Sari la conținut

mirmir

Membra
  • Număr conținut

    146
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mirmir

  1. Nu mai criticati si nu va mai dati cu parerea, atata timp cat ea e pe un pat de spital, cu dureri , chinuri cumplite. Cred ca nimeni nu isi poate imagina prin ce trece ea, decat cine a trecut prin asa ceva. E cumplit fratilor, va spun din experienta. Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trece, care vor fi traumele pe viitor. Eu am cunoscut-o stiu cand sa licitat pentru mine! Fata draga sa te faci bine.Dumnezu sa te vegheze sa treci cu bine prin acesta incercare.
  2. Casca se va scoate dupa..ce gatul e imobilizat cu guler, coloana....daca are fractura cervicala, toracala...il omori cu zile. Oricum e strigator la cer ce ajutor i s-a dat .
  3. mirmir

    Accident pe litoral

    Imi pare rau ca deja au inceput astfel de intrebari...parca ma vad pe mine trecand prin niste etape. Evenimentele petrecur nu le mai putem schimba.aceasta experienta dureroasa care ai trait-o, o traiesti raman blocate acolo undeva in subconstientul nostru, si revin uneori la suprafata, acum ..in viitor.Intotdeauna raman sechele...Ce s a intamplat , faptele petrecute nu se mai pot schimba, ceia ce putem schimba este prezentul viitorul. Acum tu trebuie sa decizi ce este bine pentru tine...Cred ca suferintele nu pot avea un pret, dar gandestete indiferent de decizia pe care o vei lua in viitor sa nu apara alte intrebari...la care nu vei putea raspunde. Sanatate multa. Si ai grija sa nu cazi in depresie.
  4. mirmir

    Accident pe litoral

    ctrad ti am scris PM. Sper sa nu te sperii . Ardel...ca vei trage tu destul....Sanatate multa.
  5. yama bine graiesti..la mine procesul sa terminat dupa 5 ani,2 luni si 3 saptamani >Poate va intrebati ce mi a dat? Nu am recuperat nici daunele materiale cu suma totala ....Vinovatul 10 luni cu suspendare si o renta viagera de 400 ron pe luna toata viata( pe care o va plati asigurarile )din 2 miliarde jumate bani cheltuiti pe chitante ni adat 12500 ron .( sa traiesc in consitiile ..in care sunt..din suma respectiva renta ), ma pus sa platesc si cheltuieli de judecata .Deocamdata nu am recuperat nimic. Ce urmeaza ? Va zic; sunt pregatite toate doar astept legalizarea hotararii; Memoriu la presedinte Plangere la DNA Merg la CEDO Toate pentru nelegalitatea sentintei. danny asa am patit si eu si am facut plangere la parchet ca nu da drumul la dosar si imediat i-au dat drumul... ce am reusit si nu m-am lasat i-am legat tinicheaua de coada in cazier (judiciar, circulatie) daca mai aveti nevoie de lamuririi ..deja am experienta ..
  6. Condoleante familiei si prietenilor.
  7. Sa va zic un caz din familie; copil omorat pe trecera de pietoni, mama vatamare corporala din culpa...proces tinut 3 ani. Daune morale 100 000 E banii vor fi dati in 2 ani de la accident..Vinovatul ptr omor din culpa 2 ani cu suspendare ca de avea masa bani . Apel, recurs firma de asigurari s-au respins .Banii au fost recuperati in 2 sapt de la sentita definitiva printr-o firma de executare contra 10%. Si pentru renta viagera nu are...il executi ...ii ei casa masina ....daca tot nu plateste merge la colegiu...
  8. Cere o expertiza al INEC pe care o vei plati tu si ca obiective, banii ii vei recupera ....Dzeu stie.Iar daca fufa are banii iti zic io ca aicea nu mere..poate fi atacata da , degeaba 1. Dinamica procedurii accidentului 2. Viteza autovehiculelor in momentul premergator accidentului 3. Posibilitati de evitare a producerii evenimentului rutier. $. Cauza producerii accidentelor
  9. Trist...trist ...Dumnezeu sa-i odihneasca in pace ! ... Condoleante familiilor si prietenilor!!
  10. daca are si vreo 2-3 mici in umplutura ma risc eu )
  11. Comentariile nu isi au rostul..sa ii lasam sa se ; Odihneasca in liniste! Condoleante familiilor! si putere sa mearga mai departe. Dumnezeu sa ii ierte!
  12. Sper ca nu ma bag aiurea...dar de am copilarit aici. In zona respectiva exista o singura trecere de pietoni...ca sa tranversezi de pe un trotuar pe altul ar trebui sa te intorci 200-300 m. iar treceri de pietoni nu stiu daca sunt vreo 7 in tot orasul...Drumul e piatra cubica amestecata cu pamant...pe unele portiuni mai in centru exista si asfalt...nu pot merge nici eu cu carutul. De scapat scapa gaborul ca e nepotul unuia mare din IJP Botosani. Nu v-as dori sa ajungeti in oras ..te opreste non stop daca ai numere din alt jud. Si scapi ..fara amenda ..daca ii place de fata ta s-au ...Nu va mai spun ca acum cativa ani am fost oprita..in orasul respectiv; Buna seara! Actele la control, de unde veniti? Ati consumat alcool? Eu raspund; Imi puneti fiola?El; -Da ; Eu- Putem sa ne intelegem? El- Depinde! Eu- Dar as vrea sa va faceti testul Dvs inainte! Putea.... Sanatate fetei!
  13. Si undeva pe traseu; http://picasaweb.google.com/vmirelae/MarsulMoto#
  14. mirmir

    Machete auto

    Nissan Sylvia S15 Scara 1:12
  15. Stiti ceva de victime...?
  16. Uitati va pe realitatea ....a aratat segvente deja...
  17. Vad ca pe Prima deja sa anuntat; I sa deschis dosar penal..
  18. Cand am avut eu accidentul, motorul a fost ridicat de politisti.L-am recuperat o luna mai tarziu din curtea lor.Dar oricum nu mi am facut griji ca oprise si un motociclist care sunase un prieten sa vina sa il ridice. A si inca ceva fiatul are a fost implicat, a plecat de pe loc condus de un politist , pentru verificari.., propietarul ramanand in mijlocul drumului si cu permisul luat.. Iar rucsacul mi l au luat echipajul din salvare .. Pentru declaratii ...s-a deplasat un echipaj la Bucuresti.
  19. mirmir

    Xzr 400

    Am primit pe mess mai deveme; Moto cu nr B-65-SXN Kawa ZXR accidentat pe Barbu Vacarescu pana in Kaufland azi 24.10.2008 a fost ridicat de un membru CHOPPER ACADEMY si tinut in curte la adresa Barbu Vacarescu 137 A – la firma DRAFT PCB. Cine cunoaste proprietarul si vreun membru al Clubului CHOPPER ACADEMY este rugat sa ii puna in legatura sau sa sune la 0720.200.751 Sanatate multa!
  20. Sanatate multa! Recuperare rapida ..si poate ne onorezi cu un dans ....
×
×
  • Creează nouă...