Sari la conținut

riciu007

INACTIV
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    riciu007

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2006

riciu007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Acest topic a fost deschis in alte scopuri decat critici , a fost deschis pentru "a pune in garda" si alti participanti la trafic , fie ei motociclisti sau "conservari" , o astfel de campanie impotriva animalelor fara stapan sau nesupravegheate am gasit aici : http://www.motoflash.ro/stiri/evenimente/a...-accidente.html . E drept ca sfaturile sunt intotdeauna bine venite . Multumesc tuturor!
  2. Catelul a sarit inaintea motoretei incercand sa muste din roata fata, instinctiv am franat ,lovinduse cu capul in roata , in momentul acela m-a virat. Nu pot spune ca sunt un tip experimentat insa consider ca 35-40.000km sunt suficienti pentru a capata ceva experienta .
  3. Salutare tuturor! In urma cu ceva timp am avut neplacerea unui incident cauzat de o potaie patrupeda, un catel. Asa dupa cum poate stiti si ati mai vazut sau vi s-a intamplat si multora dintre voi, exista caini care se dau la rotile masinilor sau a motoretelor , asa mi s-a intamplat si mie in timp ce ma deplasam cu motoreta , un catel a fugit de pe marginea drumului spre mine, vrand sa ma "agate", si a reusit . In incercarea de a-l evita am derapat la o viteza rezonabila cam 80-90 km/h , motoreta oprinduse intr-un autoturism parcat pe partea dreapta, un Fiat, iar eu am avut marele noroc sa ma opresc pe partea stanga sub rotile unei Daci 1300, deasemenea parcata . Motorul a suferit ceva avarii in urma incidentului , iar eu am fost "fericitul" purtator a unei atele gipsate cauzate de o entorsa la genuchiul stang, in rest nici un fel de zgarietura , asta datorita echipamentului care si-a facut treaba .
  4. Aceasi problema ca si tine am avuto si eu tot cu un F2, convins ca bateria e terminata am cumparat o noua baterie insa spre surprinderea mea nu bateria era de vina ci releul de incarcare,fapt pentru care am schimbat si releul si bateria, sfatul meu este intai sa verifici incarcarea. Oricum bateria actuala nu va mai avea zile multe datorita faptului ca sa cam "chinuit" sa tina motoreta in viata! Numai bine!
  5. Mercic frumos pentru intentie si sfaturi, am rezolvat problema pe jumatate insa , caci am dat comanda de discuri de frana. Problema a fost cam in " halul" urmator. Acei "macelari" care au schimbat cauciucul fata cand au pus la loc roata nu a strans-o suficient si la frana avea joc in ax, de aici a plecat cam totul , asa s-a ajuns si la deformarea discurilor fata , drept urmare a urmat : Strans ax roata fata , comanda placute noi + discuri frana noi , desigur, acum astapt doar sa imi vina discurile cu placutele. Asfalt uscat !
  6. Nu am kilometraj analogic pe roata , atunci cand l-am intrebat pe fostul proprietar daca avea si inainte aceste vibratii mi-a raspuns ca NU , ci a inceput sa se simta dupa schimbarea gumelor, gandinduse ca nefiind echilibrata roata fata are aceste vibratii. Sincer nu am crezut ca este o cauza schimbarea gumelor, insa dupa ce ai scris tu la punctul 2 inclin sa cred ca a fost montata defectuos raota fata netinand cont de distantiere. Multumesc tare mult pentru sfaturi. Asfalt uscat! Mesaj completat Am inteles aspectul cu pasuirea placutelor noi. Nu as pune niciodata placute sau discuri SH si nici nu as face improvizatii sau carpeli pe moto caci e vorba de siguranta mea . Mercic frumos pentru sfaturi!
