Sari la conținut

exum9

INACTIV
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Honda CB 600 F

exum9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare. Perfect de acord cu topicul. Pacat ca unii nu vor sa deschida ochii. Nici nu vreau sa ma gandesc la un tip in slapi, pantaloni scurti, ochelari de soare la un impact cu asfaltul la o viteza de 50 km/h. Da la 150? Din pacate pana nu o patesti nu realizezi cu adevarat. Echipamentul nu s-a facut ca sa fie purtat iarna la sanie. Da, e incomod vara. Transpiri, ti-e cald, tot rahatul. Mai bine transpiri decat sa te poarte cineva afara la o tigara, la baie, la o bere etc. Sau sa-ti poarte flori. Keep up the good work.
  2. exum9

    Accident Grav Maramures

    bravo baieti. asa si trebuie. total de acord. sunteti cei mai tari. usi de biserica nu altceva. si cu asta pa. scuze celor care poate gandesc putin mai altfel, stiu ca sunteti si voi pe aici.
  3. exum9

    Accident Grav Maramures

    pana sa spui os refacut mai este. maine il opereaza la glezna pe Tamas, Ati a iesit astazi din operatie, se simte bine. are tija bagata in picior. e totul ok. n-o sa aiba nici unul picorul cum l-a avut, dar macar o sa-l aiba. cam atat, acum e nevoie de rabdare si de multa putere la amandoi. salut.
  4. exum9

    Accident Grav Maramures

    am fost la spital. tamas s-a trezit, medicul a spus ca totul e ok, e spre bine, ba mai mult si-a miscat degetele de la picior. Un semn foarte bun. Nu are tensiune, hemoragie, febra. I-au pus o proteza externa pe picior, sta frumos cu picoarele intinse, circulatia sangelui e ok. chiar ca toate merg intr-o directie buna. va tin la curent. pa
  5. exum9

    Accident Grav Maramures

    salut. Tamas a trecut astazi de prima operatie. I-au pus osul la loc, totul a decurs fara probleme. Exista risc de infectie dar sa speram ca nu va fi cazul. Ati va fi operat maine, introducere de tija. el a avut mai mult noroc (pasager). Lipsa de experienta, conditiile meteo si multe alte lucruri daca nu erau ... Dar asta e. sincer ma bucur ca sunt asa si nu mai rau, si credeti-ma se putea mai rau. Clar vor invata din asta. credeti ca daca cineva stia ce se va intampla nu facea ceva? cunosteau riscurile. dar nici odata nu crezi ca asa ceva se poate intampla chiar cu tine, asta e. sincer ma bucur ca lucrurile merg intr-o directie buna. oricum va multumesc pentru mesajele voastre, gandurile voastre. daca mai stiu ceva va anunt. Diseara o sa va dau mai multe detalii, imediat plec iar la spital. Va salut si mersi inca odata.
  6. exum9

    Accident Grav Maramures

    da, au gresit, recunosc asta. nu trebuiau sa se urce pe motor, mai ales pe vremea aia. eu nu am scris pe forumul asta ca sa va fie mila. vor fi si pedepsiti pentru asta (dpdv legal), mai mult ca sigur. eu tot ce am vrut sa scriu aici ca baietii sunt pe calea cea buna, fizic. sunt sansele foarte mari sa ramana cu ambele picioare. imaginativa un picior care e pur si simplu desfacut de la genunchi in sus pe o distanta de 10 -15 cm. osul din piciorul respectiv e intr-un borcan in frigider, peste toate astea mai ai si tibia iesita prin piele din celalalt picior. imi pare rau ca spun asta dar acum ganditiva ca stati langa unul dintre cei mai buni prieteni ai vostri. fratilor eu trec prin asta acum. si sincer nu prea ma intereseaza de dosare penale si faze de genul acesta. tot ce e important este ca sa se faca bine. scuze daca am deranjat cumva sau am deraiat de la topic dar asta e. si daca sunteti din zona si aveti grupa de sange B3 NEGATIV, si nu aveti capul prea adanc bagat in fund il puteti ajuta si voi. pana la urma oameni suntem cu totii, nu animale. PS: baietii au fost orbiti de o masina care venea din contrasens.
  7. exum9

    Accident Grav Maramures

    presa can eat my ..... au facut mai mult rau decat bine. exagerari precum picioare taiate, smulse, amputate. va dati seama ce socuri au produs cu treburile astea. unii au aflat din presa. au aflat prostii. Afirmatii de genul "ultima cursa". pe voi v-am vazut discutand de treaba asta si am vrut sa stiti ce s-a intamplat cu baietii. atat.
  8. exum9

    Accident Grav Maramures

    E placut sa vezi ca unora chiar le pasa. baietii astia merita sa fie bine. daca vreti o sa va tin la curent cu ce se intampla cu ei. indiferent daca e bine sau rau. Baieti si fete mersi de sprijinul moral. Si ganditiva bine la ce faceti.
  9. exum9

    Accident Grav Maramures

    salut, sunt nou aici dar m-am gandit a trb sa stiti ce se intampla. Baietii sunt relativ bine. mai grav e cu Tamas care NU are piciorul amputat. Ii lipseste o bucata de os din picior (femur) piciorul drept. daca in 3 sau 4 zile nu se infecteaza se va face o reconstructie osoasa si sa speram ca va fi bine. Mai are piciorul stang rupt. tibia. Ati are piciorul drept rupt si e lovit la fata. amandoi sunt constienti. stiu ce s-a intamplat. Dureri nu va mai spun. la stiri s-a exagerat. erau constienti. ati inca a sunat un prieten ca au avut accident. AMANDOI SUNT MAI BINE. nu va doresc la nici unul din voi ce au patit ei, dar comentarii de genul selectie naturala. mai ganditi.
×
×
  • Creează nouă...