Sari la conținut

mirmir

Membra
  • Număr conținut

    146
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de mirmir

  1. Nu mai criticati si nu va mai dati cu parerea, atata timp cat ea e pe un pat de spital, cu dureri , chinuri cumplite. Cred ca nimeni nu isi poate imagina prin ce trece ea, decat cine a trecut prin asa ceva. E cumplit fratilor, va spun din experienta. Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trece, care vor fi traumele pe viitor. Eu am cunoscut-o stiu cand sa licitat pentru mine! Fata draga sa te faci bine.Dumnezu sa te vegheze sa treci cu bine prin acesta incercare.

  2. M-am gandit si eu la aspectul asta , am pus problema si cum spui tu . Ai dreptate , dar nu ma pot abtine sa nu gandesc si negativ / invers .( daca totusi nu se-ntampla , daca intarziam putin , de ce mie ? ) si sa gandesc ca totusi e rau , cu toate ca se putea si mai rau . Se spune ca problema fiecaruia e mai grava deacat a celuilalt . Asa gandim .

    "WXY" - multumesc frumos .

     

    Imi pare rau ca deja au inceput astfel de intrebari...parca ma vad pe mine trecand prin niste etape. Evenimentele petrecur nu le mai putem schimba.aceasta experienta dureroasa care ai trait-o, o traiesti raman blocate acolo undeva in subconstientul nostru, si revin uneori la suprafata, acum ..in viitor.Intotdeauna raman sechele...Ce s a intamplat , faptele petrecute nu se mai pot schimba, ceia ce putem schimba este prezentul viitorul. Acum tu trebuie sa decizi ce este bine pentru tine...Cred ca suferintele nu pot avea un pret, dar gandestete indiferent de decizia pe care o vei lua in viitor sa nu apara alte intrebari...la care nu vei putea raspunde.

    Sanatate multa. Si ai grija sa nu cazi in depresie.

  3. yama bine graiesti..la mine procesul sa terminat dupa 5 ani,2 luni si 3 saptamani >Poate va intrebati ce mi a dat? Nu am recuperat nici daunele materiale cu suma totala ....Vinovatul 10 luni cu suspendare si o renta viagera de 400 ron pe luna toata viata( pe care o va plati asigurarile )din 2 miliarde jumate bani cheltuiti pe chitante ni adat 12500 ron .( sa traiesc in consitiile ..in care sunt..din suma respectiva renta ), ma pus sa platesc si cheltuieli de judecata .Deocamdata nu am recuperat nimic.

    Ce urmeaza ? Va zic; sunt pregatite toate doar astept legalizarea hotararii;

    Memoriu la presedinte

    Plangere la DNA

    Merg la CEDO

    Toate pentru nelegalitatea sentintei.

    danny asa am patit si eu si am facut plangere la parchet ca nu da drumul la dosar si imediat i-au dat drumul...

    ce am reusit si nu m-am lasat i-am legat tinicheaua de coada in cazier (judiciar, circulatie)

    daca mai aveti nevoie de lamuririi ..deja am experienta ..

  4. Acum ne intrebam daca si cum o sa-si vada pagubitii banii, tinand cont ca suma e mare iar faptasul un amarat de ex sofer.

    Sa va zic un caz din familie; copil omorat pe trecera de pietoni, mama vatamare corporala din culpa...proces tinut 3 ani. Daune morale 100 000 E banii vor fi dati in 2 ani de la accident..Vinovatul ptr omor din culpa 2 ani cu suspendare ca de avea masa bani . Apel, recurs firma de asigurari s-au respins .Banii au fost recuperati in 2 sapt de la sentita definitiva printr-o firma de executare contra 10%.

    Si pentru renta viagera nu are...il executi ...ii ei casa masina ....daca tot nu plateste merge la colegiu...

  5. Cere o expertiza al INEC pe care o vei plati tu si ca obiective, banii ii vei recupera ....Dzeu stie.Iar daca fufa are banii iti zic io ca aicea nu mere..poate fi atacata da , degeaba

    1. Dinamica procedurii accidentului

    2. Viteza autovehiculelor in momentul premergator accidentului

    3. Posibilitati de evitare a producerii evenimentului rutier.

    $. Cauza producerii accidentelor

  6. Sper ca nu ma bag aiurea...dar de am copilarit aici. In zona respectiva exista o singura trecere de pietoni...ca sa tranversezi de pe un trotuar pe altul ar trebui sa te intorci 200-300 m. iar treceri de pietoni nu stiu daca sunt vreo 7 in tot orasul...Drumul e piatra cubica amestecata cu pamant...pe unele portiuni mai in centru exista si asfalt...nu pot merge nici eu cu carutul.

