Sari la conținut

Purghy

Moderatori
  • Număr conținut

    2.664
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    https://www.facebook.com/dana.purgaru

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Honda VT750 Black Widow
  • Numar Moto
    B 13 PRG
  • Club
    WIMA (no club)

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra, Yamaha Virago XV 250, Yamaha Virago XV 535, BMW F650 GS
  • Interests
    Vegan

Vizitatori Recenți Profil

4.120 citiri profil

Purghy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Din articol reiese ca masina circula pe ”banda 2, sensul Piteşti spre Bucureşti. La un moment dat, din spate, pe aceeaşi bandă, se apropia cu viteză o motocicletă (...) Şoferul maşinii a vrut să intre pe prima bandă, de unde venea, însă, cu viteză destul de mare, o altă motocicletă. Astfel, maşina şi motocicleta de pe banda întâi au intrat în coliziune. În urma impactului, motocicleta s-a răsturnat, iar maşina a intrat în glisieră şi a pătruns pe sensul opus.” Motociclistul Alex Razvan Berceanu are fracturi la ambele maini. Sa vedem si alte detalii... La fata locului (dupa petrecerea evenimentelor) am vazut cel putin 4 motociclisti opriti care ar putea sa ne dea mai multe info.
  2. Scriu si aici ce am scris aseara pe pagina mea de Facebook pentru ca... ei bine pentru ca asta e realitatea in tara noastra. Si imi doresc din tot sufletul ca motociclistul sa fie ok, iar daca mai aveti detalii va rog sa le scrieti! Daca la nici 10km dupa ce am asistat cu totii, pe A1, la transportarea cu elicopterul SMURD a victimelor unui accident foarte grav (motocicleta si masina) un sofer este atat de grabit incat aproape se lipeste de numarul meu de la moto (!) ca sa ma dau la o parte din calea lui (eu avand pasagera si circuland cu 90km/h temporar pe banda 2 ca sa ii evit pe cei care intrau pe autostrada de pe un drum secundar) si este urmat de un card de automobilisti care gonesc, in inconstienta lor, in ciuda a ceea ce tocmai am vazut cu totii, a denivelarilor si gropilor din "minunata" autostrada si a nenumaratelor cadavre de caini de pe margine... inseamna ca nu intelegem nimic. Dar nimic. Si nici n-o sa intelegem decat atunci cand ajungem sa pierdem persoane dragi in accidente... multe dintre ele absolut evitabile.
  3. Ia uite cine mai stie de Le Noire! Ehh... ce vremuri!... » Post actualizat in 17 Apr 2018 17:13 Si eu ma chinui de multi ani sa ajung. Pentru anul asta iti recomand ceva accesibil si fain, Varna Rock.
  4. Vestiar nu a fost niciodata la SMAEB, dar ar fi o idee buna.
  5. Purghy

    Honda Black Widow 750

    Bine, atatea insistente in inghesuiala asta... tztztz...
  6. Salut! Cine mai are Honda Black Widow? Stiu ca putini ... dar poate reusim sa ne (re)gasim, sa schimbam impresii si eventual sa ne si intalnim ca sa ne admiram ”paianjenii”...
  7. Purghy

    Honda Black Widow 750

    Salut! Dupa o pauza nemeritata... hop si eu! Aici e singurul topic legat de Black Widow?
  8. Un motiv sa reintru pe forum dupa vreo doi ani. Bravo, Demo! Stiam eu ca Povestea ta va continua frumos...
  9. Despre intrunirea concurenta, organizata de Bad Company weekendul urmator, aveti ceva detalii? https://www.facebook.com/events/713649921983705/?ref=22
  10. S-ar putea sa semnez si eu condica si anul acesta.
  11. Si eu caut croitoreasa pentru stramtat pantaloni de piele, de-aia nu mai incep alt topic. Dar modelele sunt foarte simple. Tot in Bucuresti.
  12. M-am bucurat ca nepriceputii aia (nu e o jignire, e o realitate) nu i-au scos casca. Si nici cei din jur. Dar nu am inteles abosolut deloc de ce atatia timpi morti la o interventie de urgenta? Pacat de baiat. George am inteles ca-l chema... mi s-a strans inima cand l-am vazut miscandu-se pe targa cand stiam deja ca a murit...
  13. Agale prin arsita din Veliko Tarnovo, motoarele bazaie intr-un du-te vino continuu si, cand colo, ce sa vezi? Accident. Motociclistul e ok, am vazut cand l-au urcat in ambulanta, avea dureri dar in rest era bine. Din pacate, n-am vazut cum s-a intamplat. Eh, intrunirea merge mai departe...
  14. Se putea sa lipsesc? Eu plec vineri dimineata, dar nu mai stau in camping de data asta. Multumesc pentru info despre pretul de intrare si despre program. Sunt sigura ca va fi foaaarte fain, ca de fiecare data, de altfel. Bulgarii ne asteapta cu bratele deschise.
  15. Intr-un singur an am stat in campingul de vizavi de stadion si mi-am blestemat noptile nedormite. Si da, si budele pline! De atunci caut cazare din timp, ieftin, decent... Abia astept sa-l revad pe Glenn Hughes... printre ceilalti. Si, bineinteles atmosfera, care face toti banii.
×
×
  • Creează nouă...