Sari la conținut

Bns

INACTIV
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Bns

  1. Bns

    Yamaha VIRAGO ZONE

    ha ha , tare de tot , m-am convins multumesc tuturor pentru raspunsuri numai bine , asfalt uscat .
  2. Bns

    Yamaha VIRAGO ZONE

    mersi pentru raspuns,asta vroiam sa aud sa aiba putere sa intru intr-o depasire fara batai de cap prea mari atunci cand e cazul si sa duca ceva greutate,de testat le testez pe amandoua dar cu lipsa de experienta nu am cum sa imi fac o parere exacta de unul singur. multumesc inca o data,asfalt uscat si drumuri fara gropi
  3. Bns

    Yamaha VIRAGO ZONE

    mersi pt raspuns,asa am cautat si eu pe net,asteptam si o parere personala,cine a incercat ambele modele ca sa poata face o comparatie. dar vorba ta,nu iau casa dupa mine
  4. Bns

    Yamaha VIRAGO ZONE

    salut ! am si eu o curiozitate,pentru 1,75 si 70 kg cat am eu stiu ca nu am probleme cu viraga de 535,dar si pt pasager si bagaje,nu ar fi indicat unul de 750?,nu stiu cu cat este mai mare fata de 535 ca si dimensiuni(vorbesc despre cadru). de asta apelez la voi (posesori de virago)
  5. Bns

    Accident Mortal

    Important aici este faptul ca a murit un tanar , ca sa fie totul si mai nasol pasagerul sau este praf , ani de recuperare , fizica si emotionala ... Multa sanatate pasagerului ... biker-ul sa se odihneasca acolo unde este acum ...
  6. Bns

    alte discutii Bacau

    multumesc pt raspunsuri,eu stau mai mult pe la bucuresti ca-s cu facultatea , dar cand vin pe acasa am sa merg sa-l vad
  7. Bns

    alte discutii Bacau

    Salut! Mai este careva in Bacau cu gs 500 ? as vrea si eu sa incerc unul sa vad cum se sta etc inainte sa ma decid daca e ok pt mine,poate ne vedem la intrunire etc.
  8. mersi pentru raspuns , asta cu anii de fabricatie am citit-o pe mai multe forumuri , nu doar pe asta , consumabilele astea stiu ca vor trebui schimbate , ideea e ca vreau sa pun mobra la punct (probabil trebuie reglata si carburatia), ca sa pot sa merg linistit cu ea , sa nu stau cu griji , de asta am si ales modelul asta pt. ca este longeviv , arata bine , e fiabil si nu am auzit niciodata sa se planga careva de el (atata timp cat ai grija de el) , cat despre piese , stiu ca se gasesc usor ,asta fiind inca un avantaj Important este sa nu aiba vreun defect de serie se mai stiu eu ce , de asta am si postat , sa aflu tot ce se poate afla in legatura cu modelele mai vechi . Numai bine .
  9. Salut , ca incepator m-am decis si eu ca multi altii sa imi iau GS , chestia e ca mi-as lua ceva mai vechi 1990-1994 pe la 1000 - 1200 E , la banii si vechimea asta e clar ca voi mai inlocui una alta , vreau sa imi pun si crash-bar si eventual indicator al nivelului de combustibil . Intrebarea mea este daca nu cumva e cam riscant sa imi iau atat de vechi ? (am vazut la pretul asta si modele din '87) Deci cei care sunteti cu gs-uri mai vechi spuneti-mi si mie cam la ce sa ma astept ... Eu am oarecum o parere formata dupa ce am citit tot topicul despre gs dar nu strica parerea altora niciodata . Bafta si numai bine ..
  10. am cautat un topic cu acest model dar nu am gasit nimic,deci ... ce parere aveti? p.s. don't kill me daca exista un topic legat de modelul asta,eu am cautat in toate cele 40 de pagini si nu am gasit.
×
×
  • Creează nouă...