    De scapat scapa gaborul ca e nepotul unuia mare din IJP Botosani. Nu v-as dori sa ajungeti in oras ..te opreste non stop daca ai numere din alt jud. Si scapi ..fara amenda ..daca ii place de fata ta s-au ...Nu va mai spun ca acum cativa ani am fost oprita..in orasul respectiv; Buna seara! Actele la control, de unde veniti? Ati consumat alcool? Eu raspund; Imi puneti fiola?El; -Da ; Eu- Putem sa ne intelegem? El- Depinde! Eu- Dar as vrea sa va faceti testul Dvs inainte! Putea....

    Sanatate fetei!

  7. hei, vad ca unii vor sa jucam tare.

    pentru ca m-am speriat de moarte, zic:

    - unii uita ca nimic nu se petrece intamplator. totul are o cauza, recunosti sau nu, stii sau nu, accepti sau nu.

    esti vizionar sau ignorant, prost sau destept, totul are o cauza si un efect.

    deci si acest accident e mai mult decat se vede. Undeva erau niste tensiuni care trebuiau sa se intalneasca.

    Asa ca circele baga-ti ia un supozitor cu 220 volti si lasa-ma cu pustismele.

     

    deci, sa sintetizam;

    1) lucrul s-a intamplat

    2)vinovatul e cunoscut - NISTORESCU

    3) victimele nu au avut in acest cazi nicio vina, se stie clar acest lucru.

    4) dar nu inseamna ca undeva nu erau niste chestiuni care trebuiau sa decurga asa cum au decurs, sau ca fiecare a dat un test al carui rezultat il va afla peste ani. multi sau foarte multi. aici sau dincolo.

    5) nu am facut decat sa trec mai departe de sentimetalismul de prima faza si sa propun sa fie bine pentru toti. nu cu ura, nu cu razbunare, ci cu intelegere pentru suferintele enorme ale victimelor si pentru omul Nistorescu, care acum, mai mult ca niciodata trebuie sa arate ca e OM.

    6) timpul nu poate fi dat inapoi, orice i s-ar face lui N lucrul nu se mai repara ca inainte. Dar un suflet se poate pierde prin ce insinuati cu porcarii sexuale prin inchisoare si alte tampenii

    intelegi circele? si lasa-ma cu infantilismele, caci nu esti in stare sa vorbesti matur, si eu cu pustii nu discut din lipsa de timp.

     

    am fost prea dur?

    acum incep sa inteleg de ce multi motociclisti au probleme in trafic, dincolo de toate raspunsurile de suprafata. multi au frustrari prea mari, daca nici pe un forum nu pot sa dezabata fara sa o dea in mizerii.

     

    m-am facut inteles sper.

    ;) :wave:

    Semnat si io....

  8. Cand am avut eu accidentul, motorul a fost ridicat de politisti.L-am recuperat o luna mai tarziu din curtea lor.Dar oricum nu mi am facut griji ca oprise si un motociclist care sunase un prieten sa vina sa il ridice. A si inca ceva fiatul are a fost implicat, a plecat de pe loc condus de un politist , pentru verificari.., propietarul ramanand in mijlocul drumului si cu permisul luat.. Iar rucsacul mi l au luat echipajul din salvare ..

    Pentru declaratii ...s-a deplasat un echipaj la Bucuresti.

  9. Am primit pe mess mai deveme;

    Moto cu nr B-65-SXN Kawa ZXR accidentat pe Barbu Vacarescu pana in Kaufland azi 24.10.2008 a fost ridicat de un membru CHOPPER ACADEMY si tinut in curte la adresa Barbu Vacarescu 137 A – la firma DRAFT PCB. Cine cunoaste proprietarul si vreun membru al Clubului CHOPPER ACADEMY este rugat sa ii puna in legatura sau sa sune la 0720.200.751

     

    Sanatate multa!

×
×
  • Creează nouă...