  7. Nu cred ca se pot rectifica discurile si nici nu as face-o, daca discurile vor fi ovalozate le voi schimba, desi nu cred consider ca sunt ovalizate daca ar fi fost banuiesc ca ar fi impins pistonasele de la etrier inapoi si s-ar fi simtit in maneta de frana pulsatii. Am probat motorul inainte insa am considerat ca nu ar fi o problema majora acest lucru. Mercic frumos! Mesaj completat Am sa demontez etrieri initial am sa curat pistonase si bolturi si daca tot va face am sa schimb discurile. Multumesc frumos!
  8. La franare brusca tot face, dar la viteze foarte nici de ex 20-30km/h sau peste 120km/h daca franez nu se mai simte asa taredar vibreaza totusi , insa e inspaimantator in ce hal poate face la franare intre 30-100km/h.
  9. asa am sa fac m-am gandit si eu eventual am sa pun un set de placute noi si am sa vad rezultatele. Mercic frumos !
  10. Sunt deacord cu cea ce spui referitor la ingropatul furcii, intrebarea este : din ce cauza face asa? etriere sau discuri? Multumesc frumos pentru raspuns! Mesaj completat Sunt de acord cu cea ce spui referitor la ingropatul furcii, intrebarea este : din ce cauza face asa? etriere sau discuri? Multumesc frumos pentru raspuns! Mesaj completat Sunt de acord cu cea ce spui referitor la ingropatul furcii, intrebarea este : din ce cauza face asa? etriere sau discuri? Multumesc frumos pentru raspuns!
  11. Ai dreptate am omis un "I" dar totusi dupa acel "Ba" trebuia un astfel de semn "!" in nici un caz o virgula "Ba, tu cand.... " Mesaj completat Mesaj completat Ma refer la faptul ca daca janta ar fi stramba sau sau dezechilibrata ar tremura oricum , nu doar cand pun frana, ar trebui sa tremure mereu , inca ceva acest tremurat este de sus in jos nu tremura gidonul de la stanga la dreapta deci tzopaie! Mesaj completat Ma refer la faptul ca daca janta ar fi stramba sau sau dezechilibrata ar tremura oricum , nu doar cand pun frana, ar trebui sa tremure mereu , inca ceva acest tremurat este de sus in jos nu tremura gidonul de la stanga la dreapta deci tzopaie! Mesaj completat Ma refer la faptul ca daca janta ar fi stramba sau sau dezechilibrata ar tremura oricum , nu doar cand pun frana, ar trebui sa tremure mereu , inca ceva acest tremurat este de sus in jos nu tremura gidonul de la stanga la dreapta deci tzopaie! Mesaj completat Roata nu tremura si nici maneta de frana , practic topaie fata, ghidonul nu se misca stanga dreapta ci se misca pe verticala. Topaie.
  12. Nu se simte absolut nimic in maneta de frana , pur si simplu incepe si tremura, nu tremura jentile si toata fata, initial ma gandeam ca un pistonas sa fie blocat . Vanzatorul mi-a spus ca a schimbat el placutele de frana este psibil din pricina montarii defectuase sa faca asa? sau poate a sarit materialul de pe placuta? Mesaj completat Ai perfecta drepate am omis un "I" , apropos dupa o exclamatie se pune "!" in nici un caz "," "Ba, tu cand scrii"
  13. In urma cu 3 zile am achizitionat un Suzuki gsx-r 750 din 2002, am constatat ca vibreaza cam tare de fapt pot spune ca tremura fata atunci cand franez , mentionez ca atunci cand am viteza foarte mica 5 -10 km/h practic se simte ca "agata" undeva daca ciupesc frana . E posibil sa fie din pricina placutelor ? sau a discurilor de frana? Multumesc anticipat!
  14. Am dat electromotorul jos si am constatat ca are oarecare joc un bucsa capacului din spate, carbunii sunt ok, la fel si colectorul ,insa datorita jocului a frecat putin pe stator si se invartea greu la mana , in fine, l-am dus la verificat undeva pe plevnei vizavis de primaria sector 6, acolo baietii fac tot felul de electromotoare, la ora 16 am sa ma duc sa il iau si am sa va spun rezultatul. Cat despre bateria, mare dreptate ai!
×
×
  • Creează nouă...