Sari la conținut

Alveola

Super Membru
  • Număr conținut

    1.989
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Alveola

  1. Manutza, eu nu am facut altceva decat sa iau patchurile de la Chucky, care la randul lui le-a primit de la Oradea. Nu am avut alta implicare in treaba cu patchurile, dar apreciez foarte mult ideea, realizarea si gestul lui Radu. Iti multumesc, Radule, pentru prietenii lui conteaza foarte mult!
  2. Stiu, stiu, dezinfectat cu whisky
  3. Asta e de cand am cumparat tigari de la o buca inalta care ne-a dat doua bratari, din care una a incercat sa ajunga pe capul lui Adi si a ajuns in ochiul meu dupa ce a plesnit, iar a doua a ajuns pe capul lui si in poza 2 mai, august 2010, cercel nou, facut dintr-o perla autentica. Fericit
  4. Astept infirmarea / confirmarea vestii de catre politist. Ziaristul nu a mentionat nici o sursa Update diseara, probabil.
  5. Eu imi aduc aminte cu placere de ultimul Craciun, cand am facut amandoi burnout in casa... Pana in martie ne-am chinuit sa refacem parchetul
  6. Mana, nu mi-o lua in nume de rau, dar poate pentru unii inca e dureros. Amintirile frumoase le putem depana si la un pahar de bere.
  7. Ca noutate, s-a schimbat politistul care se ocupa de dosar, probele de sange (atat ale conducatorului combinei cat si ale lui Adrian) nu au venit inca de la IML, iar expertiza tehnica nici nu a inceput (si a trecut o luna deja) din lipsa unui expert tehnic autorizat. Dani(ceva cifre), stim ca ai pula mare, dar du-te si te culca pana nu ai erectie si lesini din cauza lipsei de sange in creier LE: scuze... greier
  8. Alveola

    BURSA LOCALA

    Adica aici: Bursa locala
  9. Crucea din Fagaras a fost realizata si "montata" de cineva din Iasi care, daca va dori, isi va face publica actiunea.
  10. Imi cer scuze ca nu postez in sectiunea "Multumiri si recunostinta eterna", dar cred ca pentru cei care au contribuit moral si financiar conteaza mai mult continutul si mai putin forma: parintii lui Adrian Berescu m-au rugat sa multumesc in numele lor, prin aceasta modalitate, tuturor celor care le-au fost aproape in aceste momente, care i-au ajutat prin orice mijloace sa treaca mai usor peste suferinta crunta de a-si vedea fiul in sicriu, si carora nu le pot multumi personal. Toate gandurile lor frumoase se indreapta spre voi! Despre cum s-a petrecut accidentul, ca prieten care l-a cunoscut bine pe Adrian, ca motociclist care a mers multi kilometri alaturi de el, ca om care i-a vazut trupul la morga, care a vazut locul in care s-a petrecut nenorocirea si care discutat atat cu legistul cat si cu politistii... imi voi spune factual parerea atunci cand aici va fi liniste, daca va mai conta. In ceea ce priveste plecarea lui Adrian dintre noi s-au spus multe, dar adevarul este ca nu se poate exprima in cuvinte durerea ce ne-a cuprins pe noi, apropiatii si cunoscutii lui. A lasat in urma un gol ce nu va putea fi umplut probabil niciodata, amintiri frumoase si senzatia ca indiferent ce am realiza in viata nu ne vom ridica niciodata la nivelul la care el ar fi facut respectivele lucruri. A fost un violonist extrem de valoros, un motociclist foarte experimentat, un tata deosebit de atent cu fiica lui, un fiu incredibil de respectuos cu parintii, un prieten cu totul special, un mare OM, si reusea sa le faca pe toate excelent, in acelasi timp si cu aceeasi traire intensa. Aze, mai aveam multe canistre de tuica de baut, multa slanina de savurat, multe vacante la 2 mai de petrecut impreuna, multe nopti petrecute cu cafeaua intr-o mana si tigara in cealalta povestind in fundatie, multe impresii de dupa concert de schimbat, multe... multe... multe... Sper doar ca ai plecat impacat, cu zambetu-ti caracteristic pe figura, si mai sper ca de acolo de sus, unde nu ploua cand bagi cheia in contact si unde asfaltul este perfect, ne vei privi hlizindu-te cum incercam sa ramanem cat mai mult aici, tu in timpul asta facand colectie de bancuri noi pe care sa ni le spui la primire. Odihneste-te in pace, prieten bun! Stefan si Simona te iubesc, î.p.m.!
  11. Alveola

    Off-topic

    Donez o pisica si un motan de aproape 2 luni. Sunt curati, invatati, dragalasi, pufosi si cam dornici de aventura. Detalii pe PM sau in fundatie.
  12. Cam tot ce era de spus s-a spus, dar eu mai am o nelamurire: daca vedea Politia toata scena, celui cu masina i se lua permisul pentru neacordare de prioritate. In cazul in care exista filmarea si se poate aminti nr de inmatriculare, iar Politiei i se arata filmarea, cu precizarea locului in care s-a produs incidentul, semne de circulatie si altele similare, nu este ca si cum Politia ar fi fost prezenta si respectivul ar ramane fara permis?
  13. Alveola

    BURSA LOCALA

    Vand bidon 4 litri Motul 300V Factory Line 15W50 sigilat, pret 240 RON Contact pe PM sau YM (dad_river), sau pentru cei cunoscuti, pe telefon.
  14. Alveola

    Off-topic

    Incearca in incinta Comat, intreaba la poarta ca sa te dirijeze spre depozit.
  15. Perfetc adevarat, cu o completare: sa le spui la ce vrei sa ii folosesti, pentru ca rulmentii in general sunt facuti diferit (chiar daca arata identic) pentru solicitari axiale sau radiale.
  16. Alveola

    Off-topic

    ai costum din-ala?
  17. Alveola

    Off-topic

    Muia lui (că aia nu poate fi numită față) e priceless (0:50)
  18. Alveola

    Poze

    Bun Littmann-ul, ha? Mesaj completat Hai, ca ai mai crescut un pic... sau ai mai slabit Si te-ai si maturizat Nu stiam ca ai picioarele atat de strambe
  19. Alveola

    Off-topic

    Da, nu am mai verificat linkul si panarama asta de filtru al forumului a schimbat un cuvant. Aici e linkul corect:
  20. Alveola

    Off-topic

    Cine ar vrea sa vada filmul din care face parte secventa asta?
  21. Foarte faina excursie! PS: Numele pozelor apare atunci cand vrei sa le salvezi, dar poti insera fiecare fotografie in textul postului si sa-i faci descrierea direct
  22. Alveola

    BURSA LOCALA

    Detaliaza putin partea cu actele
×
×
  • Creează nouă...