Sari la conținut

kawa10zxr

INACTIV
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kawa10zxr

  1. kawa10zxr

    Itp Targoviste?

    Pte cei ce vorbesc din zvonuri>in Dambovita sunt 2 locuri autorizate de RAR.RAR si Statia ndin Pucioasa, la intrare, dupa pod pe dreapta.eu mi/am facut ITP ACUM O LUNA.
  2. Venim venim; apropo, am inteles faza cu carnatzii, dar de vin nu zici nimik?Ca, de, zona e recunoscuta. Mesaj completat Inca ceva; din harta de la prima pagina nu se intelege nimika; detalii cu privire la cum se ajunge la acel Complex Atlantis, s epoate?
  3. Mai baieti, ce mor eu dupa o faza idin anunturile de vanzare: lichid frana fatza schimbat,. schimbat filtru ulei, placute spate schimbate: pai mai oameni buni, astea sunt CONSUMABILE:TE DAI CU TROTINETA, LE SCHIMBI SA TE POTI DA IN CONTINUARE. De acord cu mentionarea elementelor after market, dar nici chiar asa, sa se mentioneze schimbare ulei sau filtru, sau placute frana spate, etc.In fine, bafta la vanzare.
  4. Inaltimea Ta, mii de multumiri ptr raspunsul cu privire la pretul casutelor. In privinta ploii, toti stim vorba "afara-i frig si ploua, ni se rupe-n teava-n doua". Noi tot venim; daca nu va tineti de faza cu romu, iese nashpa:il dam noi.
  5. Inaltimea Ta, mii de multumiri ptr raspunsul cu privire la pretul casutelor. In privinta ploii, toti stim vorba "afara-i frig si ploua, ni se rupe-n teava-n doua". Noi tot venim; daca nu va tineti de faza cu romu, iese nashpa:il dam noi.
  6. Salutare;exoista vreo informatie in legatura cu pretul pe noapte la casute?am rezervarea facuta, dar nu stiu nika despre pretz.
  7. Ptiuuuuu, dastapt am fost ca am inkiriat 4 casutze ptr je si grupul meu;ne vedem la o bereeeee.....
  8. Naspa ideea prin Targoviste;eu sunt din Tgv, iar drumul din Tgv spre Campulung nu il recomand nici posesorilor de Land Rover Defender;postati daca treceti prin Tgv, va rog.Salutari, asfalt uscat.
  9. Si din Targoviste venim, atat pe speedere cat si choppere;sa dea Dumnezeu sa avem vreme buna, nu ca anul trecut.
  10. Ok, inteleg;dar, sincer, nu inteleg alt lucru:de ce cei ce mai voiau sa vina nu au postat aceasta doleanta aici? Asa, fara a se posta aici, oricine poate spune ca doreste sa merga sau ca "sorry, nu mai sunt locuri". Daca era o simpla excursie organizate de tine si de amicii tai, nu trebuia sa postezi pe un forum la nivel national;parerea mea, fara suparare.
  11. Mergi frumusel pe DN1, tii prima banda;cum incepe podul de la intraraea in Otopeni, faci dreapta, pe langa el; treci de bariera si faci dreapta. dupa al doilea Lukoil,faci stanga si intri pe Amkart;ture placute.
  12. Ok, este bine si asa; da Doaaamneeee sa avem vreme buna;Amin.
  13. Deci, s-au eliberat 2 locuri;unul, sigur;al meu este;sper;oricum merg.
  14. Ok, o amestecam cu vodka, fie ca tine, fac eu un compromis.
  15. Mai adaugati inca o persoana: je, Bogdan, vin cu Robias si cu Ivy;of course, nu pe acelasi motor, hihihiii... sper sa se lase cu destule
  16. Sal for all amigos; ruta propusa de voi este super; de la Targoviste spre Pucioasa-Sinaia drumul este bunicel, raportand ,bineinteles cu calitatea drumurile din tzara noastra; mare atentie:la iesire din Moroieni este un sat, se numeste Glodu, acolo unde s-a turnat filmul Borat, plin de falnici cetateni de culoare mai...inkisa;Sfat: nu alergatzi;cateodata, au prostul obicei de a iesi in carosabil; curbele de pe Paduchosu sunt super, ace de par 180 grade, atat la urcare cat si la coborare spre Sinaia;drum mai defectuos la nivelul fabricii de ciment din Fieni;bafta si distractie placuta.
  17. Hy;venim mai multi din Targoviste;din Craiova, de asemenea vin niste amici. Sa speram ca va fi vreme frumoasa. Va salut si ne vedem la o si cateva reprize de
  18. Hell, motorul, adica sistemul de propulsie este 2006;din partea mea poate fi si din 1945, este al meu si gata.
  19. Am si poza, dar habar nu am de ce nu se up-loadeaza, desi dimensiunile fotografiei se incadreaza in baremul cerut. cine ma poate sfatui, i-as multumi.
  20. Sal frati si surori intru suferinta; va voi vorbi de bestia mea: Kawasaki zx10-r 2006;6000 km, bujii laser-iridium, modificata admisia, largita, modificat supape, modificat ax cu came, redusi dintzisori ambreiaj, modificate franele, modificata evacuarea;ridicata la 201 hp pe dynotest. Evacuare MIG, broscuta este o bomba;cauciucuri noi, de 200 pe spate, maneta pazzo racing vin peste doua saptamani. In fine, o iubesc.
×
×
  • Creează nouă...