Sari la conținut

kawa10zxr

INACTIV
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de kawa10zxr

  1. Pte cei ce vorbesc din zvonuri>in Dambovita sunt 2 locuri autorizate de RAR.RAR si Statia ndin Pucioasa, la intrare, dupa pod pe dreapta.eu mi/am facut ITP ACUM O LUNA.

  2. Detalii importante: vom avea parcare pazita ptr motoare si separata fata de zona corturilor!

    : vor fii 3 zone- corturi, parcare moto si zona de petrecere!

    : vom avea carnati de Plescoi din abundenta!

    : preturile la mancare si bautura vor fi de bun simt!

     

    Venim venim; apropo, am inteles faza cu carnatzii, dar de vin nu zici nimik?Ca, de, zona e recunoscuta.

     

    Mesaj completat

    Venim venim; apropo, am inteles faza cu carnatzii, dar de vin nu zici nimik?Ca, de, zona e recunoscuta.

     

    Inca ceva; din harta de la prima pagina nu se intelege nimika; detalii cu privire la cum se ajunge la acel Complex Atlantis, s epoate?

  3. In initierea acestui topic , m-am inspirat de la colegii brasoveni. Asadar cei care aveti ceva de vanzare ( motoare, echipament, scule, accesorii, etc) sau vreti sa cumparati ceva , postati in acest topic.

     

    Pentru a usura procesul de vanzare-cumparare, va rog sa scrieti la :

     

    motoare: marca, model

    kilometrii

    an fabricatie

    accesorii

    posibile revizii

    pret

    numar de telefon

    poza

     

    echipament: marca

    marime

    pret

    poza

     

    Acest topic de vanzare cumparare este valabil numai pe zona jud. Dambovita, rog adminii sa nu mute topicul.

     

    Numai bine

    Mesaj completat

    Honda cbr 929 fireblade, an 2000, 35000km.

     

    schimbate:

     

    - placute fata

    - cauciucuri pilot power 2ct - bune

    - xenon

    - filtru aer k&n, filtru ulei + ulei casstrol power 1 10w50 schimbat

    - bujii ngk iridium

    - kit lant DID nou

    - capete ghidon stilizate

    - crashpad uri

    - semnale carbon

    - toba racing Rombo

    - placute spate schimbate

    - lichid frana fata spate schimbat.

     

    Pret : 3000 euro

     

    tel: 0766274854 sau id mes: azenkel

     

    post-18966-1250519871_thumb.jpgpost-18966-1250519881_thumb.jpg

     

     

    Mai baieti, ce mor eu dupa o faza idin anunturile de vanzare: lichid frana fatza schimbat,. schimbat filtru ulei, placute spate schimbate: pai mai oameni buni, astea sunt CONSUMABILE:TE DAI CU TROTINETA, LE SCHIMBI SA TE POTI DA IN CONTINUARE. De acord cu mentionarea elementelor after market, dar nici chiar asa, sa se mentioneze schimbare ulei sau filtru, sau placute frana spate, etc.In fine, bafta la vanzare.

  4. Din cate stiam era 100 ron casuta cu 2 locuri sau 130 ron cea cu 3 locuri.

     

    Deja se simte rasuflarea intrunirii in ceafa :cheers:

     

    Le uram drum bun cu vant din spate si asfalt uscat celor ce vin spre noi. V-asteptam cu romu' la poarta, berile la rece si hamsiile la prajit :P

     

    P.S.: Azi vin si hidrobicicletele :blink:. Banana e pe drum :)

    Inaltimea Ta, mii de multumiri ptr raspunsul cu privire la pretul casutelor. In privinta ploii, toti stim vorba "afara-i frig si ploua, ni se rupe-n teava-n doua". Noi tot venim; daca nu va tineti de faza cu romu, iese nashpa:il dam noi.

  5. Din cate stiam era 100 ron casuta cu 2 locuri sau 130 ron cea cu 3 locuri.

     

    Deja se simte rasuflarea intrunirii in ceafa :cheers:

     

    Le uram drum bun cu vant din spate si asfalt uscat celor ce vin spre noi. V-asteptam cu romu' la poarta, berile la rece si hamsiile la prajit :P

     

    P.S.: Azi vin si hidrobicicletele :blink:. Banana e pe drum :)

    Inaltimea Ta, mii de multumiri ptr raspunsul cu privire la pretul casutelor. In privinta ploii, toti stim vorba "afara-i frig si ploua, ni se rupe-n teava-n doua". Noi tot venim; daca nu va tineti de faza cu romu, iese nashpa:il dam noi.

  6. De un traseu Targoviste-Campulung-Curtea de Arges-Rm Valcea-Pitesti-autostrada ce ziceti ? Si putem oricand sa-l scurtam in caz de vreme rea, ori din Campulung, ori din Curtea de Arges (sau in cel mai rau caz chiar din Targoviste).

    Si, iarasi, o intrebare se pune unde sa mancam. Stie careva un restaurant acceptabil in Valcea sau in zona Curtea de Arges ?

     

    Am auzit un zvon ca noi deja am fi o gasca de cativa oameni. :crack: Ramane de vazut daca asta o sa fie traseul final pt noi.

     

    Naspa ideea prin Targoviste;eu sunt din Tgv, iar drumul din Tgv spre Campulung nu il recomand nici posesorilor de Land Rover Defender;postati daca treceti prin Tgv, va rog.Salutari, asfalt uscat.

