solutie... bun sfat. Vb cam mult de semafor. era un politist acolo, care trebuia sa ia decizii. si a gresit! E atat de simplu, dar nu cred ca are rost sa poluez eu topicul asta. Si probabil ca nici voi.
  5. E incredibil cum texte de genul "Nu sunt vreun expert, dar cutare e vinovat". De ce trebuie voi sa deveniti brusc judecatori si o faceti pe invatatorii spunand ca "nu poa sa opreasca in nu stiu cati metri, nu are ce cauta pe motor", etc. Motociclistul are la activ zeci de mii de kilometri si experienta de peste 15 ani. In cazul de fata frana era exclusa pt. ca era clar ca tot in plin intra, singura sansa parea acceleratia, pt a reusi sa depaseasca momentul impactului. Chiar nu e clar ca politistul a gresit pt. ca nu a fost suficient de atent si ca trebuia sa opreasca sensul ala nenorocit? Care este motivul pentru care se tergiverseaza atat lucrurile, daca politistul este nevinovat si de ce este acoperit de colegii lui? si de ce dosarul nu a ajuns sa se judece? iar faptul ca treci cu incredere prin intersectie cu viteza constanta e pentru ca vezi politistul care are rolul sa aiba grija de bunul mers al traficului si ca ar trebui sa mergi cu incredere. Inclusiv expertiza accidentului a iesit ca militianul e de vina. Iar frazele "cu asta ar trebui sa fie o lectie pentru toti..." si alte lucruri scrise numai de dragul de a te baga-n seama nu-si au rostul, ar trebui sa te indigneze cazul asta si sa fim solidari, nu solitari! ca de asta nu se rezolva nici cazul asta si nici altele care se lasa cu morti (pt. ca mortul e mereu de vina). Pt. ca fiecare in sinea lui crede ca e bun pe ghidoane si ca el n-ar fi facut "greseala" asta a motociclistului-victima. Ar trebui sa fim mai sinceri cu noi si mai echilibrati in a trage concluzii. Toate etapele ale abuzurilor justitiei le-am gasit aici: http://www.pemotoare.ro/abuzuri-si-tergiversari-lupta-unui-motociclist-pentru-dreptate/.
×
×
  • Creează nouă...