Sari la conținut

Bns

INACTIV
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Bns

  1. Ahoi! Rezerva de putere are o gramada, eu am mers cu a mea pe autostrada cu 170 km/h cu tot cu bagaj dupa mine, si era destul de mare bagajul!

    Poza urmatoare confirma :

     

    ha ha , tare de tot , m-am convins :cheers: multumesc tuturor pentru raspunsuri :angry: numai bine , asfalt uscat .

  2. Sal'tare

    subsemnatu are 120-130 kg (in functie de micul dejun), si vreo 173 de cm (inaltime :) ) si am mers destul de frecvent cu pasageri intre 50-70 kg pe 535. Mobra trage, are suflu, nu zboara, dar de altfel nu zboara nici goala, e mini cruiser nu fashnetzel. Cu mine, cu jumatatea mea mai buna si ceva bagajel cred ca ma apropiam de 200kg sarcina si mergeam pe DN1 cu 120 km/h, si mai era gaz de dat. Evident ca se simt calutii 750-ului, dar este alta motocicleta, nu difera doar cilindreea; incepand cu pozitia in sa, mult mai spre touring, si pana la ciclistica, motoarele sunt semnificativ diferite, iar eu te sfatuiesc sincer sa le incerci pe amandoua macar sa vezi cum iti vine pe ele, ca de dus te duc ambele. Bafta la alegere si asfalt numai sub roti!

     

    mersi pentru raspuns,asta vroiam sa aud :D sa aiba putere sa intru intr-o depasire fara batai de cap prea mari atunci cand e cazul si sa duca ceva greutate,de testat le testez pe amandoua dar cu lipsa de experienta nu am cum sa imi fac o parere exacta de unul singur. multumesc inca o data,asfalt uscat si drumuri fara gropi :lol:

  3. Salut,

    Uite o comparatie "Wikipedia".

    Gasesti destule detalii despre dimensiuni pe net.

    Poate ar fi mai indicat 750, dar nici cu 535 n-o sa ai treaba, ca doar nu pleci cu casa dupa tine.

     

    mersi pt raspuns,asa am cautat si eu pe net,asteptam si o parere personala,cine a incercat ambele modele ca sa poata face o comparatie.

    dar vorba ta,nu iau casa dupa mine :lol:

  4. salut !

     

    am si eu o curiozitate,pentru 1,75 si 70 kg cat am eu stiu ca nu am probleme cu viraga de 535,dar si pt pasager si bagaje,nu ar fi indicat unul de 750?,nu stiu cu cat este mai mare fata de 535 ca si dimensiuni(vorbesc despre cadru). de asta apelez la voi (posesori de virago)

    :lol:

  5. Important aici este faptul ca a murit un tanar , ca sa fie totul si mai nasol pasagerul sau este praf , ani de recuperare , fizica si emotionala ...

    Multa sanatate pasagerului ... biker-ul sa se odihneasca acolo unde este acum ... :cheers:

  6. Salut!

     

    Mai este careva in Bacau cu gs 500 ? as vrea si eu sa incerc unul sa vad cum se sta etc inainte sa ma decid daca e ok pt mine,poate ne vedem la intrunire etc.

  7. Salut . Al meu GS este din '92. Modelul GS500E s-a fabricat din '89, ce este sub anul acesta nu este acelasi model. De inlocuit, sigur vei avea de inlocuit un kit de lant, de revopsit cate ceva, depinde daca a fost trantita si mai are cate ceva stramb, cauciucuri, placute, ulei si filtre, La motor, o verificare la jocul de la supape, depinde cum sunt bujiile, daca sunt afumate verificata compresia, scaunele la supape, segmentii, garniturile de supapa, vazuta problema. Astea toate sunt probleme care apar indiferent de vechime. GS-ul s-a modificat prea putin pe parcursul anilor, tarziu au considerat ca e nevoie si de un radiator de ulei separat (desi se descurca foarte bine si fara), la modelul F (carenat).

    O idee care se mai circula ar fi ca modelele mai vechi, Made in Japan, au componentele calitativ superioare, dar nu poate garanta asta. Din ce am inteles, modelele noi dezvolta o bataie in chiulasa, dupa un numar de km(diferit la fiecare) dar asta e mai putin important.

    GS-ul este o masinarie solida, pe care daca o ingrijesti si o pui la punct, nu te lasa in fundu gol, la nevoie

     

    mersi pentru raspuns , asta cu anii de fabricatie am citit-o pe mai multe forumuri , nu doar pe asta , consumabilele astea stiu ca vor trebui schimbate , ideea e ca vreau sa pun mobra la punct (probabil trebuie reglata si carburatia), ca sa pot sa merg linistit cu ea , sa nu stau cu griji , de asta am si ales modelul asta pt. ca este longeviv , arata bine , e fiabil si nu am auzit niciodata sa se planga careva de el (atata timp cat ai grija de el) , cat despre piese , stiu ca se gasesc usor ,asta fiind inca un avantaj :scratch:

    Important este sa nu aiba vreun defect de serie se mai stiu eu ce , de asta am si postat , sa aflu tot ce se poate afla in legatura cu modelele mai vechi .

    Numai bine .

  8. Salut , ca incepator m-am decis si eu ca multi altii sa imi iau GS , chestia e ca mi-as lua ceva mai vechi 1990-1994 pe la 1000 - 1200 E , la banii si vechimea asta e clar ca voi mai inlocui una alta , vreau sa imi pun si crash-bar si eventual indicator al nivelului de combustibil . Intrebarea mea este daca nu cumva e cam riscant sa imi iau atat de vechi ? (am vazut la pretul asta si modele din '87) Deci cei care sunteti cu gs-uri mai vechi spuneti-mi si mie cam la ce sa ma astept ... Eu am oarecum o parere formata dupa ce am citit tot topicul despre gs dar nu strica parerea altora niciodata . Bafta si numai bine .. :scratch:

×
×
  • Creează nouă...