  7. bishnitzaruleeeeee!!!!!

    asa de rau stai cu finantzele???!!! renuntzi tu sa stai in aceeasi cascioara cu noi??? :)

    sa iau cortul?? si nu-ti iau nici un ban pe chirie... :D

    stii ca glumesc, da????????????

    Inkiriez 4 mp folie polietilena de 1 mm, calitate second-hand, ideala ptr pus pe jos in cort.

     

     

    E cam scump locul, fa... si tu o reducere... :)

  8. Te rog mult sa intelegi fara niciun fel de suparare ca inaintea ta mai sunt alti care asteapta sa se elibereze un loc. Sunt cei din cursul saptamanii care nu au mai prins locuri si sunt si ei pe lista de asteptare. O sa anut pe net disponibilitatea locurilor.

    Multumesc.

    Ok, inteleg;dar, sincer, nu inteleg alt lucru:de ce cei ce mai voiau sa vina nu au postat aceasta doleanta aici? Asa, fara a se posta aici, oricine poate spune ca doreste sa merga sau ca "sorry, nu mai sunt locuri". Daca era o simpla excursie organizate de tine si de amicii tai, nu trebuia sa postezi pe un forum la nivel national;parerea mea, fara suparare.

  9. Poate sa-mi spuna si mie cineva cum se intra la circuit venind dinspre Bucuresti fara sa te risti sa faci cateva accidente pe DN1?

    Mergi frumusel pe DN1, tii prima banda;cum incepe podul de la intraraea in Otopeni, faci dreapta, pe langa el; treci de bariera si faci dreapta. dupa al doilea Lukoil,faci stanga si intri pe Amkart;ture placute.

  10. Sal for all amigos; ruta propusa de voi este super; de la Targoviste spre Pucioasa-Sinaia drumul este bunicel, raportand ,bineinteles cu calitatea drumurile din tzara noastra; mare atentie:la iesire din Moroieni este un sat, se numeste Glodu, acolo unde s-a turnat filmul Borat, plin de falnici cetateni de culoare mai...inkisa;Sfat: nu alergatzi;cateodata, au prostul obicei de a iesi in carosabil; curbele de pe Paduchosu sunt super, ace de par 180 grade, atat la urcare cat si la coborare spre Sinaia;drum mai defectuos la nivelul fabricii de ciment din Fieni;bafta si distractie placuta.

  11. Cu ocazia implinirii a 5 ani de existenta si activitate, clubul Seawolves Bikers din Constanta anunta organizarea unui mega bikers' party, in Eforie Nord, camping Meduza, in perioada 2-4 Mai 2008.

     

    Totodata evenimentul isi propune a sarbatori in spirit motociclistic deschiderea sezonului moto 2008, cu mici, bere, concerte rock, concursuri cu premii serioase si tot ce tine de distractia specifica unei intruniri moto !!!

     

    Sunt invitati si asteptati toti bikerii (si bikeritele) din tara... sau nu numai!

     

    Multumita sponsorilor nostri generosi vom avea placerea de a va oferi 7 super concerte. Astfel, cei mai duri dintre duri vor putea da din cap in seara de vineri - 2 mai, pe muzica trupelor:

    - Seawolves Band (Constanta - hard&heavy metal)

    - Spectral (Pitesti - death metal)

    - Symbolic (Bulgaria - thrash death metal)

     

    Urmeaza o sambata seara de blues si rock, in care vor evolua:

    - "Sir blues" Vali Racila (Sighisoara - blues)

    - Old News (Bucuresti - blues, rock)

    - Bucium (Bucuresti, folklore, pagan metal)

    - Old No 7 (Constanta, hard&heavy metal)

     

    Afisul evenimentului poate fi vazut aici.

    Pentru cei interesati, o versiune high-resolution pentru printuri (CMYK) se poate downloada aici (50 megs).

     

    Spotul audio de promovare al evenimentului il puteti asculta/downloada de aici.

     

    Campingul Meduza dispune de cateva mii de locuri de campare (pentru a va edifica asupra destinatiei click aici), plus posibilitate de cazare la casute. Toalete, dusuri cu apa calda se gasesc in centrul campingului. Tot in camping vom pune la dispozitia invitatilor standuri si terase cu bere, mici, gratare si tot ceea ce trebuie ca sa ne simtim bine!

     

    Acestea fiind spuse, va asteptam cu nerabdare intre 2 si 4 mai sa petrecem impreuna ziua Seawolves Bikers si deschiderea sezonului moto la mare!!!

     

    Pentru alte informatii si confirmari de prezenta, ne puteti contacta la office@seawolves.ro sau la numerele de telefon: 0722 592 424 sau 0745 151 380, precum si vizitand site'ul nostru: www.seawolves.ro

     

    P.S.: Orice confirmare de prezenta (printr-un simplu reply, sau mail sau telefon) este binevenita !!!

    Hy;venim mai multi din Targoviste;din Craiova, de asemenea vin niste amici. Sa speram ca va fi vreme frumoasa. Va salut si ne vedem la o :bigstar: si cateva reprize de :finger:

  12. Sal frati si surori intru suferinta; va voi vorbi de bestia mea: Kawasaki zx10-r 2006;6000 km, bujii laser-iridium, modificata admisia, largita, modificat supape, modificat ax cu came, redusi dintzisori ambreiaj, modificate franele, modificata evacuarea;ridicata la 201 hp pe dynotest. Evacuare MIG, broscuta este o bomba;cauciucuri noi, de 200 pe spate, maneta pazzo racing vin peste doua saptamani. In fine, o iubesc.

×
×
  • Creează nouă...